..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Teniu preguntes per en Eusebio Val?

with 13 comments


Ara fa uns dies vàrem gaudir de les compromeses respostes del corresponsal a Berlín de “La Vanguardia”, Rafael Poch-de-Feliu.

Tot seguint amb la ronda d’entrevistes a corresponsals de “La Vanguardia”, en Plàcid Garcia-Planas m’ha suggerit que potser ara seria un bon moment per fer-li unes preguntes a en Eusebio Val, l’actual corresponsal a Roma de “La Vanguardia”.

Eusebio Val va néixer a Barcelona l’any 1961, i la seva extensa trajectòria com a corresponsal l’ha fet viure com a enviat especial a Croàcia, Grècia, Tunísia, Alemanya, Estats Units, Israel i altres països (em falta molta informació sobre l’Eusebio). Ell ha viscut com a corresponsal la re-unificació alemanya, els preparatius de la Guerra d’Iraq, l’huracà Katrina i la campanya electoral d’en Barack Obama.

Avui l’Eusebio torna a ser a un altre país afectat per un enorme huracà, des de el setembre del 2009 és corresponsal a Itàlia, a lo que avui encara podríem anomenar “la Itàlia de Berlusconi”.

Tal i com vaig fent darrerament, espero que la vostra col·laboració m’estalviï una mica de feina, per tant si voleu podeu plantejar les vostres inquietuds i qüestions a en Eusebio Val.

Tan sols cal que feu un comentari a aquest post i aquesta mateixa setmana li enviaré, i al cap d’uns dies o setmanes (això ja no depèn de mi) publicaré l’entrevista.

Anuncis

Written by MadeByMiki

9 febrer 2011 a 9:36 am

Arxivat a Política, Premsa

Tagged with ,

13 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. A mi m’agradaria entendre com és possible que després de tots els escàndols (i no em refereixo només als sexuals) del Sr. Berlusconi, encara tingui tan de recolçament electoral. La meva experiència de la Itàlia de fa anys, era d’un poble políticament inquiet. Com s’ho han fet per aparcar totes aquestes inquietuds?

  Ferran

  9 febrer 2011 at 9:55 am

 2. La meva pregunta és:

  Amb l’actual sistema electoral, el partir que aconsegueix més vots és qui governa, crec que és per això que Berlusconi no deixi la presidència. I com que és força complicat que la resta de partits opositors es presentin una candidatura única, “Il cavaliere” segueix fent de les seves”. No hi ha la possibilitat que es pugui canviar l’actual sistema electoral? Amb aquest panorama, què opina el poble italià davant un possible judici a Belusconi?

  zillahh

  9 febrer 2011 at 6:52 pm

 3. Si hi ha espai: m’agradaria comprendre la simbologia de Battisti per la Itàlia passada i per la Itàlia present. Arrestat a Brasil des del 2007, ha aconseguit l’estatus d’immigrant fa poc temps… mentrestant el govern italià reclama la seva extradició i creu just que compleix cadena perpètua.

  Kuka

  9 febrer 2011 at 8:33 pm

 4. Per què amb l’absolut desgavell i pèrdua de credibilitat de la dreta italiana, no només per part de Berlusconi sinó també de Fini amb els seus casos de corrupció, l’esquerra és incapaç de bastir una alternativa creïble?

  Felicitats per l’entrevista!

  RS

  9 febrer 2011 at 10:15 pm

 5. A mi m’agradaria saber com és que l’han enviat a tants paisos i què tal li va semblar Croacia.

  ahse

  9 febrer 2011 at 11:48 pm

 6. Hola Miki. Et passo un parell de preguntes per si et semblem bé.

  Creu que la pena de mort desapareixerà dels EEUU? És cert que es debat més sobre el millor mètode en donar mort al condemnat que no pas en la pena de mort en si mateixa?

  Pensa que Israel seguirà quiet davant la cursa nuclear que sembla haver emprès la República Islàmica d’Iran?

  Tomàs

  10 febrer 2011 at 12:11 am

 7. “Per què el voten els italians?” (ja ho sé, ja ho han preguntat més amunt però porto unes 20 hores pensant-hi i no se m’acudeix res més…!!) O potser “Se li ha passat mai pel cap d’infiltrar-se en una de les festes d’il cavaliere?” hehe.

  Reflexionem-hi

  10 febrer 2011 at 11:32 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: