..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Per Decret Reial.

with 15 comments


Pandèmia.

Pandèmia.

Hi ha notícies que tot i ser molt importants, no surten enlloc. Sembla que els medis de comunicació tradicionals tenen molt clar de que poden parlar i que han d’ometre.
Una de les omissions mes escandaloses (des de el meu punt de vista) és el Reial Decret signat el passat juny per en Juan Carlos I (d’aquí li ve el nom de Reial).

Resulta que en Juan Carlos I, el “nostre” monarca va signar un Reial Decret de 19 de juny on es legitima la supressió de garanties respecte de l’ús i tractament de medicaments per motius d’excepcionalitat i urgència, “situaciones específicas y autorizaciones especiales”.
Senzillament es tracta, d’obrir la porta a l’immunitat total pels laboratoris farmacèutics respecte els efectes secundaris que es poden derivar de l’utilització de les seves vacunes a Espanya.

Que estrany oi?, sembla que ningú n’ha sentit a parlar d’aquest Reial Decret, a mi em sembla una noticia molt interessant per a l’opinió pública.

Costa d’entendre per quin motiu ara a les farmacèutiques els hi sortiran gratis les malalties, invalidesa (un dels casos mes habituals en cas de vacunes en mal estat o mal aplicades) i potser morts que puguin provocar als seus “clients”.

Cal felicitar a les totpoderoses empreses Sanofi i Novartis (entre d’altres), així com també al seu amic de la OMS Albert Osterhaus (1).
Per una banda han tingut els beneficis mes importants de la història, venent-nos milions de dosis de Tamiflu, ara aconsegueixen la pràctica immunitat total a Espanya per Reial Decret.

Tan sols a Espanya les xifres de la grip A son les següents:

-90 milions d’euros gastats en vacunes.
-82 milions d’euros per pagar assessors (quants “amics” deuen estar en nòmina…)
-15 milions de mascares respiratòries.
-25 milions d’envasos de desinfectants “especials”.
-25 milions de guants de làtex.
-I moltes coses mes que ni sabem ni sabrem mai.

Qui se’n beneficia d’això?, com és que s’ha silenciat?, potser és que el pobres ciutadans no ho entendríem?. El que queda molt clar amb aquest decret és qui mana i quina posició és la que tenim nosaltres davant les grans empreses farmacèutiques i els nostres governants.

(1)Albert Osterhaus: “Descobridor” el 2003 del virus SARS, el recordareu com a virus de l’insuficiència respiratòria aguda o “grip del pollastre”. Evidentment també ara ha estat un dels principals assessors de la OMS sobre la grip A, poc mes tinc a dir sobre aquest venedor d’apocalipsis. Potser l’únic és que “casualment” és accionista majoritari de la empresa Viro Clínics, casualment beneficiaria de la venda de 34 milions de vacunes al govern holandès, casualment també és amic personal del ministre de sanitat d’aquest país.

http://xlsemanal.finanzas.com/web/articulo.php?id=52218&id_edicion=4887

Seguint els savis consells de l’Arqueòleg Glamurós, aquí teniu les proves del “delicte”:
http://www.boe.es/boe/dias/2009/07/20/pdfs/BOE-A-2009-12002.pdf

Fragments controvertits:
La Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios podrá autorizar temporalmente la distribución de medicamentos no autorizados , en respuesta a la propagación supuesta o confirmada de un agente patógeno o químico, toxina o radiación nuclear capaz de causar daños. Ley 29/2006 de 26 de julio ” de garantías y uso racional de los medicamentos y productos sanitarios ” artículo 24.5:

En estas circunstancias, si se hubiere recomendado o impuesto por la autoridad competente el uso de medicamentos en indicaciones no autorizadas o de medicamentos no autorizados, los titulares de la autorización y demás profesionales que intervengan en el proceso estarían exentos de responsabilidad civil o administrativa por todas las consecuencias derivadas de la utilización del medicamento, salvo por los daños causados por productos defectuosos.” El cambio es el comienzo : Ley 29/2006 de 26 de julio ” de garantías y uso racional de los medicamentos y productos sanitarios ” artículo 24.5:

“ En el apartado 3 de dicho artículo, se posibilita la prescripción y aplicación de medicamentos no autorizados a pacientes no incluidos en un ensayo clínico con el fin de atender necesidades especiales de tratamientos de situaciones clínicas de pacientes concretos”

“ El Artículo 19 del Real Decreto 1015/2009 , de 19 de junio establece un Procedimiento para el acceso a medicamentos no autorizados en España a través de un protocolo de utilización .

1. La Agencia podrá elaborar protocolos que establezcan las condiciones para la utilización de un medicamento no autorizado en España cuando se prevea su necesidad para una subpoblación significativa de pacientes. Dichos protocolos de utilización podrán realizarse a propuesta de las autoridades competentes de las comunidades autónomas.

2. Las consejerías de sanidad o centros designados por éstas o la dirección del centro hospitalario solicitarán a la Agencia la cantidad de medicamento necesaria, indicando que el paciente se ajusta al protocolo de utilización establecido.

En estos casos no será necesaria una autorización individual por parte de la Agencia.”

Anuncis

Written by MadeByMiki

9 febrer 2010 a 9:30 am

15 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. sí, costa d’entendre tot això… Respecte a les farmaceutiques, crec que és interessant el que diu Josep Pàmies en aquest article https://www.athanor.es/suscripciones/reportajes/Dulce-Revolucion-75.pdf

  seruji

  9 febrer 2010 at 10:44 am

  • Gràcies pel link!!, aquest senyor es mereix un bon post. Seguiré la pista del senyor Pàmies.

   madebymiki

   9 febrer 2010 at 11:54 am

 2. Si no hagués estat per tu no me nhauria assabentat.

  En l’era de la informació, la desinformació s’aconsegueix per informar en excés de banalitats, col·lapsar la societat que accepta que tot el que se li vomita és tot el que passa al món…

  M’has fer pensar en el canvi de denominació de Pandèmia que l’any passat va fer la mateixa OMS sense avís. No he sentit enlloc, fora de la xarxa, que s’hagi parlat del tema.

  En ambdós casos als laboratris no els interessa que se sàpiga.

  Met

  9 febrer 2010 at 2:44 pm

  • Jo he arribat a aquesta informació buscant i buscant molt, crec que aquesta informació és d’interès general. Però ja se sap que certes coses (molta gent ho diu així) mes val no saber-les.

   madebymiki

   9 febrer 2010 at 3:15 pm

 3. a veure si ho entés:
  el govern, sense passar pel parlament legislatiu ha aprovat un decret per beneficiar a les farmacèutiques per tal que puguin fer medicaments sense cap mena de control sobre efectes secundaris???

  Arqueòleg Glamurós

  9 febrer 2010 at 9:17 pm

 4. ¡Super interessant! Amb el vostre permís corro a posar-ho a la meva web… Així contribueixo a trencar la tendència de que ara ens hem de distreure amb la “crisitis”.
  Suposo que no hi ha pega en que posi el boe ni el pdf d’athanor a la meva web, oi?
  Segui així, que això sí que és informació!!!

  minosabe

  10 febrer 2010 at 8:52 am

  • Estic totalment a favor de que aquesta informació circuli i es divulgui el màxim possible.

   Tothom pot copiar literalment, modificar, traduir, investigar mes sobre el tema, el que sigui.

   El pdf d’athanor és gentilesa del amic “seruji”, com sempre lo millor d’aquest blog son els seus comentaris. Gràcies a tots!!

   http://seruji610.wordpress.com/

   madebymiki

   10 febrer 2010 at 9:17 am

 5. Per cert, la punyetera “grip A” ja fa temps que en parlo a aquest blog, i no diguem a altres!!.

  S’ha demostrat la capacitat d’internet per generar debat i informació alternativa, tot i les acusacions de conspiranoia i paranoia amb la que volien contrarestar l’informació.

  Estic sobre la pista de altres qüestions interessants sobre les pandèmies i farmacèutiques. Aviat en tindreu notícies.

  https://madebymiki.wordpress.com/2009/09/06/malalties-farmaceutiques-i-medicaments/

  madebymiki

  10 febrer 2010 at 10:33 am

 6. El Rei signa els decrets que li passa el govern, no ho oblideu, que sembla llegint la primera part de l’article com si fos cosa seva.
  Per lo demés, doncs no, és la típica noticia que no surt a cap medi de comunicació. Com el comunicat de premsa del sindicat de controladors aèris, com quan al port de Barcelona es va enfonsar un moll de 500 metres que s’estava construint, …
  Com dèia una vinyeta de la Mafalda: “Entre bueyes no hay cornadas”

  zambo

  10 febrer 2010 at 11:14 am

  • Tens raó, això devia venir del govern. Però es clar que al anomenar-se Decret Reial li passo el mort al Rei.

   Ara me’n adono que el Rei fa com en Montull o en Millet, que signaven papers sense saber de que anaven…

   madebymiki

   10 febrer 2010 at 3:39 pm

   • El Rei té l’obligació de signar les lleis que fa el govern, a menys que consideri que són contràries a la Constitució. Però vaja, això no passa mai per que en tot cas ja són els propis partits polítics qui decideixen d’anar al Tribunal Constitucional si alguna cosa no els agrada.
    I per cert, si et llegeixes la Constitució, l’Estatut, o qualsevol altre cosa, veuràs que no hi ha cap llei que impedeixi al govern (el que sigui) putejar els ciutadans 😉

    zambo

    11 febrer 2010 at 9:54 am

   • Benvinguts siguin els aclariments, veig que vas fort en el tema de constitució.
    No deixis d’opinar i si és per debatre millor.
    Salut!!

    madebymiki

    11 febrer 2010 at 10:17 am

 7. […] Per la seva banda ella ha estat mes intel·ligent, de fet la veritat era de la seva banda i no calia atacar a ningú, ni insultar, ni menysprear. Tan sols va reivindicar un parell de senzilles coses: -Que ningú fos vacunat contra la seva voluntat. -Que fossin recompensats en cas de que les vacunes provoquessin danys greus. (Això misteriosament es va incomplir sense que els ciutadans en tinguessin notícia:  https://madebymiki.wordpress.com/2010/02/09/per-decret-reial/) […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: