..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

La maleïda monja.

with 22 comments


Teresa Forcades i Vila.

Teresa Forcades i Vila.

Tal i com posa a l’article del 28/01/2010 d’Oriol Domingo per a “La Vanguardia”, “La maleïda monja tenia raó”.

La mes que famosa doctora (d’aquest fet algú se’n oblida) i monja Teresa Forcades, ha estat atacada des de totes bandes, i clarament el temps li ha donat tota la raó.

Des de centenars d’articles se l’acusava de irresponsabilitat, manca de coneixements i ànsia de popularitat.

L’Organització Mundial de la Salut, la sagrada i inqüestionable (fins ara) OMS també la va acusar de mil coses, que si era una indocumentada, una conspiranòica, una monja amb obscurs objectius… Res de res, ara sembla que els qüestionats haurien de ser ells.

Ells s’han inventat una pandèmia, un invent que “casualment” anava en benefici de vàries industries farmacèutiques. Casualitats de la vida… que devien pensar en sentir una veu independent (sobre moltes altres) que els hi portava la contrària? “Cal salvar el negoci!!, cal treure les armes de desinformació massiva, truquem als nostres medis de desinformació i als nostre polítics!!”.

Les armes eren poderoses, tan sols era una monja. Es podia atacar per la banda de la conspiració, a sobre era una monja, en els temps que corren… i explicant-se per internet (“putos” medis lliures i oberts!!). Des de l’interior de l’església mes conservadora (que està fent aquesta punyetera monja!!), des de la banda laica, la científica, tots a una li han fet una pinça per ofegar-la i ridiculitzar-la.

Per la seva banda ella ha estat mes intel·ligent, de fet la veritat era de la seva banda i no calia atacar a ningú, ni insultar, ni menysprear. Tan sols va reivindicar un parell de senzilles coses:


-Que ningú fos vacunat contra la seva voluntat.

-Que fossin recompensats en cas de que les vacunes provoquessin danys greus. (Això misteriosament es va incomplir sense que els ciutadans en tinguessin notícia:  https://madebymiki.wordpress.com/2010/02/09/per-decret-reial/)


Doncs sí, per molt que els hi pesi a alguns “la maleïda monja tenia raó”.

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20100128/53879276290.html

http://www.benedictinescat.com/Montserrat/Teresacas.html

Anuncis

Written by MadeByMiki

18 febrer 2010 a 12:28 pm

22 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Per sort sempre hi ha algú amb seny que no es rendeix.

  anomenatinutil

  18 febrer 2010 at 3:17 pm

  • Certament, la Teresa Forcades sabia el que es deia. Ara que trobo que després de la persecució i l’atac que ha rebut per totes bandes es mereix una disculpa i el reconeixement públic.

   madebymiki

   18 febrer 2010 at 3:44 pm

 2. Na Forcades tenia raó i els molts que es van fixar més en com deia les coses que no pas en les coses que deia.

  El temps posa a tothom al seu lloc, però la societat aborregada en la que estem tampoc reacciona davant les mentides i alarmisme oficials dels darrers mesos.

  Met

  18 febrer 2010 at 6:17 pm

 3. Al començament del cicle pandèmic vaig sentir-la parlar a un programa del 33, no recordo si era “Singulars” o un altre, però recordo que malgrat les meves reticències a sentir parlar a una monja de temes científics, em vaig parar a escoltar-la i al cap d’un parell de minuts ja estava enganxat. Explicava molt bé tot el que estava passant i, a més, del que ja tenia sospites i algun rumor: tot formava part d’un allau de pressió mediàtica per cagar de por tothom que s’ho empassés i llavors embutxacar-se determinades farmacèutiques tot els diners possibles. A més a més, després es pogué veure el descontrol amb que les van treure i sense garanties de que fos eficaç i segura, al contrari del que passa amb la de la grip. En fi, qui s’hagués informat sabia que allò no tenia bona pinta i no vaig prendre mai per una boja aquesta doctora.
  Al “Polònia” de TV3 em sap molt greu com la pinten la pobra, així estan defensant els que se n’han endut la pasta.
  Per cert, la xifra de morts per aquesta grip ha estat insignificant en relació amb la grip comú i això no es diu gaire. I finalment, al Nadal què va passar? sembla que se n’oblidessin per complet d’això, van deixar de promocionar la grip de cop, ca!… interessava vendre regalets!

  Hèctor

  18 febrer 2010 at 8:44 pm

  • Quanta gent deu haver criticat a Teresa Forcades sense saber ni qui era?. Amb aquesta qüestió hi han hagut un munt de prejudicis, i se’n ha parlat a fons fins que el tema no s’aguantava per enlloc.
   I ara que?, potser que es demanin responsabilitats, caldria fer una ullada a les hemeroteques i posar a cadascú al seu lloc.

   madebymiki

   18 febrer 2010 at 10:09 pm

 4. uys!!!! esta entrada tiene demasiado catalán para mi…

  pero vamos…que si acusan a la monja de algo…seguro que ella es la más divertida de su congregación….

  (Hay que ver lo que me gusta escribir hasta de lo que no entiendo….)

  mileuristaporuntiempo

  19 febrer 2010 at 7:32 pm

 5. Aquesta farsant i oportunista va aprofitar un complot de les farmaceutiques exagerant una pandèmia per atacar a la metodologia científica i als plantejaments racionals de la medicina!

  Recordo aquí el post on vaig exposar els lligams d’aquesta monja amb una secta negacionista del SIDA i d’avistadors d’ovnis:
  http://glamboy69.wordpress.com/2009/11/23/dubtar-de-la-ciencia-mata-la-secta-negacionista-entre-nosaltres/

  Arqueòleg Glamurós

  19 febrer 2010 at 8:11 pm

  • Potser si que teniu una mica de raó pels dos costats…
   En miki ha exposat una part del que deia la Forcades. Que s’havia fet massa propaganda de la pandemia i al final s’ha quedat en res. Va ser una de les moltes veus (tal com ja ha expressat en Miki) dient-ho.

   Aixó no s’ha d’aprofitar per fer apologia del seu dogma negacionista, cosa que no es fa en el post. Encara que és bo recordar la seva postura davant certs fets, ja que, que no s’equivoques en lo de la grip A no significa que el SIDA no existeixi pas si hi ha evidencies empiriques que el demostren. Argument que potser es pot sentir per alguna banda.

   Sols afegiré a tot el que he dit que Heiddegger va ser nazi, però això no treu que digues coses sensates en la seva època ni influenciés a tot l’existencialisme posterior (Sarte el marxista, per exemple…)

   conjuntbuit

   19 febrer 2010 at 9:53 pm

  • Ja era hora!!! Mira que has trigat a contestar, esperava una visió oposada per donar “vidilla” i naturalment tenia en ment el teu post.

   No et deixis portar pel fanatisme i llegeix abans les coses que diu Teresa Forcades, exemples:

   “No estoy de acuerdo con impedir el uso del preservativo”.

   “Aunque han habido intentos de argumentar que el SIDA es un castigo de Dios, esto no ha sido en ningún momento ni es tampoco hoy la postura oficial de la Iglesia Católica. Como he dicho antes, la ciencia y la fe son ámbitos que se complementan, pero deben respetar su autonomía. El estudio del VIH es un tema científico. La valoración moral de la promiscuidad es otro tema.”

   “Hace apenas un siglo la Iglesia Católica consideraba compatible con la doctrina cristiana la esclavitud. En esto hemos evolucionado, gracias a Dios. Espero que en el tema de homosexualidad evolucionemos también.”

   ” Me consta que el vínculo entre el virus VIH y el Síndrome de la Inmunodeficiencia Humana Adquirida ha sido puesto en duda por Louis Montaigne, uno de los 2 investigadores que descubrieron el virus. Para poderle decir más sobre este tema debería estudiarlo. ”

   Aquesta és Teresa Forcades, i no l’imatge preconcebuda que a molts els ha interessat vendre.

   madebymiki

   19 febrer 2010 at 11:13 pm

   • I que hi feia en un congrés de nagacionistes del VIH a BArcelona si nocomparteixla seva postura??

    Que fa a la Esglesia si té planetjaments oposats?

    Ja t’ho dic jo: fa la friki i es dona autobombo per pura addicció a la fama!

    No m’extranyaria veure-la a sou de Bayer o Pzifer en un temps si es que no ho ha estat des de sempre

    Arqueòleg Glamurós

    20 febrer 2010 at 10:14 am

 6. No hi ha una església monolítica, dins d’aquesta institució hi ha gent progressista, feminista i oberta com na Teresa Forcades.

  No crec que se la pugui atacar per això, ni que sigui just fer-ho, ja que si volem que l’església evolucioni cal defendre als que treballen amb aquest sentit.

  I no, no és una friki, és una dóna amb les idees molt clares i que tot i que no cal estar-hi d’acord, es mereix un respecte.

  Per cert, soc totalment ateu i mai hauria dit que acabaria defenent a una monja… coses de la vida, crec que s’ho ha guanyat.

  madebymiki

  21 febrer 2010 at 1:18 am

  • Jo no vull que l’esglesia evolucioni… vull que desaparegui!
   Es impossible que la institució creada amb la única finalitat de legitimar de forma divina la explotació social, el patriarcat i la homofòbia evolucioni cap a cap lloc positiu!

   Una persona que fa conferències amb abduïts per extraterrestres, lectors d’aures i partidaris de no emprar medicaments es un F-R-E-A-K, repeteix amb mi: FREEAAAK!

   Arqueòleg Glamurós

   21 febrer 2010 at 9:51 pm

 7. Miki,

  crec que trobaràs aquest audio MOLT interessant…

  [audio src="http://www.archive.org/download/regocijos_01-02-10/la_cara_b_-_el_profesor_de_la_gripe_a_albert_osterhous.mp3" /]

  salut!

  jordi

  21 febrer 2010 at 4:36 pm

  • Ara mateix l’estic escoltant, i li recomano a tothom que també ho faci.

   Vaja, veig que segueixes escoltant “La rosa de los vientos”.

   Gràcies pel MP3, és molt aclaridor.

   madebymiki

   21 febrer 2010 at 4:52 pm

 8. Les veritats sempre les diu qui no està a sou de ningú. En aquest cas, la monja es pot permetre ser crítica perquè no li trontollarà el terra a sota seu. Sobre el VIH, només voldria que se m’expliqués bé que vol dir ser negacionista en aquest tema…

  minosabe

  21 febrer 2010 at 10:14 pm

 9. Molt bo l’audio! quin negoci més ben muntat té el senyor Osterhous! Haurien de fer una pel·lícula sobre això, seria “el golpe perfecto” o “Como empecé a amar los virus y olvidarme de la humanidad, a la tercera (gripe) fue la vencida!”

  Hèctor

  22 febrer 2010 at 8:58 am

  • És que el senyor Jordi de http://despiertos.net sempre afegeix dades i informació de valor als posts.

   Osterhous es mereix un bon post, n’estic ben segur que la pel·licula s’anomenarà :”a la tercera (gripe) fue la vencida!”.

   I ho dic pensant amb mala intenció, a la propera ho faran millor, primer ens infectaran i desprès ens vendran la solució (a qui pugui pagar-la).

   madebymiki

   22 febrer 2010 at 9:34 am

 10. Qui diu que no ho hagin intentat amb la grip A això d’infectar-nos i vendre’ns-la… segur que, com dius, la següent sortirà millor!
  Espero que triguin bastant…amb la pasta que han guanyat tenen per uns quants anys de vacances.

  Hèctor

  24 febrer 2010 at 10:34 am

 11. No creguis, aquesta gent té molta gana, mai en tenen prou.

  Jo crec que a la propera pandèmia igual ens solucionen el tema de l’atur…

  madebymiki

  24 febrer 2010 at 1:30 pm

 12. jajaja, què bèstia!! pobrets aturats…

  Hèctor

  24 febrer 2010 at 10:03 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: