..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Catalunya sota els efectes de la sequera?

leave a comment »


sequera2

Ara fa una setmana vaig enviar un mail a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya “Catalunya sota els efectes de la sequera“. El motiu del mail era demanar una explicació sobre la longevitat tant extrema de l’estat d’emergència nacional, i de pas sobre la necessitat de mantenir una pàgina sobre sequera amb un 73% de reserves d’aigua.

Aquesta es la resposta de l’administració:

“En relació amb el vostre correu electrònic referent a una pàgina web de la sequera, agraïm la seva aportació i us informem que el passat 16 de desembre de 2008, el Govern va prorrogar el Decret de Sequera a partir de l’1 de gener de 2009, ja que tenia vigència fins a finals del 2008. Aquesta pròrroga es deu a la situació que pateix la conca de la Muga, que continua en l’escenari d’excepcionalitat 2, i l’estat de la conca de Cap de Creus i Costa Nord, que es manté en fase d’excepcionalitat 1.

Per tant, us informem que actualment i després de patir una de les situacions de sequera més severa dels últims anys, el Govern encara no ha derogat el Decret de Sequera. Per tant, encara ens trobem en situació de sequera.

En cas que la pàgina web a la que es refereix és la que us hem indicat anteriorment, volem puntualitzar que aquest portal és un espai informatiu que s’actualitza periòdicament en funció de l’evolució de la situació de la sequera. Per tant, tot aquell qui vulgui informar-se de totes les qüestions referents a la sequera pot localitzar la informació en aquesta pàgina. Actualment encara és una pàgina molt visitada i necessària. Per al vostre coneixement, només el passat mes de novembre de 2008 va rebre més de 24.000 visites, procedents de ciutadans i ajuntaments.

Restem a la seva disposició per a qualsevol altre aclariment.

Agraeixo molt la resposta de l’administració, però no estic gens d’acord amb el que diuen. Com tampoc estic d’acord amb la brutal puja de tarifes d’Aigües de Barcelona (un 8,3%), sobretot desprès de que la població hagi tingut un comportament tant exemplar reduint molt el consum d’aigua.

Si m’enganyes un cop, teva és la culpa;

si m’enganyes dos cops, la culpa és meva.

Autor: Anaxàgores (Ἀναξαγόρας) (500 aC – 428 aC), filòsof grec natural de Clazòmenes

http://diccitionari.blogspot.com/

Written by MadeByMiki

4 gener 2009 a 11:07 pm

Arxivat a Política

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: