..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

La crisi espanyola, italiana, portuguesa i grega solucionada en una setmana.

with 31 comments


Potser aquest post us semblarà una mica pretensiós , però no és així, tan sols l’escric per fer un favor a un grup de països que estan passant moltes dificultats financeres, i que quedi clar que ho faig de manera totalment desinteressada, és una espècie de servei públic.

El fet de rebre constantment males noticies dels mercats és molt cansat, i a la llarga sempre et planteges que coi es podria fer per treure’ns a tots d’aquest pou de merda on ens hem enfonsat. I si, ho he trobat, he trobat la solució a la crisi, no ha estat gens fàcil ni tampoc és feina d’un dia, ho tinc tot pensat i la sortida de la crisi seria qüestió tan sols d’una setmana, res de mesos, trimestres o anys esperant “brots verds”, amb un màxim de set dies tot arreglat.

El que proposo és ben senzill i ara mateix ho exposo, tan sols son uns petits passos que ens faran sortir del pou per anar directament cap el cim. I que quedi clar que tot el que proposo d’una manera o altra s’ha demostrat que és viable, que no estem per fantasies en aquests moments d’alarma nacional:

 • Espanya com a estat té greus problemes econòmics, un excés d’endeutament tan públic com privat, venim d’una bombolla immobiliària que ningú va preveure i ara mateix som on som, però no estem sols i això és important.
 • Tenim uns països germans amb els que ho compartim gairebé tot, sí, tots venim de dictadures feixistes (sovint crec que encara no n’hem sortit…), som del sud d’Europa i tenim maneres de fer i de pensar semblants. Tenim entitat pròpia, pels del nord tots som més o menys iguals, fins hi tot ens van batejar com els P.I.G.S. (Portugal, Italy, Greece, Spain), deixo fora a Irlanda, ja que amb ells compartim menys coses i potser no ens entendríem. Doncs som-hi tots i fem un pas ferm, fusionem-nos, tots sortirem guanyant.
 • Les caixes d’estalvis espanyoles ens han mostrat el camí, s’ajunten quatre o cinc entitats endeutades al màxim, a punt de petar i el resultant és una gran entitat més forta que mai. El miracle és possible.
 • També ha quedat demostrat que no hi ha problema per canviar les constitucions sense tenir en compte al poble per res, ho sigui que per aquesta banda ho tenim fàcil, tenim la llei de la nostra banda.
 • El gran estat resultant s’anomenaria “Pigsland” amb lo que tots ens sentiríem identificats, seria un estat plurinacional, a Espanya en tenim experiència i ens va de conya. I si, ho heu endevinat, no pot ser d’altra manera, penso en una monarquia com a ideal per aquest futur estat, de fet la nostra estimada monarquia és ideal, el Rei va néixer a Roma, la reina és grega, tan sols ens manca una infanta portuguesa… no hi ha dubte, el “regne de Pigsland” seria un estat amb molt de futur.
 • Sovint ens diuen que potser Itàlia i Espanya son massa grans per caure, imagineu-vos lo enorme que seria Pigsland, aquesta economia segur que no la poden deixar caure…
 • Amb una mica de sort fent una “pirula” molt del estil dels països del sud d’Europa podríem deixar de pagar els bons sobirans que hem emès amb tanta alegria. Pigsland no ha de reconèixer deutes caducades, cal començar de zero i sense motxilles que no ens deixin avançar. Ja ens tornarem a endeutar, que ho portem a la sang…

Que tremoli Alemanya i França, una nova potència s’està gestant a l’ombra, si em feu cas la crisi serà història en quatre dies.

Written by MadeByMiki

16 Setembre 2011 a 8:46 am

31 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. No comencem amb manies personals!!, Itàlia sempre ha estat un país germà i aquí hem d’estar tots ben units, recorda aquella nova i gloriosa caixa catalana: “UNIM”.

  I respecte al tema “plurinacional”, és conya, com a tot el post hi ha segones intencions malintencionades…

  MadeByMiki

  16 Setembre 2011 at 10:06 am

 2. Què bo! La ironia i el que dius al post. Saps? Jo també ja sóc de les que estic cansada de sentir notícies negatives sobre la crisi econòmica que va per llarg. L’actitud de la gent així ho dóna a entendre bastant clar. Pens que en sortirem quan volguem, mentre a plorar. Si esperam que la classe política mos salvi sense fer res, malament. Si Espanya està tan malament en part s’ho mereix. Naixement de tot el que ha gestat els anys anteriors. Què dura! Ho sé però és que estic força cremada (no se nota? :P)

  caterina

  16 Setembre 2011 at 3:18 pm

  • I qui no està cremat amb els temps que corren… me’n alegro molt de que t’hagi agradat el post.

   MadeByMiki

   16 Setembre 2011 at 8:47 pm

 3. M’ha encantat Miki. Has estat molt ocurrent.

  Jo no em perdria una Monarquia amb un cap d’Estat plurinacional com en Berlusconi.

  Caldria arribar a un pacte pel que fa als idiomes. Si ara ja hi ha qui arma merder pel català, imaginat el que passaria quan algú volgués parlar italià per dir alguna cosa.

  El que veig més pelut és el tema militar. Tu creus que s’avindrien a compartir? Encara recordo quan es debatia l’Estatut que un militar va insinuar d’intervenir (ja sabem que volia dir) Catalunya.

  I no puc deixar d’imaginar el Rei en el discurs de cap d’any dient: “Mis queridos Cerdos…

  Tomàs

  16 Setembre 2011 at 5:21 pm

  • Que bonic, “Mis queridos cerdos…” ja m’hi trobo, on cal signar!!!

   MadeByMiki

   16 Setembre 2011 at 8:48 pm

 4. Lo del regne de Pigsland és de les millors ocurrències que he sentit. Però és absolutament coherent com a resposta a la situació actual. No crec que ens deixessin partir de zero, però el que és evident és que no és el mateix per als especuladors, haver-se-les de veure amb un o dos bilions d’euros que amb 6 o 8. Potser els hi agafaria un mal de panxa….
  El que si podríem fer, a més, seria cancel·lar tots els venciments del deute i convertir-lo en deute perpetu (pagant le sinteressos, naturalment, però sense tornar el capital).

  Ferran

  16 Setembre 2011 at 5:48 pm

  • Veus!, un altra idea interessant això del deute perpetu, ho podríem catalanitzar i deixar-ho en un “ja ho trobarem!”…

   MadeByMiki

   16 Setembre 2011 at 8:52 pm

 5. Això de Pigsland queda massa germànic. Jo l’anomenaria Pigsàlia o Pigsània que és més Latini Iuniani. Seria un forat negre molt més gran que els que veia el Hubble als millors temps. Tenim l’aventatge que Portugal ja fa molt temps que vol pertànyer a Espanya. Us en recorden d’allò de Volem l’autonomia de Portugal? Doncs ells obertament no la volen. Grècia seria fàcilment assumible, seria com si Itàlia tingués una reggio Calabria més o Espanya una Extremadura nova. A més ens entendríem tots sense l’anglès, a excepció dels grecs, que només podrien parlar de sintagmes i sofismes, però pel que han de dir… Al no fer falta l’anglès, els presidents del govern espanyols podrien servir per alguna cosa, posem per portar el café a la taula de reunions, perquè els qui manarien de veritat serien els clans mafiosos italians, que de fet són l’única esperança d’Itàlia actualment.
  Llavorens, una vegada units, posem a la constitució que els deutes no s’han de pagar si ens falten els calers. Com que ningú ens deixaria més cèntims fem una suspensió de pagaments desordenada -això de desordenada seria molt fàcil- i aquí no cobra ni Mahoma. En aquest punt, ja no només tremolarien els banquers francesos i alemanys, sinó que els anglesos, els xinesos i els americans estarien en fallida tècnica. I, com que, per la via del “borrón i cuenta nueva” ens hauriem tornat una Islàndia a lo bruto, o ens envaeixen i ens prenen els nostres recursos naturals més abundants (o sigui els aturats i poca cosa més) o accepten que creem una moneda nova, anomenada Escupelidra (escut-pesseta-lira-dracma) i posem les màquines de fer bitllets a rodar a la mateixa velocitat que en Fernando Alonso. Amb la megainflació creada, 1$=1000000 d’escupelidras. Però sempre ens quedaria la solució de pagar als deutors en drogues, prostitució, turisme de borratxera i acceptació de residus de tota mena que nosaltres “gestionaríem” fent-los acabar al fons del mar per una o altra raó.
  Crec raonablement que , amb tot això, fins i tot tindríem superàvit i podríem muntar una mena de seguretat social on tots els metges i infermers fossin sudamericans o magrebins, amb contractes de dia a dia, una lliga de futbol que seria la més exportable al món; els italians clavarien les patades, els grecs serien els equips amb 11 defenses i els espanyols serien els reis de tirar-se a la piscina, fingir lessions, etc.

  minosabe

  16 Setembre 2011 at 7:17 pm

  • Sensacional aquesta continuació del post que has fabricat, tot és conya, però sovint també em sembla conya el que llegeixo cada dia als diaris…

   Gràcies pel comentari i per esmentar aquest pot al teu blog.

   MadeByMiki

   16 Setembre 2011 at 9:39 pm

  • Això de Portugal voler annexar-se a Espanya és més mite que realitat. És cert que hi ha gent que ho defensa, fins i tot intel·lectuals i acadèmics (en Saramago, per exemple), però és una idea que està molt lluny de ser debatuda seriosament i, si ho fos, dubto molt que tingués èxit. A més, una cosa que tot portuguès sap és que “de Espanha, nem bons ventos nem bons casamentos”, és a dir, que d’Espanya no ens arriba res de bo: ni bons vents (bones notícies) ni bons casaments (bons pactes, bones relacions, bons negocis…). El dia que es proposi de tirar endavant aquesta idea, et prometo que crearé una revolució com Portugal mai no ha conegut! No vull tenir res a veure amb els Borbons.

   David

   17 Setembre 2011 at 11:31 am

 6. Tranquil que ja us comprarà Xina tots els deutes. Últimament fins i tot les shawarmas són xineses, jo ja em plantejo aprendre l’idioma. 😛

  ahse

  16 Setembre 2011 at 8:17 pm

  • Poca cosa pot fer Xina contra uns països del sud d’Europa, no saben el que estan comprant…

   MadeByMiki

   16 Setembre 2011 at 9:33 pm

 7. Els catalans NO som espanyols. No ho som de grat si més no, només per força. I a sobre se’ns pixen a la cara i ens ROBEN entre 15.000 i 20.000 milions d’€ cada any.

  Per què no menciones això al teu escrit? Ja n’hi ha prou de fer el préssec, de ser banyut i pagar el beure. Per si fora poc, a sobre ara ens fotran la llengua fora de les escoles…una justícia dominada fins el moll de l’ós per jutges franquistes.

  La guerra ha començat. Tot o res. Catalunya o Espanya.

  prou!

  16 Setembre 2011 at 9:56 pm

  • Mohammed Jordi, ets tu??. Si és així, quin honor tenir-te aquí!

   En tot cas, aquest és un blog personal i les històries que hi escric son fetes des de la llibertat més absoluta, si no t’agrada, no pateixis, trobaràs milers de llocs amb una filosofia més independentista.

   Gràcies per comentar!!

   MadeByMiki

   16 Setembre 2011 at 10:11 pm

   • No, no sóc en Mohamedd Jordi. I tu qui ets? El director de campanya de l’Iceta?

    Tu insultes als catalans -espanyols, ens dius- i a sobre fas pedagogia espanyolista que tant perjudica els nostros interessos econòmics, culturals i socials. No em fan cap gràcia els colaboracionistes amb l’estat que ens xucla, ens insulta i ens vol fer desaparéixer com a poble.

    Tu pots dir el que et vingui de gust al teu blog, i jo puc comentar-ho i denunciar el teu colaboracionisme.

    Si tant et molesta, m’esborres els comentaris i Santes Pasqües. Total, això als psoecialistes us ve de sèrie.

    prou!

    16 Setembre 2011 at 10:17 pm

   • No m’havien dit mai “socialista”, de fet no els he votat mai, ni penso fer-ho la veritat. No es tracta de fer “pedagogia espanyolista”, senzillament per a la coherència del relat si parlo dels “P.I.G.S.” no hi ha més collons que parlar de “Spain”, si això em converteix en “colaboracionista”, docs cap problema, em declaro culpable.

    Això si, et felicito, ets el primer nacionalista català que em critica el blog, fins ara tots els que ho feien eren nacionalistes espanyols…

    MadeByMiki

    16 Setembre 2011 at 10:33 pm

 8. Uf, jo em temia que la moneda de Pigsland serien el aglans, però després he llegit això de les escupelidras i m’he quedat molt més… tranquil·la.

  Montse

  16 Setembre 2011 at 10:11 pm

  • En Minosabe és un crack, s’ha inventat un bon nom per la moneda i un de millor pel nou estat!!

   Ja m’ho imagino: “Estic pelat, no em queden ni dos escupelidres”…

   MadeByMiki

   16 Setembre 2011 at 10:37 pm

 9. […] » noticia original Esta entrada fue publicada en Noticias por Harto de la crisis. Guarda el enlace permanente. […]

 10. […] etiquetas: españa, grecia, portugal, itália, crisis, pigsland, pigs » noticia original Esta entrada fue publicada en Noticias de España. Guarda el enlace permanente. ← […]

 11. […] La crisi espanyola, italiana, portuguesa i grega solucionada en una setmana madebymiki.wordpress.com/2011/09/16/la-crisi-espanyola-itali…  per miki fa 10 segons […]

 12. O sigui que la idea es agafar els cutres d’Europa i ajuntar-nos per fer una megacutre de la hòstia. Amb la gracia que hem fa que tinguem Espanya enganxada a Catalunya, només falta que s’ens enganxi encara més gentussa…

  Pons

  17 Setembre 2011 at 11:14 am

 13. Gran regne el de Pigsland, espero que treguin els toros escampats per la geografia i al su lloc i posin porcs. El porc emblema del regne. Diuen que del porc s’aprofita tot, doncs això es Pigsland, el regne dels aprofitats. I si mai es fan unes olimpiades, res de Cobis, mascota un porquet anomena Pgsbi, el mariscal en farà un bon diseny.

  joeyllagrima

  17 Setembre 2011 at 10:02 pm

 14. 🙂 molt bona aquesta! I podriem construir linies d’AVE tot recorrent la infinita costa del nou regne! pagat per Alemanya es clar!

  perplexa1

  19 Setembre 2011 at 9:05 am

  • T’has oblidat de lo més important: i fer que ens costin tres vegades més de lo pressupostat… aquest és el veritable “fet diferencial”.

   MadeByMiki

   19 Setembre 2011 at 9:23 am

 15. Què tal si enviem els pigs a pastar fang i ajuntem Catalunya (amb un superàvit que t’hi cagues lloret) amb els seus germans econòmics (Holanda, França, Alemanya, Dinamarca, Finlàndia…). Si fem això demà som un país com déu mana, i no un pigs (porcs en anglès (o algú es pensa que aquest acrònim es una casualitat)). La guerra ha començat. Tot o res. Catalunya o ens enfonsem junt amb Espanya.

  Ricard Rius

  20 Setembre 2011 at 6:05 pm

  • Ja ens agradaria ser “germans econòmics” dels finlandesos, danesos i alemanys… de moment com diu la Montse a un altre comentari tot el que podem fer és deixar-nos envair pels andorrans a veure si així ens en sortim.
   Gràcies per comentar.

   MadeByMiki

   20 Setembre 2011 at 8:34 pm

 16. Felicitats! imaginació al poder…m’has get riure un munt i això avui en dia és força valuós 🙂

  Josep M.

  23 Setembre 2011 at 7:58 am

  • Fantàstic!!, no m’esperava tants comentaris i tan diversos…

   Gràcies per comentar i per prendre-t’ho amb humor, bon cap de setmana!!

   MadeByMiki

   23 Setembre 2011 at 8:23 am

 17. En mals temps, humor!!

  anomenatinutil

  25 Setembre 2011 at 11:02 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: