..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El savi d’Aigüeres.

with one comment


El savi daigüeres de vacances amb el amica a les Azores.

El "savi d'aigüeres" de vacances amb el amica a les Azores.

De petit quan deia alguna cosa pretensiosa però estúpida (ho feia sovint), ho sigui quan presumia d’algun coneixement sense cap motiu, la meva avia em deia amb ironia:  “Mira el savi d’Aigüeres!.”Jo no sé qui era aquest savi, però el que quedava clar era que se’n estava en fotent dels presumptes coneixements especials amb els que em feia el milhomes. Aquesta expressió, era una de les moltes amb les que els meus avis anaven enriquint el meu vocabulari d’una manera única, única per què ningú mes coneixia aquestes expressions.

Doncs bé, tot això  ho escric com a introducció a l’entrega del primer gran premi “El savi d’aigüeres”. Per unanimitat i sense cap tipus de discussió el premi a nat a para a mans del “nostre” ex-president José María Aznar. Les seves declaracions on el gran savi diu que te la solució a la crisi, així sense donar-nos pistes sobre com ho faria, i com si ell no tingués res a veure amb la situació actual.

Que deu estar pensant aquest gran estadista?, privatitzar la sanitat i l’educació?, invair Andorra? qui sap, els savis sovint son uns incompresos uns adelantats a la seva época. Potser amb el temps acabarem valorant aquest “figura”.

Per contrarestar al “savi d’Aigüeres” hi ha el premi nobel d’economía, en Joseph Stiglitz. Aquest savi de veritat diu que la crisi que patim te l’origen en la despesa dels 3 bilions de dólars cremats a la guerra contra Irak. Potser d’aixó si que ens podria dir alguna cosa en “Josemari”, l’amic de’n Bush i Blair es co-responsable del genocidi de civils i de passada de la crisi.

Mes informació:

http://sociopolitica.com/politica/el-origen-de-la-crisis-global-esta-en-los-3-billones-de-dolares-gastados-en-la-guerra-de-irak

Anuncis

Written by MadeByMiki

5 Mai 2009 a 10:52 am

Arxivat a Economia, Política, Premsa

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Es evident que envaïr Andorra ens salvaria de la crisi! podriem fumar gràtis, menjar formatge, perfumar-nos i anar a Caldea i a esquiar!!

    A que estem esperant???


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: