..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El triangle màgic.

with 6 comments


Ja ho diu en Jaume:"Me han destrozado el futuro"

Ja ho diu en Jaume:"Me han destrozado el futuro"

No hi ha dubte, “qui té un amic té un tresor”, i podem afegir-hi: “si aquest amic és banquer molt millor”. Aquest és el cas de’n Jaume Matas, al qui el “Banco de Valéncia” i la “Caja de Arquitectos Sociedad Cooperativa de Crédito” li han fet a mitges la transferència de 3 milions d’euros que necessitava per no anar a la presó.

El “Banco de Valéncia” en un 38,4% és propietat de “Bancaja”, entitat enredada en mil mogudes immobiliàries tèrboles com per exemple “Polaris World”, a la que vaig dedicar un post recentment.

M’agrada molt la maniobra mitjançant la qual s’han abonat els 3 milions d’euros. A mi em resulta molt clarificadora, si us hi fixeu tenim a tot el trio fantàstic del “mangoneo” estatal: polítics (Jaume Matas), bancs (“Banco de Valéncia”) i construcció (“Caja de Arquitectos”). Sensacional: els creadors i beneficiats per la crisi junts a la mateixa foto de família.

Els defensors de causes nobles “Banco de Valéncia” han emès un comunicat on afirmen que han donat el seu “visto bueno” a l’operació per varis motius,”tant per la antiguitat com a client d’en Jaume Matas, com, sobre tot, per les garanties reals i personals que se’ls han oferit”. I ara ve lo més bonic i poètic de tot, des del banc s’assegura que: “Aquesta és una operació habitual en el negoci bancari”.

Ningú en te cap dubte, “Aquesta és una operació habitual en el negoci bancari”, i això és el que a molts ens ofèn i escandalitza. M’agradaria molt saber quin altre tipus “d’operacions” practiquen habitualment els bancs, sobretot parlo “d’operacions” dirigides als “nostres representants polítics”.

Tots recordem les condonacions de crèdits milionaris a Montilla per part de “La Caixa”, per exemple.

El més entendridor de tot, és veure com aquestes ONGs disfressades de bancs no esperen res a canvi dels seus favors, se’m cauen les llàgrimes… tràfic d’influències, corrupció?, No home no!!, aquí el que tenim son uns amics que s’ajuden mútuament, tan sols es tracta d’una bonica amistat personal, tal i com diu el president de “Banco de Valéncia” en Domingo Parra.

Ja ho deia en Joseph E. Stigliz (premi Nobel d’Economia 2001) en una recent entrevista a ATTAC: “S’enriqueixen de la crisi els mateixos que l’han creat, aconsegueixen guanyar diners amb el desastre que ells mateixos han generat”. Per qui vulgui llegir l’entrevista sencera:

http://www.attac.es/se-enriquecen-con-el-desastre-que-ellos-mismos-han-creado.

Anuncis

Written by MadeByMiki

8 Abril 2010 a 10:06 am

6 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. I a sobre es queixa que no el deixen sortir del país… Si és que és ben desagraït.

  anomenatinutil

  8 Abril 2010 at 3:13 pm

 2. wow! Molt bón post d’investigació digne de El País!

  Si, sens dubte les constructores i labanca han construït un oligopoli capitalista amb la finalitat de destruïr la democràcia atacant el seu esgraó més débil: els polítics corruptes i llaminers.

  Peró tranquil que la corrupció excita sexualment a la dreta i ara mateix tots els votants del PP deuen tenir el paquet a punt d’explotar.

  Arqueòleg Glamurós

  8 Abril 2010 at 3:39 pm

  • Gràcies!!, no t’ho creuràs, però la informació l’he treta bàsicament de “El Mundo”…

   Sempre he tingut l’impressió que la dreta és inmune al vot de càstic per la corrupció. I si no que li diguin Il Duce Berlusconi.

   madebymiki

   8 Abril 2010 at 6:10 pm

 3. Boníssima entrada! Això és com la santíssima trinitat…

  Parce

  8 Abril 2010 at 9:44 pm

  • Gràcies maco!!, potser el teu títol es millor que el que jo he posat, certament parlem de la santíssima trinitat.

   madebymiki

   8 Abril 2010 at 9:55 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: