..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Seguim en sequera?, o se’n enfoten de nosaltres.

with 2 comments


Avui a “La Vanguardia” hi ha un interessant article sobre la sequera i les fonts a Barcelona. Es tracta de “Embalses llenos fuentes vacias“, on es repasa l’estat dels pantans que abasteixen a Barcelona, estem a mes del doble de reserves que l’any passat. Tot i els esforços per baixar els nivells dels pantans, ja que  segons altres articles fa dies que moltes comportes van deixant aigua. Cal fer el possible per allargar l’ombra de la sequera fins a l’infinit, mentre ens colen una puja dels rebuts de mes del 200% del IPC. Costa molt de justificar tant la puja salvatge del be mes indispensable per a la vida i de retruc mantenir mes de la meitat de les fonts i estanys de Barcelona secs, sobretot desprès de la pluja caiguda els últims mesos. 

Vivim a un mon imaginari amb sequeres inventades per necessitats ocultes, tan sol cal fer una ullada a la pàgina de la generalitat sobre la sequera: http://aca-web.gencat.cat/aca/sequera/ca/  on podem veure que hi ha un 67% de reserves als pantans mentre ens envien missatges com “Tots els gestos són benvinguts per fer front comú a la sequera. S’em acudeixen uns quants gestos que els hi faria a aquests polítics que ens expliquen el que volen i ens venen coses impossibles.

Si ja ho diu un lector de “La Vanguardia”, com a l’época franquista:

“Si lo digo yo es que hay sequía y que no me contradiga la realidad por que la reinvento”

Written by MadeByMiki

14 Novembre 2008 a 5:50 pm

Arxivat a Política

Tagged with , ,

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Una de les mesures que van pendre i que mes em va sorpendre era la de netejar els carrers de BCN amb aigua no-potable. Aquesta, per sentit comu la mantindria…

  El que tambe m’ha sorpres és que el panta mes ple de catalunya sigui el d’Oliana quan fa tres anys als pobles propers al panta (vall d’Alinya, sobretot) patien restriccions mentres a BCN es feia un malbaratament d’aigua.

  Ara mateix, a Catalunya la unica zona amb sequera és l’Alt Emporda, que tambe em sembla un fet curios ja que era una de les zones més humides de la costa catalana.

  Potser ja no estem de sequera, potser mantenir els estanys secs es una tonteria, però s’hauria d’aprofitar aquest moment humit per poder reestructurar les instalacions que abasteixen la ciutat comtal.

  conjuntbuit

  14 Novembre 2008 at 8:24 pm

 2. Hola,
  interes en un intercambio de enlace con mi blog de noticias y actualidad?

  saludos
  mario – economia24

  marioviggiani

  14 Novembre 2008 at 11:59 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: