..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Tots som iguals?

with 5 comments


Llibertat i amnistia fiscal pels pobres milionaris.

Llibertat i amnistia fiscal pels pobres milionaris.

Mentre molts celebràvem la revetlla de Sant Joan, tant el diari “El Mundo” com “Expansión” exposaven la notícia escandalosa del dia. Tal i com va passar fa uns dies al paradís fiscal de Liechtenstein, la “Agencia Tributaria” (el que anomenem “hacienda”) ha tingut coneixement de un grup de uns 3.000 espanyols que tenien comptes secrets a Suïssa per un total de més de 6.000 milions d’euros !!!.

Això ja és un escàndol, però lo millor és el tracte que se’ls donarà a aquests defraudadors. Resulta que tan sols se’ls ha tramés un requeriment amb l’intenció de que presentin declaracions de renda suplementàries, i s’amenaça als que no ho facin amb inspeccions “que podrien culminar amb acusacions per delicte fiscal”.

Tal i com denuncien els tècnics del “Ministerio de Economía y Hacienda”, això a la practica és fer una amnistia fiscal i eximir de responsabilitats penals i administratives als defraudadors per recaptar com a máxim un 20% del que s’ha defraudat. Ho sigui, que aquestes 3.000 grans fortunes tenen un gran privilegi si ho comparem amb els petits contribuents als que mai se’ls hi dona una segona oportunitat per a regularitzar les seves obligacions fiscals.

Tal i com manifesten des de l’interior del Gestha (Gestiones Tributarias y Hacienda), “és inconcebible que l’entitat responsable de encapçalar la lluita contra el frau fiscal avisi amb antelació al defraudador”.

Davant la vergonyosa situació, segons “La Vanguardia” Elena Salgado ha explicat: “no se trata necesariamente de 3.000 fortunas diferentes, sino que puede haber varias cuentas con un mismo titular”. I què?, això li resta importància al fet?.

Ah!, per cert, al principi del post us explicava que això mateix és el que va passar amb un munt de comptes opacs de Liechtenstein, sabeu que ha passat amb els amables requeriments que han rebut?, doncs més de 2 anys desprès han regularitzat la seva situació un 20% dels avisats i el 80% restant no ha regularitzat ni ha pagat res de res. Davant això hisenda deu estar molt satisfeta ja que no hi ha ni requeriments, embargaments, mesures cautelars, no ha passat res de res.

Written by MadeByMiki

25 Juny 2010 a 10:22 am

5 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. A aquests no els passarà res, però t’animo a que et miris això, que ens afecta a “los hijos de vecino”:
  http://www.cuartopoder.es/casidesnuda/la-ue-vigilara-a-los-ciudadanos-de-opiniones-radicales/210

  Jo flipo. T’ho juro.

  jordi

  27 Juny 2010 at 2:12 am

  • Bon enllaç, com sempre ja han trobat qui son els culpables de tot, els que pensen /pensem diferent. Seguiré el fil que em deixes, gràcies amic!!

   madebymiki

   27 Juny 2010 at 3:23 pm

 2. Això ja passa de tot! Com que a aquests no els posaran multes?!?

  ahse

  27 Juny 2010 at 3:13 pm

  • Jo hi veig dues possibilitats, o no els hi posaran multes o misteriosament no les pagaran. I naturalment no sabrem qui son aquests ciutadans tant importants.

   madebymiki

   27 Juny 2010 at 3:26 pm

 3. Tot plegat fa vergonya. Tinc un conegut a qui hisenda li va embargar el compte bancari per una multa de transit impagada a Tràfic. Amb els recàrrecs pertinents li reclamaven 130,00€.

  zillahh

  27 Juny 2010 at 9:06 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: