..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

ARE, Area Residencial Estratègica a Olesa.

with one comment


Als balcons d’Olesa de Montserrat des de fa molt de temps a part dels llençols amb lemes com “NO AL ERO de …” i “NO AL ERE de …” també hi trobem (per donar que pensar al poble i visitants) un bon munt de “NO AL ARE”. Amb tot aquest merder d’inicials suposo que molta gent ja s’ha perdut, per tant ara explicaré que son les AREs que hi han per tota Catalunya.

Ara fa mes o menys 4 anys davant la “necessitat” d’habitatge públic es va promulgar un decret llei de la Generalitat de Catalunya que concedeix a aquesta ple dret per sobre dels Ajuntaments (una vegada aquest aprova l’ARE) per urbanitzar una zona amb un 50% d’habitatge amb alguna protecció publica i amb una densitat molt alta d’edificació, tot amb l’excusa de la “necessitat d’habitatge”. Aquesta és una aposta del president Montilla per dotar d’habitatge públic (fins a 90.000) tota Catalunya.

Les dades son les següents: Ara mateix no hi ha cap necessitat de continuar amb una política de creixement totalment insostenible, aquests AREs es van planificar fa 4 anys i tot ha canviat molt des del 2005.  És estupid seguir amb les polítiques que ens han portat cap el col·lapse actual. A Olesa ara hi han uns 1800 habitatges buits amb el que resulta poc intel·ligent construir 1000 habitatges nous, no sembla que això sigui una necessitat del poble.

El que queda clar és que el poble no te res a dir, les manifestacions serveixen de poc i hi ha molta gent que hi té molt a guanyar amb aquests totxos.

Decreto Legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo.

Anuncis

Written by MadeByMiki

7 Abril 2009 a 8:11 am

Arxivat a Economia, Política

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aquests habitages es fan pensant en l’atur a la cosntrucció (i les deutes a les constructores), no ens els habitants o el medi, és el que té…

    Arqueòleg Glamurós

    8 Abril 2009 at 5:46 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: