..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

“Tant fill de puta i ni un clatellot he pogut donar…”

with 13 comments


El Facebook és traïdor, els Guàrdies Urbans i Mossos haurien de vigilar més amb el que diuen a les xarxes socials:

 

L’agent de la Guàrdia Urbana, Ferran TF, ha estat expedientat per l’Ajuntament per insultar als indignats, als que qualifica de “perroflautas”, en una conversa a Facebook, segons publica El País.

L’agent va lamentar en la xarxa que “lo mío ha sido como estar en una pastelería y no poder comer ni un trocico de pastel. Tanto hijoputa y ni una colleja he podido dar”. També critica haver vist als Mossos d’Esquadra “hincharse a pegar palos durante seis horas” per sortir “per potes com a nenes” mentre “los guarros” tornaven a la plaça.

El Departament d’Interior de la Generalitat també va obrir una investigació per comprovar si les persones que parlen amb l’urbà són mossos. La conclusió és que cap dels noms que apareixen en la conversa de Facebook correspon a agents de la policia autonòmica, va explicar a el diari un portaveu del Departament d’Interior.

e-noticies.cat

Us deixo unes fotos que m’han passat per que us en feu una idea:

http://www.elpais.com/articulo/espana/he/podido/darles/colleja/elpepiesp/20110531elpepinac_13/Tes

http://politica.e-noticies.cat/els-mossos-van-fugir-cames-ajudeu-me-53682.html

Anuncis

Written by MadeByMiki

31 Mai 2011 a 11:17 am

13 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pobres mossos ja gairebé no els deixen ni divertir-se….

  Pons

  31 Mai 2011 at 1:33 pm

 2. Lamentable comportament. Deixa ben clar que moltes llums no hi té.
  De totes maneres ben curios que això sigui una notícia que surt a El País. A vegades els baremos de que és important i que no ho és també són lamentables!

  perplexa1

  31 Mai 2011 at 3:06 pm

  • És un comportament lamentable i poc prudent, com a policies haurien de saber els perills de parlar “de la feina” a la web 2.0.

   Encara sort que ha sortit a un diari “seriós”, si ho publica qualsevol blog o medi “alternatiu” ningú en faria cap cas. De fet jo me’n he assabentat per una via alternativa, i el poder tenir un diari al darrera m’ha ajudat a penjar el post.

   I jo trobo important la notícia, certament és una conversació entre un policia i uns mossos, però deixa clar que alguna cosa falla a la nostra policia.

   MadeByMiki

   31 Mai 2011 at 3:18 pm

 3. Buf! Algú li hauria de dir a aquest paio que no mengi tanta carn crua, que si els cossos de seguretat estan per protegir els ciutadans… qui protegirà els ciutadans dels cossos de seguretat?

  D’una banda vull confiar que aquest sigui un cas aïllat i que no sigui gaire representatiu del cos. En el fons ja es nota que no despenja de gaire alt fent públics aquests “sentiments” seus i en tot cas, si tanta adrenalina gasta que s’apunti a l’exèrcit que allà els trets no són de fogueig i es divertirà de valent

  D’altra, però, no puc deixar de pensar que algú que tria un destí tan específic com els antiavalots ha d’estar fet d’una fusta diferent (si més no, diferent a la sang d’orxata que estic feta jo). Aleshores, la responsabilitat recau en qui els comanda?

  Em sap greu perquè aquests personatges embruten el bon nom de tot el cos. Conec guàrdies urbans i alguns mossos i la veritat és que no me’ls imagino amb aquesta actitud per res del món.

  Montse

  31 Mai 2011 at 4:18 pm

  • Jo també tinc un parell d’amics als mossos, i n’estic segur que aquest paio no representa al grup, però no caldria “depurar” als policies que no es comportin com cal?

   MadeByMiki

   31 Mai 2011 at 7:51 pm

 4. Queeee fort!

  D’altra banda, només pot ser des d’aquest despreci que hi hagi accions contra els indignats com la de divendres… Una persona més raonable mai no ho faria.

  Reflexionem-hi

  31 Mai 2011 at 10:21 pm

 5. Em fa pena això, si es confirma que els autors són guàrdia urbana i/o mossos. Tal i com vivim sembla utòpic pensar que podríem auto gestionar-nos sense cap policia.

  La majoria de la policia són gent jove, nascuts i educats en democràcia. Hauria d’esperar-se una altra mena de comportament social.

  És més, de ser cert, el que demostren és una tonteria brutal. Què no saben és el que és la xarxa?

  Aquestes coses fan mal a la resta dels seus companys que són gent normal.

  Tomàs

  31 Mai 2011 at 10:25 pm

 6. Ja. Un sistema que cria monstres. Molt humà i molt maco, què se’n podria afegir…

  ahse

  31 Mai 2011 at 10:36 pm

 7. De moment ja ha estat expedientat, esperem que el facin fora,
  Per cert, no es mosso, es policia local.

  joeyllagrima

  31 Mai 2011 at 10:39 pm

 8. És lamentable que un cos públic només busqui la bronca fàcil i la satisfacció de les seves voluntats més viscerals amb els seus conciutadans… i a sobre se’n riguin! Pel que crec entendre, aquest “mosso” va aconseguir estar als aldarulls de la celebració del barça?

  anomenatinutil

  31 Mai 2011 at 11:18 pm

 9. Si dic el que penso hem detindran, ja semblen aquells picoletos franquistes tan simpàtics i professionals que defensaven la nostra patria.

  samox

  1 Juny 2011 at 7:06 pm

 10. No ho diguis, que com pots veure al final tot se sap.

  MadeByMiki

  1 Juny 2011 at 9:45 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: