..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El dictador Chavez.

with 4 comments


Espanya es una monarquia democràtica, i la veritat és que no pot haber-hi res mes anti-democràtic que una monarquia. Son dos conceptes antagònics i que ens empassem amb una naturalitat sorprenent.

Veneçuela segons ens diuen a diari els nostres medis de manipulació comunicació és una dictadura. I tal com podem llegir al interessant blog mundo perverso, descobrim que a mes de monarquies democràtiques a aquest estrany mon hi ha també dictadures democràtiques.

Curiós cas de dictadura: un President democràticament electe, reelecte, plebiscitat (únic cas en el continent americà) en eleccions lliures i amb observadors internacionals. Que va acceptar el resultat quan va perdre, segueix sent als ulls dels mitjans del establishment un dictador. En fi, sembla que la democràcia no li agrada massa a algunes persones .

Written by MadeByMiki

20 febrer 2009 a 11:40 am

Arxivat a Política, Premsa

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tal com podem afirmar que aqui hi ha caciquisme, a Veneçuela també. Tinc un company de classe que va venir d’alla i, encara que forma part dels detractors del chavisme i la informacio que ens ofereix esta manipulada, em va explicar que la situacio no és d’una democràcia tan idilica com altres sectors ens volen fer creure.
  Per la meva banda, millor tenir una democràcia no monarquica que això que nosaltrestenim.

  conjuntbuit

  20 febrer 2009 at 12:01 pm

 2. No he cregut mai que a Veneçuela hi hagi una democràcia idíl·lica, ni a Espanya hi als EEUU (pensem amb el Bush), ara que és tant fàcil demonitzar certs països… el que queda clar es que si a Veneçuela tinguessin un dictador de dretes molts callarien i en serien còmplices.

  madebymiki

  20 febrer 2009 at 12:32 pm

 3. No hi ha cap pais que sigui idil·lic. Si fos així, tots ens aniríem a viure-hi!
  El que si és evident, és que qui arriba a la més alta magistratura d’un pais per les urnes, modifica la legalitat vigent a través de plebiscit i governa respectant-la, no es pot qualificar de dictador. A no ser que volguem posar dins el mateix sac a quasi tots el governants pel simple fet de ser-ho.

  Ferran

  21 febrer 2009 at 8:15 am

 4. I dale en buscar sistemes idilics! Quina mania! Aixó ja ho proposava Plató al s.IV aC!! esteu més desfassats que les hombreres!!

  Venezuela té un sistema democràtic que molesta a els oligarquies propietaries de mitjans de comunicació com PRISA, MEDIAPRO, Mundo etcc… ja que tots els diaris i televisions del nostre estat eprtanyen a multinacionqals que tenen interessos en el petroli que Chavez ha posat al servei del poble.

  Els únics detractors del Chavisme son les classes burgeses adinerades oligarques que veuen apropar-se l’ocas de la seva era de privilegis feudals sobre la classe humil.

  CHAVEZ FOREVER!!

  Arqueòleg Glamurós

  21 febrer 2009 at 11:18 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: