..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Reciprocitat?

with 2 comments


El Tribunal Constitucional.

El Tribunal Constitucional.

Resulta molt saludable, rebre noticies com la darrera acusació a la dictadura franquista des d’Argentina. És una demostració més de lo educatiu que resulta donar-li la volta a les coses, si nosaltres portem a judici les seves dictadures, com no faran ells el mateix amb nosaltres?. Espero que s’arribi fins a les últimes conseqüències, a veure quin encaix se li dóna a Espanya a la qüestió.

Seguim donant-li voltes a les coses, si als nacionalistes bascs se’ls obliga “democràticament” a repudiar a ETA, perquè no fem el mateix amb el Rei Joan Carles I, la seva família, jutges i partits polítics de dreta (o extrema dreta) obligant-los a repudiar a Franco i el seu règim feixista?. Evidentment el que calli o justifiqui el feixisme no té cap dret a exercir un carreg públic i se’l hauria de tractar igual que qualsevol defensor de terroristes.

Podríem aplicar aquesta tècnica també a casos com la recusació de l’estatut, si tenim en compte que ja portem 4 anys de deliberacions del tribunal constitucional, tornem-hi, donem-li la volta. Jo estic per denunciar totes les lleis, una per una al tribunal constitucional, les que hi han i les que vinguin, tots els estatuts, tot, absolutament tot. A veure que passa…

A veure si resultarà al final que no tots som iguals davant de la llei, i que hi ha països, persones i institucions de primera i unes altres de tercera. Si és així que ens ho diguin, i ens estalviarem la feina d’anar a votar i creure que vivim en una democràcia, crec que ens farien un favor.

Respecte Argentina:

http://www.europapress.es/nacional/noticia-fraga-argentina-tiene-problemas-todas-clases-seria-bueno-resolvieran-no-querer-resolver-20100415120255.html

Sobre el Rei i Franco:

http://www.publico.es/espana/305864/iu/reclama/nulidad/juicios/sumarisimos/franquistas/aniversario/ii/republica

I sobre l’estatut:

http://www.elpais.com/articulo/espana/Zapatero/ve/constitucional/mayor/parte/Estatuto/catalan/elpepuespcat/20100322elpepunac_26/Tes

Written by MadeByMiki

16 Abril 2010 a 8:40 am

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ai, senyor Fraga! quan vegi les barbes del veí afaitar… aquest ja es veu apel·lant per no haver de comparèixer davant la justícia argentina, com al seu dia va fer Pinotxet.

  Mira que serà trist que hagin de venir els de fora a portar la justícia a casa nostra.

  Recordo quan el Miquel Calçada va estar a Alemanya seguint catalans d’arreu del món, i va demanar que li traduïssin una pintada en una paret. L’acompanyant, en veu baixa i mirant a banda i banda digué: “visca Hitler” (o quelcom semblant) i en mikimoto es va estranyar. El traductor li va explicar que està penat entonar consignes feixistes. Gairebé igual que aquí Espanya.

  Tenim un govern que viu al país de la xocolata, a la ciutat de la piruleta. Desgraciats uns, desgraciats els altres, a la foguera tots.

  jordi

  16 Abril 2010 at 4:30 pm

  • El problema és que els “nostres” feixistes poden seguir exercint sense cap problema, aquí es va fer una llei de “punto final” unidireccional.

   madebymiki

   16 Abril 2010 at 6:07 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: