..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

La comparació es la mesura.

leave a comment »


Seguiré mirant de desenvolupar la fase d’esperança, per tant som-hi. Potser hi ha un factor que ens ha passat per alt, es tracta de la comparació. Cal donar per fet que el canvi de sistema, la degradació de la economia mundial ja ha començat i evidentment ens afectarà a tots.

Però anem una mica més lluny, a l’hora de la veritat tots vivim de la comparació. Per una banda tenim el nostre veí, el que viatja cada any a llocs exòtics, viu en un pis de 300.000€, va amb un audi A6 i viu a tot gas. I per l’altra tenim al qui fins ara es sentien poc o molt com uns pobres amb el seu piset senzill, les seves vacances modestes i el seu cotxe normal (o encara millor, sense cotxe).

Que passarà ara?, doncs que per comparació en plena crisi (en la que encara no ens trobem), qui vivia molt per sobre de les seves possibilitats caurà molt, per altra banda qui vivia de manera modesta i amb contenció, seguirà sense alegries però no notarà una caiguda tant brutal.

Resumint, potser els diners no fan la felicitat i ens porten a un consumisme desmesurat, però el que no hi ha cap dubte es que deure molt mes del que pots pagar tan sols pot portar cap a la depressió i desesperació.

Anuncis

Written by MadeByMiki

7 Octubre 2008 a 7:24 am

Arxivat a Economia

Tagged with , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: