..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Enric Duran i Giralt, causa arxivada provisionalment.

leave a comment »


Aquí teniu un fragment de l’ultim escrit d’en Enric Duran i Giralt, us recordo que va ser aquell noi que va conseguir un munt de crèdits i que no els tornarà pas.

Companys i Companyes,

Escric per informar-vos en primer lloc de quina és la meva situació legal a tres mesos des que vaig fer pública la meva acció d’insubmissió financera.

A data actual, el jutjat d’instrucció nº 29 de Barcelona, ha rebut quatre denúncies penals en contra meva, que m’han fet les següents entitats: La Caixa, Bancaja, Caixa Sabadell i Bankpime.

L’actuació del jutge davant d’aquest sumari ha estat l’arxiu provisional del cas. La causa d’aquest arxiu no ha trascendit però tot indica que en haver fet públic que amb l’argument que sóc fora del país, el jutge ha preferit arxivar almenys fins que torni, en lloc de citar-me a declarar i haver-me de posar en búsqueda, amb l’impacte mediàtic que això probablement tindria.

Per reobrir el cas caldria en tot cas que alguna d’aquestes entitats que m’acusen o el fiscal de l’estat ho reclamés.

No tenim informació de la resta de les 18 denúncies que van declarar els mossos d’esquadra davant la premsa el passat 17 d’octubre, http://www.17-s.info/node/181/209#comment-209

però en tot cas segons el meu advocat el més probable es que, si n’arriben més es passin al mateix jutge i siguin arxivades en les mateixes condicions.

L’arxiu provisional del cas i la falta d’informació als mitjans de comunicació són dues noves mostres del silenciament oficial que interessa sobre la meva acció.

Anuncis

Written by MadeByMiki

19 Desembre 2008 a 6:39 am

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: