..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El “culebrón” de Ruiz Mateos.

with 10 comments


Negocis i religió.

Negocis i religió.

Suposo que aquests dies tothom ha seguit el fantàstic “culebrón” de la família Ruiz Mateos, cal reconèixer que no li falta gairebé cap ingredient:

 • Família: “Por una vez te pido hagas un acto de humildad y recibas a mis seis hijos varones (inmejorables)”.
 • Falses promeses: “Venderemos hasta nuestras casas si hace falta para no dejar de pagar a un bonista”.
 • Engany: “Quiero también que sepas que mucha de la publicidad y comentarios que de vez en cuando salen en los medios de comunicación, sobre inversiones y puestos de trabajo, forman parte del “marketing” de cara a la opinión pública, pues a la hora de la verdad, si lo analizas bien, cuando llevamos a efecto alguna operación mercantil, es porque recibimos más de lo que invertimos…”.
 • Religió i tradició: ”Que podamos seguir apoyando económicamente a la Iglesia, que sigamos atendiendo a nuestras familias con sosiego y paz…”. “Pese a lo mal que lo estamos pasando por la postura de tu banco quiero que sepas que hemos celebrado una misa en la capilla de mi casa pidiendo por tus intenciones para que consigas tus deseos”.
 • Súpliques a Déu: “Emilio, por favor, ¡no nos dejes caer! Sería horrible. De consecuencias inusitadas y además innecesario”.
 • Odi: “Al líder Fidel Castro le queda poca vida”. “Debes saber que los banqueros sois los más odiados de la sociedad en la que vivimos”.

La veritat és que a aquest serial li falta una mica de sexe, però ja se sap que en Ruiz Mateos és un d’aquells que tan sols el practica amb fins reproductius -per desgràcia nostra-.

Al llegir tot el que s’ha publicat sobre el tema, queden ben clares un parell de coses sobre aquest personatge, la mania de culpabilitzar a altres sobre la seva incompetència empresarial i la facilitat que te per trobar gent disposada a veure’l com a un gran empresari. Encara avui se’l disculpa des de alguns sectors de la premsa ultra-conservadora.

Aquestes coses que ell ha fet, mentir, estafar, fer una gestió desastrosa, endeutar-se massa, arruïnar a un munt de gent… això tan sols se li permet al govern. Per a la resta aquestes coses tenen conseqüències.

Written by MadeByMiki

11 Març 2011 a 9:26 am

10 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Apostuflant! I jo que creia que inventava contes. Ja veig que o bé hauré d’afinar més la imaginació o bé resignar-me al fet que la realitat supera la ficció. Aquesta frase és per emmarcar-la “quiero que sepas que hemos celebrado una misa en la capilla de mi casa pidiendo por tus intenciones para que consigas tus deseos”. Els genis que em sorgeixen de les llànties mereixen més credibiliat que aquest… que aquest.

  Per cert, l’etimologia de bonista, ve de bo (títol de deute), de bonifaci (massa bo), de boniato (sí, ja sé que en català és moniato, però és que s’ha de ser una mica patata per posar els estalvis en determinades mans).

  Montse

  11 Març 2011 at 9:50 am

  • Molt bo el teu estudi etimològic, massa poc pels que han invertit amb aquest poca-vergonya.

   MadeByMiki

   11 Març 2011 at 11:45 am

 2. Com que per desgràcia nostra!? Miki, Miki, Miki, a mi no m’incloguis, eh!? Sexe i Ruiz Mateos!? On tens el cap!? Hauràs volgut dir per sort nostra, no!?

  Kuka

  11 Març 2011 at 10:31 am

  • En Ruíz Mateos té 6 fills (els “inmejorables”) i 7 filles, per desgràcia nostra, ja que aquests seguiran els camins del pare.

   Jo el que suggereixo és que pel bé de la humanitat seria preferible que hagués practicat més sexe recreatiu i menys sexe reproductiu… ara que sovint m’explico força malament.

   Salut Kuka!! i bon cap de setmana.

   MadeByMiki

   11 Març 2011 at 11:43 am

 3. segur que tot i això no li costa dormir per les nits….

  Pons

  11 Març 2011 at 1:04 pm

 4. Hi ha força gent que li va comprar “bonos” i ara no ho diu perquè se n’adona de la ridícula estafa en què ha quedat enredat. D’aquí a deu anys, els Ruíz Mateos seran més rics que ho són ara, perquè el “pufo” se’l menjaran els altres, ja que ells segur que tenen el seu patrimoni ben salvaguardat amb figures legals i paralegalls.

  minosabe

  11 Març 2011 at 6:50 pm

 5. Encara que ens costi de creure, molts d’aquests bonistes dels qui Ell parla són bonistes CREIENTS.

  Hi ha quelcom de Creuada en tot això. En recuperació d’una España que no existeix, en la imagineria de construir un Imperi en nom de Déu.

  Ahir vaig llegir que aquesta família deu al banco Santander més de 300 milions d’euros. Tant tontos són els d’aquest Banc? No, veritat que no. Doncs llavors caldria preguntar-nos el perquè s’han enganxat les mans.

  Amén.

  Tomàs

  11 Març 2011 at 9:11 pm

 6. Espectacular com s’ha repetit tot de nou. I la gent com hi ha picat? Qui ha sigut tan imbècil de no fer cas de la CNMV i del sentit comú i fotre pasta de nou en els negocis d’aquest personatge?

  El pitjor de tot és que Cacaolat està a la corda fluixa…

  PD: He tornat!

  caleglin

  12 Març 2011 at 4:42 pm

 7. No se si tindrà conseqüencies… ja vas veure que l’altre cop no va anar a parar a la presó: cert que es va exilar iva estar en cerca i captura, però va aconseguir lliurar-se’n.

  D’altra banda: caldria recuperar la literatura epistolar! No sé si el camíe escollit pel RuizMateos és l’apropiat, però seria fantàstic que algú tornés a fer com Cadalso o Mme de Sevignée

  Ferran

  12 Març 2011 at 6:54 pm

 8. M’encanta! Soc superfan dels Ruiz Mateos! Son la caricatura tòpica de l’empresari desquiciat fatxa i ultracatòlic!
  I a tots els babaus que els han estafat ja els hi està bé per no veure de quin pal anava tota aquesta estafa!

  Arqueòleg Glamurós

  14 Març 2011 at 5:00 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: