..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Guerres per interessos.

with one comment


La veritat et fará dimitir.

La veritat et fará dimitir.

Les notícies més interessants, generalment no surten en portada. A més, cal interpretar-les, ja que sovint tenen un missatge al darrere. Això és el que ha passat amb la dimissió del president alemany Horst Koehler, un senyor del que no en sabíem res fins ara.

La presència i acció militar d’Alemanya a l’Afganistan, és molt qüestionada i no té el suport del seu poble, que cada vegada entén menys el que hi fan els seus soldats allà, o potser perquè ho suposa hi està en desacord.

I que és el que creuen la majoria dels alemanys que el seu exercit fa a l’Afganistan?, doncs exactament el mateix que ha afirmat en Horst Koehler:

“Sabem que per a un país de la nostra mida, amb la seva orientació i la dependència del comerç exterior, la intervenció militar exterior també és necessària per a defendre els nostres interessos, per exemple unes vies comercials lliures o impedir la inestabilitat de regions senceres que, amb seguretat, afectarien negativament a les nostres oportunitats a traves del comerç, els llocs de treball i els ingressos.”

Vaja, ho sigui que això és una guerra per motius comercials? deu ser allò tant vell de “lo militar arriba allà on no arriba la política”. Naturalment, com sempre que hi ha un polític que diu la veritat se’l ha obligat a rectificar el que a dit i a dimitir. Ell diu ara:

“he estat mal interpretat, i les meves declaracions no es referien a la missió alemanya a l’Afganistan”.

Segons ha declarat parlava dels pirates, però possiblement estava parlant de Eurovision, que es veu que és tot política barrejada amb interessos comercials. A veure, però quina mena de polítics hi ha a Alemanya?, quina poca professionalitat, des de quan es poden anar dient les veritats tan clares?, sincerament els hi queda molt per aprendre.

Anuncis

Written by MadeByMiki

6 Juny 2010 a 8:46 am

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Politics supeditats als interessos econòmics? Interessos financers darrere d’una guerra??

    Nooo, deus ser una bromaaa, això és una conspiranoia bla bla bla…

    Arqueòleg Glamurós

    7 Juny 2010 at 7:41 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: