..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El “Café Repaire”?! Però… això que és?

with 4 comments


Que son els “Cafes Repaires” de Barcelona?
Des de novembre del 2009, alguns bars de Barcelona han hostatjat “Le Café Repaire de Barcelone” cada segon dimarts de cada mes, de les 20:20h fins a les 00:00h.

Els que escolten la ràdio pública “France Inter” coneixen prou bé aquestes xerrades. Tots coincideixen en tenir una visió humanista, internacionalista i clarament anti-capitalista de la societat.

Més de cent d’aquests grups veren ser creats per tota França quan Sarkozy va decidir reformar els medis francesos, entre ells la ràdio pública.

Des de aquell moment, els grups mantenen una activitat als cafès, els “Cafés Repaires”. Que podríem descriure com a “política de barra”, ateneu popular i cafès filosòfics. L’objectiu és que la gent torni a intercanviar idees, visions, opinions, experiències, en fi, que la gent torni a parlar de temes importants, fora dels partits, sindicats, esglésies… Cada mes, quedem per debatre sobre temes que ens semblen importants: els “media” i el periodisme, l’atur i el treball, els transgènics, l’immigració extra-europea a Catalunya, la publicitat, el decreixement, la revolució…

Els “Cafés Repaires” es fan generalment en castellà (tot i que algunes persones es senten més còmodes expressant-se en català o francès, i està bé així).

Per saber on i quan trobar-nos, mira la pàgina d’inici del nostre “Blog Modeste et Géniaux”, a l’apartat “Preochain Repaire à BCN”.

A part del “Café Repaire” mensual, quedem també un altre cop a mes per a compartir idees, notícies, projectes de manera més informal. A aquestes trobades les anomenem “les Repaires Off” o senzillament “les Off”.

Us hi esperem.

Les Auditeurs Modestes et Géniaux (AGM) de Barcelone.
El blob: http://labarnasijysuis.over-blog.es

També a Facebook: Labarnasijysuis Barcelone.

Anuncis

Written by MadeByMiki

17 Juny 2010 a 11:36 am

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oh! A mi m’encanta pol·polemitzar als bars! Bé i a tot arreu!! Inconscientment he convocat moltes d’aquestes trobades, de forma espontània, i he estat, més d’un cop, a punt de solucionar la humanitat, ves quina cosa!

  Arqueòleg Glamurós

  17 Juny 2010 at 8:25 pm

  • Es que els bars en el fons son un lloc revolucionari desaprofitat, hem de tornar a les tertúlies de cafè!!

   madebymiki

   17 Juny 2010 at 8:53 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: