..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El mòbil dels polítics

with 5 comments


Avui en dia és molt complicat trobar algú que no utilitzi telèfon mòbil. Els polítics, com tots sabem, també en tenen. Però, pel que sembla, alguns dels polítics del nostre país utilitzen el mòbil de manera desastrosa. Saura i Sirera, Sirera i Saura. Mare meva, quin parell.

El cas d’en Sirera és penós, sobretot per l’enganxada que suposa, i la vergonya que li deu haver provocat al polític popular català el fet de que s’hagi descobert públicament que pensa que el seu partit és una “merda”. El PP pot ser una merda, o pot no ser-ho. Aquí cadascú té la seva opinió. Però, si intentem mirar-ho objectivament, el partit en pot sortir mal parat, perquè de tot això el que se’n desprèn és que agluns dels polítics que treballen pel Partit Popular pensen que el seu partit és una porqueria. No oblidem, però, que un partit es defineix, en gran part, per la gent que hi treballa. sirera
Personalment, però, penso que el cas d’en Saura ha estat pitjor: la seva actitud em recorda fervorosament a la d’un nen maleducat que es posa a jugar al ‘Snake’ del seu mòbil Nokia durant la classe de matemàtiques, desentenent-se així del que li toca fer, és a dir, escoltar i treballar. Ho trobo indignant. Trobo penós que el senyor Saura, que -no ho oblidem- és un dels màxims mandataris de la Generalitat, es comporti com un nen maleducat mentre ‘treballa’ al Parlament. Què collons vol dir posar-se a enviar missatgets de si és o no és un tostón el que diu en Montilla? Què vol dir això de posar-se a jugar amb el mòbil en plena sessió parlamentària?
Tot plegat em recorda al paper de les inscripcions que vaig repartir a alguns pares aquest estiu per tal d’apuntar els seus fills i filles a unes colònies d’estiu. En aquest paper, hi havia una ‘nota important’ que deia, més o menys, “preguem als pares i mares que no permetin que els fills duguin a les colònies telèfons mòbils, MP3, diners o altres objectes de valor”.  El primer que vaig pensar, en veure per la tele el que havia passat amb el missatge d’en Saura, és que potser hauríem de fer arribar un d’aquests fulls al polític en qüestió. Potser així aprendria que mentre es treballa, no es pot posar a perdre el temps amb el mòbil. Que s’avorreix? D’acord, ho entenc. joan_sauraLa política sovint és espessa i el to discursiu d’en Montilla no seria precisament el més animat de tots els polítics que apareixen al Parlament. Però hi ha moltíssima altra gent que s’avorreix a la seva feina, i treballa seriosament, perquè s’han de guanyar la vida com poden. I el que és pitjor, n’hi ha molts que no en tenen, de feina. I, en aquest sentit, el paper d’en Saura com a polític del govern català hauria de ser un altre: el de treballar pel poble, el de ser seriós a l’hora de treballar, el de mantenir l’atenció. I més encara si el teu sou el paguen, entre altres persones, els que han confiat en tu per dirigir el país.

En Saura ja va anunciar que plegaria, si no recordo malament. Doncs bé, que plegui, si vol. Però, per respecte als seus votants (com a mínim!), demano a en Saura que mantingui una actitud mínimament professional. I això no és demanar gaire, no creieu?

Jordi Pallarès

Anuncis

Written by MadeByMiki

7 Octubre 2009 a 5:35 am

Arxivat a Política, Premsa

5 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Lo de en Saura no m’ho puc creure. Jo ja vaig haver d’organitzar una guerrilla per evitar mòbils a les classes: Mòbils. No comprenc com no han pogut fer alguna cosa semblant al Parlament, infinitament més important que unes senzilles classes.

  Ferran

  7 Octubre 2009 at 4:19 pm

 2. Vull trencar una llança a favor de Saura: a veure qui seria capaç d’aguantar despert un discurs de Montilla de 4 hores??? Com a minim que es distregui un xic el pobre!

  Arqueòleg Glamurós

  7 Octubre 2009 at 5:05 pm

 3. Aruqeòleg: quan reconeixeràs que en Saura no és, precisament, un bon polític?
  L’has defensat tants cops que al final t’hauries de cansar…

  El que haurien de fer és inventar un inhibidor de ones per deixar els mòbils sense cobertura en uns llocs determinats.

  conjuntbuit

  7 Octubre 2009 at 10:03 pm

 4. Potser mho sembla a mi però es que aquí a Catalunya no tenim politics que…
  Amb l’actual panorama polític català seria impossible la independència d’un país com aquet.
  Em sap greu que passin aquetes coses.

  Arnau

  19 Octubre 2009 at 3:54 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: