..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El software lliure és terrorisme, microsoft és democràcia.

with 7 comments


International Intellectual Property Alliance.

International Intellectual Property Alliance.

Per a els Estats Units, queda molt clar qui és l’enemic de la “seva democràcia” i del capitalisme que imposen, l’enemic a aniquilar és el software lliure. La Aliança Internacional per a la Propietat Intel·lectual (IIPA), que tan sols pel nom ja sona a feixista i no enganya, ja fa uns dies que va incloure a Espanya a la seva llista de països pirates (quins collons, ara hi han països pirates i tot).

Doncs aquesta “aliança”, ha demanat al seu govern, concretament a l’Oficina del Representant pel Comerç dels EEUU, que vigili a varis països per la promoció que fan de l’ús del software lliure. De fet, sembla que podrien passar a formar part d’una llista tipus la “llista 301” (http://www.iipa.com/2010_SPEC301_TOC.htm), com els grups terroristes.

Aquesta nova llista de països enemics, acusats del delicte d’utilitzar software lliure, de moment l’encapçalen l’India i Brasil, es veu que a aquests països criminals es promou el software lliure a les seves administracions públiques. També es troben al “top ten” Indonèsia (aquests a sobre son un país islàmic), Tailàndia, Filipines i el comunista Vietnam.

Business Software Alliance.

Business Software Alliance.

Sembla que ens trobem davant d’una espècie d’eix del mal del software, és imperdonable que governs com el tailandès hagin comprat 1,4 milions de portàtils equipats amb linux. Curiosament, fins ara per a la IIPA el problema a tots aquests era la pirateria, i ara que utilitzen software lliure és quan realment han saltat totes les alarmes.

Tant Vietnam com Tailàndia davant les amenaces de la IIPA, porten anys migrant del software privatiu cap el lliure, la resposta de la IIPA i la BSA (Business Software Alliance ) ha estat ben clara: “l’aprobació de lleis que promoguin el software lliure podrien questionar la llibertat d’us del software i, en última instancia, podrien enfonsar l’industria informàtica dels seus països.

N’estic ben segur que hi ha una cosa que no preocupa ni a la IIPA, ni a la BSA, ni als governs que tenen als seus peus. Es tracta del document intern de Microsoft que ha estat publicat pel web: http://cryptome.org/, en aquest document secret (ara ja no tant, perquè circula per totes bandes) es detalla com Microsoft enmagatzema dades privades dels internautes que accedeixen a MSN Messenger, Windows Live y Xbox Live, i d’altres serveis per entregar aquestes dades a les autoritats dels EEUU quan aquestes vulguin. De fet el document suggereix que les autoritats poden accedir a molta mes informació de la que necessiten i explica de quina manera poden obtenir aquestes dades més fàcilment.

Microsoft.

Microsoft.

En principi Microsoft va fer tancar el web http://cryptome.org/ però davant l’escàndol muntat ha fet marxa enrere i només ha pogut fer retirar el molest document. Aquestes coses no passen amb el software lliure, i aquest és el problema, massa llibertat, massa coses gratuïtes i massa democràcia autèntica.

Open Office, Firefox, Linux, WordPress… Aquests son els nous terroristes que amenacen l’ordre establert. En Richard Stallman, l’inventor i defensor del copyleft i el software lliure és l’objectiu d’aquests defensors de la “seva llibertat”. La qüestió és tenir-nos ben agafats i controlats pel nostre bé és clar.

Anuncis

Written by MadeByMiki

1 Març 2010 a 12:28 pm

7 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pobrets. Sembla que el Gran Germà s’enfada i s’aguanta la respiració com un nen…

  anomenatinutil

  1 Març 2010 at 4:27 pm

  • I el que és pitjor, acabaran convencent a molta gent dels “perills” que comporta el software lliure…

   madebymiki

   1 Març 2010 at 10:48 pm

 2. Vivim wn un país pirata i jo sense saber-ho!!! On és el meu lloro? La meva pota de fusta? El meu ull tapat?? Ho exigeixo jaaaaaa!

  Arqueòleg Glamurós

  1 Març 2010 at 5:55 pm

  • Pels amics de Microsoft sense cap mena de dubte, millor pirates que lliures. Ho tenen molt clar.

   madebymiki

   1 Març 2010 at 11:25 pm

 3. Nooo!!!! Quan s’acabi el xollo del petroli començaran les guerres contra els països pirates!! Ens enviaran exèrcits de trolls a wordpress i multitud de virus als nostres ordinadors per tal d’acabar amb aquesta secta radical que es fa dir software lliure!!

  Ara que ja tenia internet, me’l treuran aquests cabrons!! No tinc sort!!

  conjuntbuit

  2 Març 2010 at 1:01 am

  • No pateixis, no et trauran l’internet, tan sols ho convertiran en un servei tutelat i vigilat de pagament (el negoci és el negoci).

   Espero que la població, o almenys aquella part mes sensibilitzada, faci pressió per evitar aquest atemptat contra la democràcia i la llibertat.

   madebymiki

   2 Març 2010 at 9:25 am

 4. Sí, en fi, res de nou que no haguem sospitat més d’una vegada. El que és una ‘conya marinera’ és l’ofensiva legal de Telefonica per carregar a Google una taxa sobre el seu negoci per l’ús que fa de les seves línies. Google hauria de contraatacar amenaçant de negar l’accés als seus serveis a tots els abonats a internet amb ip de Telefonica…

  minosabe

  2 Març 2010 at 4:08 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: