..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Les clavegueres dels estats.

with one comment


Eduardo Moreno Bergaretxe, Pertur, cap d’ ETA Político- Militar, volia fundar un partit revolucionari i democràtic, però va desaparèixer a San Juan de Luz al país basc francès. La seva “desaparició” oficialment va ser atribuïda a ETA, donat que aquest cap era partidari de “la via pacifica”.

I avui, gràcies als interrogatoris del jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu sabem el que va passar ara fa 30 anys. Aquest jutge  ha interrogat a Roma a dos neo-feixistes italians, les revelacions que n’ha tret com a mínim son preocupants, aquí en teniu una mostra:

Una banda de neo-feixistes italians que torturaven fins a la mort a etarres i els feien “desaparèixer” a una masia de la província de Barcelona.


Van arribar a torturar i fer desaparèixer entre d’altres a Pertur, cap d’eta, i a un empresari basc (segrestos que va ser atribuïts a ETA).


Aquests grups tenien relació amb el “Batallón Vasco-Español” i tenien dos grups, un a Madrid amb tres apartaments i una pizzeria i un altre a Barcelona amb mercenaris neo-feixistes (a part d’italians) francesos i portuguesos que disposaven d’un apartament a Barcelona i una masia a les afores.


A aquesta masia era on anaven a parar els segrestats i eren interrogats i torturats fins a la mort. Curiosament un dels principals líders del grup era en Jean-Pierre Cherid, vinculat als serveis secrets espanyols i va ser contractat per fer accions contra ETA.


Com a traca final, han confirmat al jutge Andreu l’entrega de subministres d’armes i explosius per part dels serveis secrets de la policia espanyola, entre les armes hi havia una metralleta marca “ingrand” amb la que van matar al jutge italià Occorsio.


Un altre interrogat, Sergio Calore que es col·laborador de la policia va afirmar que la masia era plena de fotos d’etarres, i era el lloc on es preparaven les accions contra ETA, els segrestats eren enterrats a un bosc proper a la masia.

El jutge italià assassinat Vittorio Occorsio.

El jutge italià assassinat Vittorio Occorsio.

En Vittorio Occorso va ser el primer magistrat que es va ocupar de la lògia masonica secreta anomenada loggia P2. Dins aquesta lògia hi havia 43 parlamentaris, 3ministres, 43 generals i infinitat de gent d’altíssim nivell a Itàlia.

Resumint tot un “festival” de terrorisme d’estat i de fets que ben segur que molta gent fins ara considerava com a “conspiranoies” sense sentit.

http://www.tiempodehoy.com/default.asp?idpublicacio_PK=50&idioma=CAS&idnoticia_PK=53709&idseccion_PK=612&h=

http://www.elmundo.es/elmundo/2009/03/25/paisvasco/1238004765.html

http://www.lavanguardia.es/politica/noticias/20090325/53667093161/dos-neofascistas-italianos-confiesan-haber-torturado-a-etarras-en-una-masia-de-barcelona

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=598508&idseccio_PK=1008

Written by MadeByMiki

26 Març 2009 a 12:53 pm

Arxivat a Política, Premsa

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. !!!!
    Molt inquietant tot plegat! Realment amb l’excusa del terrorisme els estats han agafat màniga ample per saltar-se les seves pròpies lleis!

    Arqueòleg Glamurós

    29 Març 2009 at 10:19 am


Deixa un comentari