..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Windows 7= DECREIXEMENT (entre d’altres coses).

with 2 comments


Ara mateix com molt be sabeu (si llegiu sovint aquest blog) soc un feliç usuari de linux, concretament de EEEBUNTU, una joia que fa que el meu Acer Aspire One 110 em serveixi per a tot i corri molt. El fet de que puguis fer de tot amb un ordinador de 200€ i amb un sistema operatiu gratuït m’ha fet pensar moltes vegades amb el consumisme i amb els moviments favorables al decreixement.

La veritat és que no tinc cap desig ni necessitat de tenir un ordinador mes potent, soc feliç aprofitant al màxim el meu equip, navego per internet mentre dissenyo pàgines web, escolto el Versió RAC1 i escric els meus posts, tinc el que necessito. Però el post no va sobre linux, aquest post tracta sobre el canvi d’estratègia que ha fet microsoft, per primera vegada (no se si se’n han sortit) el Windows 7 serà un sistema mes lleuger que l’anterior, tindrà uns requeriments inferiors i fins hi tot trigarà menys en posar-se en marxa.

De moment les critiques a windows 7 son molt positives, fins hi tot des de el mon linux, evidentment com sempre és una copia del MAC OS X, amb força influencia de l’entorn KDE 4.2 linux i com sempre a “can microsoft” van fent veure que inventen alguna cosa mentre el que fan es mes aviat copiar, son el Luís Cobos de la informàtica.

Però l’intencionat de fer un sistema per equips menys potents, mes eficaç i senzill es un canvi que cal llegir com a la interpretació que fa microsoft del moment econòmic, anem a menys i a la gent no se li pot fer comprar un equip nou cada vegada que es treu un sistema operatiu que fa el mateix que l’anterior però que necessita mes espai, mes potencia i mes pressupost.

Queda clar que si la tecnologia , la cultura i la ciència estesin al servei de les persones enlloc de al servei de l’economia (consumisme) viuríem en un mon mes just i eficient.

Anuncis

Written by MadeByMiki

12 febrer 2009 a 9:25 am

Arxivat a Economia, Informàtica

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Això vol dir que per al windows 7 no ens caldrà més memoria…?
  Això també ens ho dirà el de la botiga o ens colarà alguna modificación en el nostre PC. ??

  mia

  19 febrer 2009 at 4:58 pm

 2. Exacte, amb la mateixa memòria que el seu ultim bodrio-vista el nou windows 7 funcionarà igual o millor. En tot cas amb el XP ja vas millor que amb el vista i fas lo mateix…
  Ara que hauràs de triar entre diferents versions i amb diferentes prestacions i requeriments. Sembla que també hi haurà una porta oberta al firewall per permetre que en cas de tenir soft pirata te’l bloquegin. Calculo que en dos minuts tot serà crackejat i desactivat.

  madebymiki

  19 febrer 2009 at 6:28 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: