..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Compromís, solidaritat, productivitat, salaris i confiança.

with 2 comments


Quantes coses ens demanen i quantes ens en demanaran. Ens demanen compromís a la feina, hem de ser uns grans professionals amb un reciclatge continuat. Sense manies, amb mobilitat laboral. Ens diuen “som una família”, i ens ofereixen jornades de treball inacabables i salaris precaris.
Productivitat, la paraula màgica. Oh! es que a Espanya la productivitat es molt baixa. I com vols que sigui? no hi ha conciliació laboral, el sistema educatiu penós, la societat del benestar ni l’hem tastada i repeteixo els salaris son baixos, massa baixos.
Moderació salarial, amb això ho salvarem tot, ja n’hi ha prou de descontrol. Quan l’economia anava meravellosament varem “pringar” amb salaris patètics i ningú ens va dir “això va de conya, equiparem els salaris a Europa”.
Cal que tinguem confiança. Amb qui?, amb uns polítics patològicament mentiders, o potser amb el sistema bancari que ha fet endeutar a molta gent que confiava (estúpidament) en els consells que tant sàviament deien, “el tocho es segur, els pisos no baixen mai, el sector bancari Espanyol es el mes segur del mon, ara et costa pagar-ho però mes endavant ni te’n adonaràs”. Confieu en que tot això ho acabarem pagant entre tots, i que no hi hauran responsables ni culpables. A l’hora de repartir beneficis ningú se’n recordava de nosaltres, però ara si que ens trucaran a la porta.

Anuncis

Written by MadeByMiki

26 Setembre 2008 a 5:15 pm

Arxivat a Economia, Política

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Aquesta crisi es veia vindre desde fa anys i no calia ser un linx en economia per adonar-se que un mercat no pot suportar infinitament una demnada creixent sobre un mateix producte.

  I ara correm-hi tots i els treballadors a pringar, com no!
  Si jo expliqués com està ara mateix l’arqueologia dprimiria a la mateixa Heidi!

  Arqueòleg Glamurós

  27 Setembre 2008 at 10:11 am

 2. Se’ns està posant a tots una cara de “susto” que no vegis, imaginat els que a part de veure un futur negre laboralment tenen una hipoteca a 40 anys…
  Sort que a Espanya (i Catalunya ) som una potencia que tot el mon enveja i estem per sobre de tot.

  madebymiki

  27 Setembre 2008 at 11:10 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: