..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Consumir o consumir-nos.

with one comment


Jo li trobo poca coherència a la majoria dels missatges que ens arriben dels nostres goberns. No se que us sembla el que venim escoltant ultimament, però a mi em sembla que es vol quedar be amb tothom i això ens porta a situacions com les següents:

En Zapatero demana (dins d’un miting, es clar)que els bancs donin mes credits per als petits empresaris,autònoms i treballadors. Resulta que tothom necessita molt mes crédit per tirar endavant, però a la vegada som el pais mes endeutat d’Europa i aquesta crisi ha esclatat per l’exces d’endeutament.

Ens diuen que cal consumir mes, i que hem de comprar sense por, en cas contrari se’ns amenaça amb un colapse monumental. A la vegada n’estic tip de veure posters pagats pel gobern que ens conviden a consumir amb mesura (en diuen consum responsable).

Cal que no fem servir els cotxes i les motos que contaminen molt, hem de promocionar el transport public i el (car sharing). A la vegada cal que comprem cotxes i motos per salvar les empreses i que l’administració cobri els bestials impostos que afecten als vehicles i carburants.

El gobern ajudarà a tothom no abandonarà les politiques socials i potser abaixarà els impostos. Ho sigui que en moments de crisi amb molts menys ingressos i moltes mes despeses i gent necessitada per art de màgia disposarem de mes diners pels quatre milions d’aturats, els mes de tres milions de funcionaris i per viure a un “estat del benestar”.

Quan es vol contentar a totes les orelles tan sols hi ha una solució, mentir. Per que no es pot consumir i desaccelerar a la vegada. no es pot contaminar menys amb cada vegada mes cotxes i no es pot construir sense destruir a la vegada. La veritat quan no es maca costa de dir, però es suposa que per això cobren els politics.

Written by MadeByMiki

2 febrer 2009 a 5:13 pm

Arxivat a Economia, Política

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. En aquests moments, és tal el desgavell que hi ha organitzat, que no és gens estrany que sortin tot de misatges contradictoris. Perquè la realitat és que ningú sap què fer. Però, clar, això és políticament incorrecte dir-ho. Ja saps: tot el rotllo de la confiança se’n aniria en orris si els primers desconfiats fosin els polítics.

    Ferran

    2 febrer 2009 at 6:50 pm


Deixa un comentari