..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Fàstig i vergonya.

with 6 comments


Aquesta vegada m’han fallat, jo m’esperava el típic globus sonda amb la notícia de que els transports públics aquest any pujarien un 300%, i desprès tot fent de perdonavides dir-nos: “tranquils companys només pujarem un 7%”, i nosaltres contents i enganyats. Tal com ens faran amb les tarifes elèctriques (pobrets, perden tants diners),  primer et diuen que l’augment de les tarifes aquest any multiplicarà per 12 l’IPC, i desprès  ens fan un favor i tan sols multipliquen per 4 ‘IPC.

Aquí tenim l’atracament en xifres, tot calculat per castigar els bitllets mes utilitzats (T10,T50/30) i menys als ocasionals com el bitllet senzill d’un viatge, desprès fem la mitja i semblarà que la puja  no es tant exagerada.

Visca la promoció del transport public, quina sensibilitat amb els mes dèbils i afectats per la crisi. Gràcies de tot cor, cada dia queda mes clar lo de esquerres que sou. Per cert mentre escric aquest post per TV3 fan una netejada de cara a l’Ernest Benach.

Sento fàstig i vergonya al llegir el que diu l’Autoritat de Transport Metropolità respecte a les tarifes: “se encuentra situada entre el IPC de Transportes del mes de Octubre, 4,2%, y el IPC de Carburantes y Combustibles del mes de Octubre, 8,9%, según los datos publicados por el INE el 12 de noviembre“.  El servei que doneu es una merda molt deficient, això si el preu es de luxe, un mes d’Olesa a Barcelona (30km-1hora de durada per viatge) 93,35€ mes de 15.500 peles. Fàstig i vergonya.

Per cert a Madrid el bitllet senzill costa 1€, i el mensual va de 24€ fins a 105€. Calculant una mica de un 35%  fins a un 50% de diferència.

http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20081201/53590809837/las-tarifas-del-transporte-publico-suben-casi-el-doble-del-ipc.html

Anuncis

Written by MadeByMiki

1 Desembre 2008 a 11:09 pm

Arxivat a Economia, Política

Tagged with , , , ,

6 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. penós!! pq co** es diu “públic”?

  Lu

  2 Desembre 2008 at 7:11 am

 2. Després em pregunta la gent que pq em colo al metro…

  Arqueòleg Glamurós

  2 Desembre 2008 at 10:19 am

 3. tens molta raó menys mal que tenim un govern d’esquerres que ja es veu a favor de qui va, i no es precisament del mes dèbils si no tot el contrari.

  senyor mayor

  2 Desembre 2008 at 11:42 am

 4. Em sembla que em traure el carnet de conduir per poder anar amb moto a la facultat, a la feina, a casa dels colegues… i amb cotxe a fora de l’area metropolitana.

  Sens dubte estan promovent que la gent es mogui amb TMB, RENFE i companyia.

  conjuntbuit

  2 Desembre 2008 at 12:05 pm

 5. Tor això és una autèntica merda!
  Llàstima que ja no ens queda ni tan sols la solució de la vaga de tràmvies com el 1956! Ara em de fer desplaçaments tan llargs que no podriem mantenir-la.

  Ferran

  2 Desembre 2008 at 5:41 pm

 6. Suposo que aquesta pujada abusiva es la part que ens toca a nosaltres de les mesures anti-crisi.

  Si algú pot aportar alguna suggerència per fer el que sigui contra aquest atracament, serà escoltat i recolzat.

  madebymiki

  2 Desembre 2008 at 6:30 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: