..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

29-10-2010 a baixar-se l’Ubuntu 9.10 Karmic Koala.

with one comment


 

 

 

Doncs si, ja tenim aquí la darrera versió de la distribució linux mes utilitzada, es tracta del Ubuntu 9.10, de nom en clau Karmic Koala.

I com que a la tele no crec que us ho expliquin, aquí us exposo algunes de les noves característiques ens ofereix la nova versió d’Ubuntu.

 • Les millores en mail i xat venen de la mà del paquet Empathy, que integra  Yahoo, Gmail, MSN, Jabber, AOL, QQ i molt mes. També inclueix l’avançat gestor de correu Evolution.

 

 

  • El navegador per defecte serà el Firefox 3.5, i com sempre podrem gaudir d’altres solucions lliures com Midori, Chrome, Galeon…

   

   

   • L’administrador de fotos és el F-Spod, amb suport per exportar les fotos a Flickr, Facebook, Picasa i molts mes llocs.

    

    • Connecta la teva PSP, iPod, reproductor MP3 a Rythmbox per a descarregar, emmagatzemar, comprar i reproduir música. Comparteix llistes de reproducció amb els teus amics. Accedeix directament a Last.fm a través d’Rythmbox per escoltar la teva música preferida. Stream i reproduir vídeo de YouTube, la BBC i altres.

     

     

    • Integra “Ubuntu One” La tecnologia que t’ofereix 2 GB d’espai on-line gratis.
     Comparteix  fàcilment arxius entre els teus ordinadors i els dels teus amics.

     

     • Nou “Software Center”, que ens permet l’accés instantani a milers d’aplicacions de codi obert i lliure. Les categories inclouen: Educació, jocs, so i vídeo, gràfics, programació i Oficina.
      Només cal seleccionar les aplicacions que voleu utilitzar i el Centre de Programari les afegeix al teu equip. Sense CD sense llicències, sense complicacions.

      

      Naturalment hi ha moltes mes novetats, tant en temes d’usabilitat, entreteniment, oficina… Potser el que cal és anar a http://www.ubuntu.com/ i baixar-vos aquest Karmic Koala i jutjar-lo vosaltres mateixos.

      Gràcies a http://ubunlog.com.ar que és el blog d’on he tret l’informació que aquí us poso.

      Anuncis

      Written by MadeByMiki

      28 Octubre 2009 a 11:08 pm

      Una resposta

      Subscribe to comments with RSS.

      1. […] L’Ubuntu 9.04, porta força temps a l’ordinador, va força ràpid, es veu una mica antiquat estèticament, és lleig si no el retoques i la seva “usabilitat” i “amigabilitat” és menor a la del XP. Tot i així corre bé. […]


      Deixa un comentari

      Fill in your details below or click an icon to log in:

      WordPress.com Logo

      Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

      Google+ photo

      Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

      Twitter picture

      Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

      Facebook photo

      Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

      w

      S'està connectant a %s

      %d bloggers like this: