..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Les solucions a la crisi: confiança i crèdit més fàcil.

with 12 comments


Ho hem sentit infinitat de vegades i no en volem fer cas: aquesta crisi és una crisi de confiança i també de crèdit. Ja ens ho diuen des de fa un munt de temps els nostres estimats governants i aspirants, els hi hauríem de fer cas en l’única veritat que diuen.

Certament la crisi ha estat (i encara és) una crisi de confiança. Hem confiat en que nosaltres escollíem alguna cosa amb el nostre vot, hem confiat en que els bancs i polítics eren al nostre servei, hem confiat (això si que fa riure avui) en que els pisos no baixaríen mai de preu, en que les nostres condicions laborals milloraríen, en que creixeríem eternament, en que els recursos eren infinits… Sembla que em confiat massa.

I la realitat ens a colpejat la cara i ens en adonem que no podíem ni podem confiar en ningú, i encara menys en els que ens exigeixen una fe cega, que hi ha hagut un excès de confiança i que val més ser prudent, ho sigui desconfiat, ja que la gent té la mania de moure’s pel seu pur i exclusiu benefici i no pas pel nostre.

Sobre la crisi de crèdit poc hi ha a dir, resulta més que evident que és l’excès de crèdit el que ens ha fet caure al pou on som, no hi crec gens amb una solució que passa per fer el mateix que ha generat la crisi. No hi ha per on agafar-ho, sense cap mena de dubte és coherent amb la nostra habitual forma d’actuar a l’hora de voler sortir dels problemes, però com sempre és una solució que empitjora el que vol arreglar.

Ara ens demanen que els votem, que participem d’aquest joc democràtic, aquest joc on ells posen les normes i nosaltres fem el paper de comparses. Si et demanen confiança, desconfia i si et demanen el vot, no els votis.

Anuncis

Written by MadeByMiki

18 Novembre 2011 a 10:46 am

12 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. bah, com que jo després del 20N m’aniré a viure a una illa tropical tot m’és igual…

  Pons

  18 Novembre 2011 at 6:04 pm

  • Podriem anar a l’illa que sortirà al costat de Hierro i declarar l’independència…

   MadeByMiki

   18 Novembre 2011 at 9:36 pm

 2. La conclusió és fàcil: desconfiem dels que ens demanen confiança, restem als que ens demanen que ens ‘sumem’ al canvi. Si els polítics ens diuen blanc, nosaltres NEGRE!! Pregunta de “quesito”: seguint aquesta regla de tres, si els polítics ens demanen que els votem, què farem nosaltres??

  Crític de cine

  18 Novembre 2011 at 6:08 pm

 3. Beeeee, beeeeee, demà les ovelletes a votar… L’endemà a seguir treballant o a l’atur amb el sou rebaixat però allà on els hi diuen, beeee, beeeee… Exemples propers: mestres de la concertada, supercabrejats perquè els hi rebaixen el sou, fan més hores que el rellotge del campanar i s’han d’empassar les mil i una, però, beeeeee, beeeeee, a seguir pel caminet i a pasturar lo que es pugui. Perquè, és clar, això d’agrupa’s i formar cooperatives, de producció, de serveis, de crèdit, rien de rien, això ho deixem per les races superiors que sí que ho saben fer. Nosaltres, com fa segles, -i segueixo amb l’exemple anterior-, pringats dins una escoleta de l’església, claudicant sota el domini dels de sempre i dient amen, incapaços d’organitzar-se ni de treure’s de sobre el domini de l’apostòlica generalitat…
  Això per no parlar de les cooperatives de crèdit, que als USA ja estan donant molt que parlar i aquí sembla que estiguessin prohibides sota pena de mort…
  Beeeee, beeeeee, me’n vaig a veure el REC 04, a veure si puc anar “de marca” per menys preu…

  minosabe

  19 Novembre 2011 at 10:30 am

 4. Però si et quedes a casa, segons la llei d’hont ja saps qui en sortirà beneficiat. Jo demà (amb esquella o no… no ho sabria dir) hi aniré encara que només sigui per donar una miquta pel sac.

  Montse

  19 Novembre 2011 at 11:23 am

  • No hi ha problema, si tothom pensés com jo tampoc crec que aniríem en lloc…

   MadeByMiki

   20 Novembre 2011 at 11:59 am

 5. No solament ens demanen que fem de comparses sinó que es queden amb els nostres diners. Amb aquests diners rescatem els sistema financer. Però on s’ha vist això???

  Jo és que quan hi penso no me’n se avenir. Encara no m’ho crec que tots haguem tragat amb aquesta pantomima.

  Això si, ens demanen també confiança.

  Tomàs

  19 Novembre 2011 at 5:35 pm

  • Ara el que cal és celebrar-ho, avui és “Santa Democràcia” i que no quedi ningú sense fer les seves ofrenes!! Jo passo.

   MadeByMiki

   20 Novembre 2011 at 11:44 am

 6. […] "CRITEO-300×250", 300, 250); 1 meneos Las soluciones a la crisis: confianza y crédito más fácil. (Cat) madebymiki.wordpress.com/2011/11/18/les-solucions-a-la-cr…  por carey hace […]

 7. “Si et demanen confiança, desconfia i si et demanen el vot, no els votis”. Aixo es seguir jugant al seu joc pero fent justament el contrari. Segueixes sense tenir veu pròpia. Simplement “mola mes” fer justament el contrari del que diuen. QUE REBELDE!

  Si no vas a votar dones el vot a la majoria. Quants anys ha costat aquesta democràcia? Vota blanc, vota nul o vota el CORI. Has pensat que pots fer servir les mateixes eines? Funda un partit i lluita contra el sistema.

  Si quan et pregunten no respons, amb quins arguments pots criticar? Has pensat que estas responent el mateix que un feixista, un anarquista, un comunista, algú que no en te ni idea o simplement un manta que no es vol aixecar del sofà?

  MaTa

  1 Desembre 2011 at 7:59 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: