..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Incumpliments i discriminació.

with 10 comments


Quin tren tant modern, segur que aviat l'estrenarem.

Quin tren tant modern, segur que aviat l'estrenarem.

Innocent de mi, ahir vaig modificat lleugerament els meus horaris per fer-los quadrar amb els serveis mínims del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Havia assumit que no passa res per llevar-me una mica més d’hora i arribar mitja horeta més tard a casa, això son mals menors.

El que no havia calculat és que no es complirien els serveis mínims i es sabotejaria els trens per deixar-nos a tots els passatgers tirats a qualsevol estació. I naturalment això és el que ha passat, tal i com diuen a la web del FGC: “Els piquets han incrementat l’activitat vandàlica respecte les aturades del matí i pràcticament han aconseguit paralitzar el servei a les dues línies amb pintades als frontals dels combois”.

Ara ens diuen que demà no ens poden assegurar res: “Les aturades es repetiran entre les 7:00 h i les 9:00 h i entre les 18:00 h i les 20:00 h. FGC no pot garantir el correcte desenvolupament del servei en aquestes franges horàries tot i els serveis mínims establerts”.

Doncs desprès de que els piquets ens deixessin tirats a Martorell central, tenir que espavilar-nos per tornar a caseta com hem pogut (molts en taxi, que val una pasta) el que em fa més gracia és llegir a “La Vanguardia” això: “En la línea Llobregat-Anoia no se han producido incidentes remarcables y se han cumplido los servicios mínimos previstos, con algunos retrasos puntuales de hasta 15 minutos a causa de la acción del los piquetes, según FGC.”.

Si la intenció era putejar als treballadors i usuaris del transport públic, felicitats, ho heu fet molt be amics de UGT, CONC, CGT i SEMAF. En cas contrari, la propera vegada que us mobilitzeu, us agrairia que canviéssiu el sistema de protesta per un de més imaginatiu i que no ens foti als usuaris d’aquest servei públic.

Per cert, acabo aquest post amb una denuncia d’aquelles que no serviran per res. Com sempre passa amb totes les millores la renovació de combois de FGC, començara per la línia del Vallés i per a la línia Llobregat-Anoia no hi ha previst fer-hi res, potser ens donaran els trens que retirin al Vallés?. Proposo que canviem el nom de la ciutat d’Igualada per Sant Cugat de l’Anoia, a veure si així ens cau alguna millora del servei…

Written by MadeByMiki

30 Juny 2010 a 10:13 am

10 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Calla calla no m’ho recordis!!
  Avui he trigat 2:30h en arribar a casa meva des de la feina en un tren amb 2000 persones/m quadrat! Quin horror!

  De veritat que no entenc pq en comptes de fer una caga que afecti als ciutadans, no fan vaga de cobrar els bitllets o de portes obertes, cosa que realment afectaria a l’administració, no als usuaris que cap culpa tenim!!

  Arqueòleg Glamurós

  30 Juny 2010 at 10:42 pm

  • Quantes vegades he pensat això de no cobrar els bitllets o obrir les portes… però van passant els anys i tot segueix igual. Suposo que la tradició mana que ens putegin a nosaltres.

   madebymiki

   30 Juny 2010 at 11:17 pm

 2. en aquest escrit descrius tantes coses que van malament: vagues estúpides (com comenta l’arqueòleg), sindicats mafiosos, desinformació de la premsa, etc. que passo de comentar-ho i tot.

  Per cert, enhorabona, veig que hi ha “Feliç 1984 a tots!!” entre les entrades més vistes. M’alegro de que la gent s’enteri d’aquestes coses. Fas molt bona feina, Miki.

  Salut!

  jordi

  30 Juny 2010 at 11:07 pm

 3. La veritat és que el blog te una audiència sorprenent per a mi, més de 2200 visites aquest mes (ho acabo de mirar…), i uns visitants molt actius i que sempre ajuden.

  Salut amic!!!

  madebymiki

  30 Juny 2010 at 11:26 pm

 4. I jo que mataria per poder anar d’Igualada a BCN en una horeta amb tren!!! De vegades, un cop l’any, el dia que no tinc que anar corrent a tot arreu, vaig en servei públic d’Igualada a Sant Cugat. Resultat: tres horetes i mitja, més que menys, de viatge.
  Si es cobrissin els 58 km de carrilet fins a BCN en 60 minuts (58 km/h al segle XXI podria ser una velocitat mitjana acceptable, oi?), podria anar-hi en unes dues horetes i 45 minuts. En fi, suposo que somniar un ramal de trenet fins a Manresa per enllaçar amb RENFE són ja coses per quan existeixi la teletransportació. Ara, el forat que estan fent al Puig Aguilera per fer la carretera fins a Manresa sí que s’afanyen a fer-lo. Sembla un inici de sisè cinturó però amb cura per a que l’impacte ambiental sigui el màxim possible.
  Crec, sincerament, que hem de fer algo ja amb la proliferació indiscriminada d’asfalt al país…

  minosabe

  1 Juliol 2010 at 7:45 am

  • Igualada – Sant Cugat del Vallés= 58 km. en 3 hores i mitja, total una velocitat mitja de 16,5 Km/h. amb això queda tot ben clar.

   Aquí el que hi ha son unes prioritats clares, i al capdamunt de tot l’asfalt, aeroports i els trens d’alta velocitat, els transports públics bàsics mai han estat una prioritat, i així anem.

   madebymiki

   1 Juliol 2010 at 11:16 am

 5. jo també em vaig llevar més aviat per res, se suposava que arribaria 20 minuts abans a la feina (sinó no arribava a l’hora) i vaig arribar 40 minuts més tard!!! és indignant que enlloc de putejar a l’empresa putejin als pobrs usuaris que tant si com no haurem d’agafar el tren per anar a treballar… El que haurien de fer és obrir les portes i que passessim tots gratis, tard però gratuitament home! així l’empresa si que es veuria afectada. com ho fan ara tansols nosaltres som els perjudicats!

  Lu

  1 Juliol 2010 at 10:14 am

 6. Aquí nomes s’arregla el cinturó de Barcelona els que estem a l’Anoia no som “d’eixe món”.

  senyo mayor

  1 Juliol 2010 at 10:37 am

  • No us queixeu, que l’ajuntament treballa molt… amb pàrquings públics i carrils bici tipus “lost”, que no saps ni on van ni d’on venen…

   madebymiki

   1 Juliol 2010 at 11:20 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: