..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Ja tenim un culpable: Arcadi Oliveres.

with 6 comments


Segur que ara l'Arcadi diu alguna cosa dolenta dels mossos...

Segur que ara l'Arcadi diu alguna cosa dolenta dels mossos...

 Ja tenim un nou pressumpte culpable, si els indignats son la nova “kale Borroka”el seu

lider actual és en Arcadi Oliveres. És ben evident que les seves paraules sempre molesten a alguns d’aquests polítics amb tantes ganes de treballar que tenim a i per Catalunya.

Molt de parlar de “Justícia i Pau” i ara resulta que ell és un dels ideòlegs dels violents, encara sort que tenim al gran indignat Felip Puig per mostrar-nos la cara oculta d’aquest perillós anti-sistema. Fins ara tal i com passava a la novel·la “1984” en Arcadi pecava més aviat de “delicte de pensament”, però ara porta massa temps xerrant a les places catalanes i donant mal exemple als indignats.  

El que ha molestat amb desmesura al nostre govern i concretament al senyor Felip Puig crec que son aquestes tres frases:

 • “Mas va ser el primer en creuar la línia vermella quan va tancar el primer quiròfan”. 
 • Les accions de 25 o 30 persones que han estat violentes no poden desprestigiar el moviment dels ‘indignats’, que calculo que a Catalunya ha mobilitzat unes 30.000 persones”.
 • “És molt possible que les accions violentes fossin originades per policies encoberts perquè en actes anteriors s’havien produït situacions similars”.
Mira quina gorra tan molongui que tinc!

Mira quina gorra tan molongui que tinc!

I que diu en Felip Puig?:

 •  “Els violents hi són i els que els hi donen cobertura pacifica també”.
 • “He fet estudiar als serveis jurídics un possible delicte de calumnies d’Arcadi Oliveres per difamar els Mossos. Això que ha dit és una falsedat i no es pot permetre”.
 • “Els indignats volien estendre la ‘guerrilla urbana’ i que els Mossos no van dispersar la concentració per evitar que es descontrolés ‘aquella violència’…”

La batalla està servida, tot s’hi val, a partir d’avui molts que no en tenen ni idea de qui és ni de quina és la trajectòria de Arcadi Oliveres se’l imaginaran potser com un ocupa amb rastes i que fuma maría… aquests anti-sistema ja se sap.

Qui és qui?: 

http://ca.wikipedia.org/wiki/Arcadi_Oliveres_i_Boadella 

http://ca.wikipedia.org/wiki/Felip_Puig_i_Godes

I no és per provocar, però:

http://www.bottup.com/201106097408/Nodo-libre/caso-adigsa-y-la-alcaldia-de-badalona.html

http://www.elpais.com/articulo/cataluna/imputado/caso/Adigsa/implico/Felip/Puig/Oriol/Pujol/

Ferrusola/ilegalidades/elpepuespcat/20060215elpcat_15/Tes

http://www.lavanguardia.com/politica/noticias/20090212/53638613313/adigsa-adjudico-contratos-de-obras-sin-control-en-el-2003-y-2004-icv-felip-puig-puig-mila-ciu-ciu.html

Written by MadeByMiki

16 Juny 2011 a 11:48 pm

6 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. I mira que t’ho he avisat: no t’escoltis les declaracions d’en Puig que et posaràs malalt! El cas és que començo a pensar que aquest home és un infiltrat dels indignats, perquè no ho podria fer millor per donar-los arguments i legitimitzar-los davant els que ens ho mirem astorats.

  Demà em miraré amb calma els links que proposes que segur que, com sempre, són molt interessants.

  Montse

  17 Juny 2011 at 12:17 am

 2. Micky jo ha arribat a la conclusió de que Puig és un carnús, un poc saber i que és de l’extrema dreta catalana (si, també existeix).

  Recordem, ens governa la dreta! ciu és de dretes no són uns progresistes, són catalanistes però són de dretes. En aquest pais la dreta sempre ha donat l’esquena al poble i no cal parlar de la dreta espanyola.

  Ara bé l’esquerra que tenim actualment hem sembla que també és de dretes.

  Estem fotuts ( ens haurem de fer anarquistes)

  samox

  17 Juny 2011 at 7:20 pm

  • Estem ben fotuts, ja s’han fabricat un enemic a mida per que la gent no pensi ni parli de les retallades, i ho han fet ben ràpid i sense estalviar medis. No cal que et facis anarquista, per ells ja ho ets, i anti-sistema de passada.

   MadeByMiki

   17 Juny 2011 at 10:33 pm

 3. Doncs ja tenim un escenari que ens sona: els de CiU amb cobertura dels millors portavions mediàtics (i algun bucanero, com en Giménez-Losantos) i el corporativisme sectari dels polítics en general.
  Pobre Arcadi, mira que si arriba a dir de veritat el que pensa ha de sortir per cames del país.

  minosabe

  17 Juny 2011 at 7:45 pm

 4. Amb afabilitat dic el següent: L’Arcadi no va mesurar bé el que va dir dels mossos, fins a tal punt que si has tingut oportunitat d’escoltar-lo ahir mateix ja va matissar les seves paraules.

  Va dir que es referia a la Policia Nacional d’abans.

  Aquests petits detalls són suficients per a que des de l’altra costat ho aprofitin per carregar amb tot el pes i suport dels mitjans.

  La premsa el que fa, entre d’altres coses, és vendre diaris i les declaracions “importants” de totes bandes els donen sucosos titulars. Després tenim la premsa tendenciosa, cada diari està escorat cap a una o altre sensibilitat política, i per tant no de li pot donar gasolina ja que d’un misto en fan una foguera.

  Com dèiem, cal tornar a començar a construir. Les entrebancades i els errors no poden aturar tot el de bo que te aquest moviment.

  Ara bé, els integrants del moviment tampoc poden pecar d’innocents amb els violents.

  Tomàs

  18 Juny 2011 at 10:47 am

 5. Que serà el proper que farà aquest putrefacte Goveran de mafiosos, corruptes i neolliberals? Afusellar al Dalai Lama? Acusar Rigoberta Menchú de KAle Borroka?

  En fi, cada dia tinc més clar que el reportatge que vas penjar sobre la teoria del shock s’està complint fil per randa: per tal que no prestem atenció a la demolició de l’Estat del benestar, atien el foc i posen el focus en anècdotes.

  Arqueòleg Glamurós

  18 Juny 2011 at 5:17 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: