..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El negoci és el negoci,

with 13 comments


Evangelos Michelakis.

Evangelos Michelakis.

Doncs ara resulta que científics de l’Universitat d’Alberta, al Canadà, afirmen que han trobat una substància que mostra una eficàcia total per eliminar les cèl·lules afectades per tumors. Fins aquí tot sembla fantàstic, però aquests científics tenen un problema, no hi ha manera de trobar a ningú disposat a posar els diners que calen per continuar les seves proves, ja que la substància activa que fan servir no requereix patent i és molt barata comparada amb els medicaments que ara es fan servir les grans farmacèutiques per combatre el càncer.

La substància activa en qüestió s”anomena dicloroacetat, i el Dr. i professor de la abans esmentada universitat, Evangelos Michelakis, ja ha fet les probes d”efectivitat en cel·lules humanes i ha pogut comprovar com elimina amb efectivitat les cel·lules malaltes als pulmons, cervell i altres parts, deixant tan sols les cel·lules sanes. També s’han fet proves amb rates i s’ha pogut comprovar també l’excel·lent resultat que han experimentat al ser alimentades amb una aigua que contenia dicloroacetat.

El Dr. Michelakis ja ha manifestat la seva enorme preocupació per la manca de fons per continuar les seves proves clíniques amb el dicloroacetat. I creu que com que això no representaria de cap manera beneficis per les empreses inversionistes privades, aquestes no tenen cap tipus d”interès en una substància que és la competència directa als cars medicaments que ara comercialitzen.

Fa molt de temps, ja us vaig posar a aquest blog uns fragments d’una memorable entrevista al Premi Nobel de medicina, en Richard j. Roberts on va deixar ben clar que els medicaments que curen malalties no son rendibles i per això no es comercialitzen. L’objectiu de les farmacèutiques és «cronificar» les malalties, això dóna molts més beneficis.

Per fer memòria us deixo uns fragments significatius de la seva entrevista a «La Vanguardia»:

Richard j. Roberts

Richard j. Roberts

 •  “La investigación en la salud humana no puede depender tan sólo de su rentabilidad económica. Lo que es bueno para losdividendos de las empresas no siempre es bueno para las personas”.

 •  “La industria farmacéutica quiere servir a los mercados de capital… y no es cualquier otra industria: estamos hablando de nuestra salud y nuestras vidas y las de nuestros hijos y millones de seres humanos”.

 •  “Si sólo piensas en los beneficios, dejas de preocuparte por servir a los seres humanos”.

 •  “He comprobado como en algunos casos los investigadores dependientes de fondos privados hubieran descubierto medicinas muy eficaces que hubieran acabado por completo con una enfermedad… pero las farmacéuticas a menudo no están tan interesadas en curarle a usted como en sacarle dinero, así que esa investigación, de repente, es desviada hacia el descubrimiento de medicinas que no curan del todo, sino que cronifican la enfermedad y le hacen experimentar una mejoría que desaparece cuando deja de tomar el medicamento”.

 •  “Se han dejado de investigar antibióticos porque son demasiado efectivos y curaban del todo. Como no se han desarrollado nuevos antibióticos, los microorganismos infecciosos se han vuelto resistentes y hoy la tuberculosis, que en mi niñez había sido derrotada, está resurgiendo y ha matado este año pasado a un millón de personas”.


  http://www.dca.med.ualberta.ca/Home/index.cfm

  http://ca.wikipedia.org/wiki/Richard_John_Roberts

Anuncis

13 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. no t’estranyi que d’aquí poc aquest doctor mori en estranyes circumpstàncies i el seu laboratori quedi reduit a cendres

  Pons

  2 Juny 2011 at 7:29 am

  • De moment aquest doctor no és notícia, suposo que quan no interessa gaire una solució definitiva a una malaltia el que es fa és castigar-lo sense pressupostos per investigar fins que torna al “camí correcte”.

   MadeByMiki

   2 Juny 2011 at 8:21 am

 2. Vivim en un mon manat pel capital, sense cap mena d’escrupol.
  I després hauriem de començar a reflexionar sobre les teories de la conspiració que ens parlen de malalties de laboratori.

  joeyllagrima

  2 Juny 2011 at 7:37 am

  • N’estic convençut que hi ha malalties que han sortit de laboratoris, i suposo que algunes han sortit de manera voluntària i altres accidental.

   Al cap i a la fi per a les empreses els beneficis i créixer és lo important, oi?.

   MadeByMiki

   2 Juny 2011 at 8:24 am

 3. Justament ahir va sortir aquesta altra notícia: http://www.lavanguardia.com/salud/20110601/54164320081/hematologos-auguran-el-final-de-la-quimioterapia-con-la-revolucion-de-los-anticuerpos-monoclonales.html Espero que impliqui una millora en la salut dels malalts, no una millora de la salut econòmica empresarial 😦

  Montse

  2 Juny 2011 at 10:33 am

  • Molt bona la notícia!, a veure si algú pot fer alguna cosa per que els veritables beneficiats dels avenços siguin els malalts.

   MadeByMiki

   2 Juny 2011 at 11:01 am

 4. També forma part del problema el fet que equips d’investigació del càncer de totes les universitats del món creuen que tenen la feina investigadora assegurada. Qui realment descobreixi una cura més o menys definitiva deixarà fora de circulació milers d’investigadors. Penso, però, que ningú s’aturarà davant aquesta possibilitat ja que també està en joc un clar premi Nobel per a qui ho assoleixi.

  minosabe

  2 Juny 2011 at 8:16 pm

 5. L’industria farmaceutica és molt puta, ja se sap. 😦

  D’aquesta substancia la wiki diu que encara no queda clar què tal d’eficient n’és::

  http://en.wikipedia.org/wiki/Dichloroacetate

  ahse

  2 Juny 2011 at 11:10 pm

 6. De totes maneres la sanitat pública catalana no tindria diners per comprar-lo… una coneguda meva va anar fa poques setmanes a una revisió desprès d’un any d’haver superat un càncer i no li van poder fer la prova perque l’hospital clínic de barcelona NO tenia el medicament necessari per realitzar aquesta prova…
  si es veritat que els funciona el diclorat aquest, segurament alguna gran fortuna els apadrinarà (bé això espero)

  perplexa1

  3 Juny 2011 at 5:07 pm

 7. lo pitjor és que l’especulació és més efectiva quan més de primera necessitat és l’objecte del desig.
  Necessitem una massa crítica suficientment ofesa com per a fotre dos colleges ben pegades a més d’un especuladoret.
  Es que som una mica idiotes, a final els especuladors de la salut sofreixen els efectes dels especuladors del cereal i els del cereal sofreixen als especuladors de petroli i els de petroli sofreixen als de les armes i els de les armes als de la ma d’obra infantil. En fi, i si provem de ser honestos i solidaris entre tots que passaria?

  samox

  3 Juny 2011 at 6:59 pm

 8. He llegit la notícia que ens ha deixat la Montse.

  Se que a l’Hospital Clínic s’està tractant a grups de pacients amb uns fàrmacs, que de moment venen d’Alemanya, que es presenten en forma de pastilles.

  Aquests mateixos malalts, fins ara tenien que seguir un tractament de quimioteràpia. És a dir, ja hi ha hospitals, imagino que de moment només el més punters, que ja estant introduint medicaments en pastilla en substitució de la quimioteràpia.

  Pel que fa al nucli del teu Post Miki…., em costa articular alguna paraula o pensament que no sigui quasi el de genocidi programat. En el cas que es demostrés públicament tot això d’ocultació de medicament que podrien curar/eradicar infermetats que afecten milers o milions de persones i es deixés de fer per no perjudicar un negoci, trobo que ve a ser un crim de lesa humanitat.

  Podríem proposar, en el cas que el que diu el Dr. Michelakis pugui ser científicament comprovat, que la marató de TVC i les de la resta de televisions del Món, anessin destinades a sufragar el desenvolupament d’aquest medicament.

  Tomàs

  3 Juny 2011 at 7:25 pm

 9. I llavors el jurament hipocràtic al que es comprometen tots els metges on queda? És molt trist.

  anomenatinutil

  8 Juny 2011 at 11:44 am

  • los farmaceuticos no son medicos….son dos cosas distintas!!! los farmaceuticos son puros quimicos…no hacen el juramento hipocratico

   ...

   8 Juny 2011 at 3:16 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: