..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

… vendre la casa i anar de lloguer.

with 4 comments


Doncs si, fa força temps quan algú preguntava “que hem de fer?” hi havia un repicó automàtic que era contestar “vendre la casa i anar de lloguer”. Això volia dir que davant d’una situació greu calien mesures importants quan no desesperades, res de “la xocolata del lloro”.

Això es el que ja fa temps han fet els bancs de Santander i Popular, van vendre les seves oficines per passar a ser-ne llogaters, i ara si apunta el Banc de Sabadell, on per cert tinc part de la meva immensa fortuna. No es que necessitin peles, segons ells es tracta de una operació que res te ha veure amb la crisi. Volen vendre 600 oficines i llogar-les per 20 o 30 anys amb dret a compra.

Que hem de fer? vendre la casa i anar de lloguer?

Anuncis

Written by MadeByMiki

3 Desembre 2008 a 10:16 pm

Arxivat a Economia

Tagged with , , , ,

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Si, com dius, tens una immensa fortuna, jo el que faria seria comprar-li una oficina al Banc. Durant els pròxims 25 anys podràs viure de les rendes!

  Ferran

  4 Desembre 2008 at 8:19 am

 2. Els EUA, que no se si es un bon exemple, i bona part d’Europa viu de lloguer. El que passa es que Espanya som d’una cultura que ens agrada tenir una llar propia i assentar-nos alla de per vida… tambe passa que els lloguers son tant o mes cars que les hipoteques. Si un lloguer em sortis be de preu alla on hi hagi un treball que em permeti viure, no em gaire costaria marxar de L’H.
  Però tal com he dit, és una mica desastrós vendre’t el pis i anar de lloguer… aixo s’ho poden permetre els bancs, que amb els interessos que cobren ja s’ho poden permetre.

  conjuntbuit

  4 Desembre 2008 at 1:01 pm

 3. Bé, ara mateix és molt més econòmic el lloguer que l’hipoteca. Ja que les hipoteques estan pels núvols, això si te la concedeixen…
  Vaig escoltar fa poc per la radio que el director de “finques Corral” havien posat tots els seus pisos de propietat a lloguer. Amb unes facilitats extraordinàries com no demanar fiança i no començar a cobrar el lloguer fins el 2-3 mes Tot per fomentar el lloguer. Va comentar que els sortia més rentable moure el mercat de lloguer que no moure ni un €…
  Per cert un blog molt interesant!! 😉

  mia

  12 Desembre 2008 at 7:44 pm

 4. Infinites gràcies, Mia. En Èpoques com aquesta que tan sols faig que treballar, treballar i treballar em va molt be una dosi de comentaris. Salut!!

  madebymiki

  12 Desembre 2008 at 7:54 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: