..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

La pobresa.

with 20 comments


Aquest post és fruit d’un mail que em va enviar l’Alfred, un d’aquells mails que fan que te’n vagis a dormir amb una mica més de mala llet de lo habitual. Es tracta d’un llistat de totes les retribucions que li paguem a Leire Pajín Iraola, aquesta jove promesa (tan sols té 34 anys) del socialisme europeu. Però per començar el post prefereixo fer una introducció al “pensament social” d’aquesta noia, em basaré en un post anomenat “Pobreza” que he pogut llegir del seu blog.

A “Pobreza” podem llegir uns missatges molt clars que ens deixen ben clar quins son els ideals de Leire Pajín, no us el posaré íntegre, tan sols en destacaré les frases més punyents:

 • Si algo me ha movido es la lucha contra las injusticias sociales. Siempre he pensado que en la vida hay dos opciones, verla pasar o intentar cambiarla, opté por la segunda. Muchos pueden pensar que el compromiso con la lucha contra la pobreza va con el cargo de Secretaria de Estado de Cooperación que ocupé durante cuatro años, se equivocan. Es un compromiso ciudadano, independiente de donde me encuentre y que tareas desempeñe. ”
 • La globalización económica ha profundizado aún más en las desigualdades sociales y económicas norte-sur, y la actual crisis económica tendrá consecuencias sociales importantes para el mundo desarrollado, pero en el caso de los países en desarrollo alcanza dimensiones son dramáticas. ”
 • El hambre en el mundo no deja de aumentar, es escalofriante pensar que 3.000 millones de euros bastarían para frenar la desnutrición aguda severa en el mundo ”

Ja ho veieu, estem davant d’una persona enormement preocupada per la fam i la pobresa al món. Llegint-la veiem que aquesta noia vol afavorir la solidaritat i una redistribució més justa dels recursos, una veritable SOCIALISTA amb les idees ben clares. Quí és i que cobra anualment la senyora Leire Pajín Iraola?

Leire Pajín, dintre d’uns dies passarà a ocupar el Càrrec de senadora, en virtut de l’acord al que han arribat PSOE i PP. A partir d’aquest moment la Sra. Leire Pajín Iraola, passarà a gaudir de tots aquests càrregs i salaris mensuals:

Senadora 5.500 €/mes
Secretària d’Organització del PSOE 6.500 €/mes
Indemnització com a ex-Secretària d’Estat de Cooperació* 7.000 €/mes
Dietes 1.800 €/mes
TOTAL: 20.800 €/mes

* Aquest càrrec el va abandonar al juliol, però mantindrà aquesta indemnització durant 2 anys (vaja, com qualsevol de nosaltres)


Ho sigui que en plena crisi a Espanya amb 5 milions d’aturats. On centenars de milers de treballadors cobren el
salari mínim de 624 €/mes (8.736 €/any). I on més de 8 milions de persones estan sota el límit de la “Pobreza” de la que ella tant parla. Ella cobra 291.000 €/any ¿Aquesta és la política del servei públic i pel be comú? O més aviat és la “España del pelotazo” i de la corrupció legal?

http://leirepajin.blogspot.com/2008/10/como-deca-ayer-estreno-hoy-esta-bitcora.html

Anuncis

Written by MadeByMiki

10 Desembre 2010 a 9:14 am

20 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Haig de dir que sempre m’han fet molta rabia els “pijipis” aquells nens de papà, que es posen rastes i pantalons (de marca) trencats i van a viure una temporada a la casa okupa, mentre el papà paga, lo de la Pajin es fer de “pijipi” però en les altes esferes.

  joeyllagrima

  10 Desembre 2010 at 10:07 am

 2. Mmm…, això deu ser que aquesta mossa pensa que la caritat comença per un mateix i per això s’ha assegurat que en un món tan ple d’injustícies i pobresa a ella no l’esquitxi res d’això. Em pregunto quin deu ser el concepte de justícia social per a una persona que ingressa mensualment més calerons que jo en tot un any.

  A mi també em va arribar aquest correu que dius i un altre en què s’explica el perfil dels ministres de sanitat d’altres païssos i les qualitats innegables d’aquesta criatura. Te l’envio, però no et facis mala sang, eh! (encara que és una petició difícil… ja veuràs, ja veuràs!)

  montsellado

  10 Desembre 2010 at 10:47 am

  • Merci pel mail, no tinc paraules… com és possible que els nostres polítics ens “venguin” que cal lluitar contra els privilegis dels controladors!!, quins pebrots!

   madebymiki

   10 Desembre 2010 at 11:17 am

   • I lo més bo, es que el sou dels controladors fins ara depenia de l’estat, si no m’equivoco…

    Sergi

    10 Desembre 2010 at 2:00 pm

   • I millor encara Sergi, porten molts anys amb aquests salaris i privilegis atorgats pels nostres polítics i fins ara ningú deia res de res…

    madebymiki

    10 Desembre 2010 at 10:37 pm

 3. Doncs si, fa mal. És com una patada en allà.

  Així i tot, en alguna ocasió he llegit que Diputats i Senadors s’aseguren una jubilació al cap de no sé quants anys de gaudir de l’escó. Per tant, tampoc m’estranya tant.

  Abans es deia “Vales más que un Potosí” està clar que hem de canviar Potosí per Pajín.

  Tomàs

  10 Desembre 2010 at 5:33 pm

  • Jo sempre em pregunto, si ells ens parlen de productivitat i competitivitat, com em demostren que amb aquests salaris son competitius?

   madebymiki

   10 Desembre 2010 at 10:40 pm

 4. Lo pitjor de tot és que ens escandalitzem quan posem nom i cognoms a una casuística que es generalitzada. Això s’assembla a allò que durant tot el segle XIX va ser la figura del “cesante”, un funcionari que quan guanyava un partit que no era el seu era substituit, se li concedia una pensioneta i entrava a les llistes d’espera, fins que tornessin a guanyar els seus. Doncs, aquest bestiar que tenim a la política s’ha reservat aquest dret, tot i que les quantitats de diner són ara astronòmiques.

  minosabe

  10 Desembre 2010 at 5:37 pm

  • Així va la “seva democràcia”… m’ha agradat això dels “cesantes”, és molt curiós.

   madebymiki

   10 Desembre 2010 at 10:41 pm

 5. És que els polítics per definició no poden ser competitius. Un polític competitiu posara en perill tota la colla de no-competitius, i serà per tant rapidament eliminat del mercat.

  ahse

  11 Desembre 2010 at 12:10 am

 6. Quanta hipocresia. Però no només de la senyora Pajín, si no de tots els polítics que tenim en l’escena espanyola en aquests moments. Les paraules del principi queden molt bé de cara a l’electorat, però la veritat sempre és una mica més fosca. Cada cop estic més cansat dels polítics!!

  Crític de cine

  11 Desembre 2010 at 9:31 am

  • Nosaltres som “solidaris a la força”, ells ho son quan els hi sembla i a sobre en fan propaganda.

   madebymiki

   11 Desembre 2010 at 4:51 pm

 7. Ja no és Secretària d’Organització del PSOE, ara és Ministra

  Higini

  11 Desembre 2010 at 2:48 pm

  • Ja me’n assabentaré, però en política pots cobrar per un càrrec tot i haver-lo deixat tal i com passa amb el de ex-Secretària d’Estat de Cooperació…

   madebymiki

   11 Desembre 2010 at 4:55 pm

   • Diria que al passar a ser Ministre s’anulen tots els altres sous i càrrecs. Un exemple semblant era Celestino Corbacho que acumulava més de 27 càrrecs públics i a l’accedir al ministeri va perdre tots els càrregs i sous.

    Arqueòleg Glamurós

    11 Desembre 2010 at 7:33 pm

 8. Quan tinc el privilegi d’escoltar Leire Pajín Iraola el concepte Neolerrouxisme em ve al cap.

  Ara ja no són republicans però en temps de crisi, la demagògia obrerista no és una mala idea si preténs aferrar-te a aquests 291.000 €/any que si no els cobra, els ha cobrat i els cobrarà, no la menystingueu.

  Pobresa, si i tant, però d’esperit!

  fcesc

  12 Desembre 2010 at 8:13 pm

 9. Els sociates són la cosa més hipòcrita que et poguis tirar a la cara. I encara hem de sentir gent que ens diu: -Jo els votaré perquè els altres són molt pitjor. Gran argumentació.

  http://unaminoriaradical.wordpress.com/

  unaminoriaradical

  12 Desembre 2010 at 9:33 pm

 10. No entenc com pot ser que aquest encara tingui el valor d’anomenar-se “socialista”. I aquest teu, és un magnífic exemple.

  anomenatinutil

  26 Desembre 2010 at 1:00 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: