..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Everything is OK!!. The Love Police.

with 6 comments


The Love Police

The Love Police

Des de fa un parell d’anys , dos londinencs, en Charlie Veitch i en Danny Shine dediquen el seu temps a l’activisme social mes trencador.

Mitjançant l’ironia i el cinisme volen que els ciutadans-consumidors, siguin mes crítics i es replantegin allò que els inculquen dia a dia. Les seves “performances”, han estat ideades com a estratègia per lluitar contra l’augment de “l’estat protector” a l’estil orwellià que estem patint.

A tot el Món occidental i a Londres especialment, s’ha incrementat de manera brutal l’instal·lació de càmeres de videovigilància, ha augmentat el control policial i s’han retallat les llibertats i drets dels ciutadans. Per tant podríem dir que s’ha instaurat el regne de la por a tot i a tothom.

Aquí és on entra el col·lectiu d’activistes “Everything is OK”, ells fan accions com “The Love Police” i aplicant el seu poderós lema “Amor , i no por” desafien l’intel·ligència dels seus conciutadans i la dels seus policies de passada. Tot això mitjançant accions provocadores i no violentes, davant les quals la policia i molta gent queda totalment fora de joc.

Tal com ells mateixos ens diuen a la seva web:

”En mig de l’aprensió i el pànic mediatitzat, amb la situació econòmica… jo em vaig quedar al carrer, sense feina… de sobte vaig sentir que tenia l’oportunitat de fer el que volia fer…”. I el que volia fer eren una espècie de vídeos de “consciència”, humanistes, espirituals, amb humor, polítics, propers a la comèdia. L’idea és aportar amb una metodologia pròpia unes accions que despertin a la gent i la facin pensar sense cadenes.”

“Les coses fàcilment podrien millorar, però estem massa espantats per a canviar-nos i en conseqüència canviar el Món. Les grans temptacions pel diner i la por a l’autoritat son sempre presents a la nostra vida i ens inhibeixen. La mediocritat consumista ens manté segrestats.”

El seu treball és inspirar a la gent per que es miri al seu interior i se’n adoni de que no cal tenir por de res.

Potser lo millor d’aquests activistes son els seus orígens, en Charlie era un soldat britànic al que havien destinat a Iraq, i en Danny treballava a una gran corporació. No volen res mes que difondre una veritat que no es veu per les notícies, evidenciar l’intima relació entre corporacions- governs- medis de comunicació.

Aquí podeu veure un el vídeo “The Love Police” subtitulat al castellà, no us ho perdeu!:

Anuncis

Written by MadeByMiki

23 febrer 2010 a 10:45 pm

6 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sens cap lloc a dubte la por és l’arma ideològica de la dreta: por al terrorisme per gastar més en defensa, por al inmigrant per generar racisme, por al envelliment de la població per retallar pensions, por al crack bancari per regalar els pressupostos públics a la banca…

  Arqueòleg Glamurós

  24 febrer 2010 at 8:40 pm

  • No crec que el monopoli de la por el tinguin les dretes, aquesta arma es fa i s’ha fet servir sense importar les tendències polítiques.

   Totalment d’acord amb la resta del comentari.

   madebymiki

   24 febrer 2010 at 10:35 pm

 2. La por ens porta a actuar seguint les masses, a homologar les nostres accions, pensament i actituds. Si fem el que fa la majoria sembla que no ens podem equivocar tant.

  minosabe

  24 febrer 2010 at 8:53 pm

  • Cert, i això ens acaba convertint en unes ovelles sense capacitat d’anàlisi, cal qüestionar-nos i repensar-ho tot.

   madebymiki

   24 febrer 2010 at 10:42 pm

 3. Com s’ho curren! la veritat és que si estàs anant a treballar i te’ls trobes t’ho repenses… o almenys et fan canviar el punt de vista en veure tanta poli i els telenotícies allà a Anglaterra.

  Hèctor

  24 febrer 2010 at 10:13 pm

  • A mi m’ha semblat una manera molt interessant de remoure les consciències.
   Queda clar que les manifestacions tradicionals han perdut totalment el seu sentit, cal fer servir altres tècniques per manifestar-se i fer recapacitar a la gent.

   madebymiki

   24 febrer 2010 at 10:38 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: