..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Entre tots ho farem tot, o no?

with 7 comments


Avui he vist la llum, el problema és la nostra actitud, encara diría més, la meva actitud, aquest és el veritable problema.

Si queda ben clar que “voler és poder”, i nosaltres volem, no hi ha dubte de que podem sortir de “la crisi”, som-hi, entre tots ho farem tot!.

Ara que ho recordo, fa un parell d’anys algú va arribar a la mateixa conclusió, sortien per la tele i pels diaris explicant-nos com “això tan sols ho arreglariem emtre tots”, en Pau Garcia-Milà, Buenafuente, Ferrán Adrià, Eduard/o Punset i un grapat més d’optimistes més dirigits per una agència de publicitat pagada per gent molt discreta, ens van mostrar el camí.

Ara me’n adono que per culpa de quatre descreguts allò no va acabar de funcionar. Ja ho sé, vaig tard, però jo volia afegir-me al moviment i he pogut veure amb enorme decepció, com ara que he vist la llum, ells ja no hi son. Ni tan sols existeix la seva pàgina web, aquella font inesgotable d’inspiració. Que se’n ha fet de “estosololorreglamosentretodos.com”?, ja heu perdut la fe?, això no ho arregla ni “cristu”?.

Aquesta iniciativa ja caducada tan sols ens pot servir per aprendre alguna cosa, jo en trec aquestes conclussions:

 • Per molt que ens ho diguin de mil maneres diferents, el consum no ho arregla tot, més aviat al contrari. El consum és més part del problema que de la solució.
 • La gent és idiota, però no tant, no tant com per no adonar-se’n de que els anuncis valen diners i estan fets per vendre alguna cosa. De fet tots sabem que bàsicament els anuncis tenen com a missió enganyar-nos.
 • L’innocència no és excusa, tots els que van participar del spot son còmplices d’intentar enredar al personal. Amb bones intencions es poden fer veritables animalades.

Per sistèma és molt saludable tenir una actitud crítica i inquisitiva, potser així ens pendràn el pèl una mica menys o com a mínim ho faran millor.

Anuncis

Written by MadeByMiki

7 febrer 2012 a 11:17 pm

7 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. M’agrada la segona conclusió! Ben vist!

  Reflexionem-hi

  7 febrer 2012 at 11:43 pm

 2. Em sembla que afirmar que una actitud positiva ens farà sortir de la crisi té la mateixa validesa que les rogatives que es feien antigament en temps de sequera. Seria més útil que la frase “El cosum és més part del problema que de la solució” s’ho tatuessin al front més de quatre.

  Montse

  7 febrer 2012 at 11:53 pm

 3. Feia un temps que no llegia una entrada tant optimista i carregada d’ànims!!! Enhorabona!!! Esperem que tinguis raó (jo ho crec) i poguem sortir-nos-en tots junts. I si fem caure algun voltor, millor que millor.

  Crític de cine

  8 febrer 2012 at 7:40 pm

 4. És ben bé el món a l’inrevés de quan erem nanos: ens deien que amb l’estalvi aniriem bé i malgastar ens portava a la ruina. Ara resulta que ser consumistes seria part de la solució, mentre que fer racó per a veure-les venir esdevé un problemón…

  minosabe

  8 febrer 2012 at 8:48 pm

 5. És ben bé el món a l’inrevés de quan erem nanos: ens deien que amb l’estalvi aniriem bé i malgastar ens portava a la ruina. Ara resulta que ser consumistes seria part de la solució, mentre que fer racó per a veure-les venir esdevé un problemón…

  Minosabe

  8 febrer 2012 at 8:50 pm

 6. Aquests de “estosololorreglamosentretodos.com”, estant jugant a la brisca amb els del “brotes verdes”.

  Yo també penso que les persones d’una determinada posició, abans de ficar-se en segons quines pel•lícules haurien de fer servir el seu sentit crític, mirar al voltant, i dir no.

  El consum no ho arregla tot…, però la veritat és que dona marxa a la economia. No parlo de consumir per consumir o de fer burrades amb els diners, parlo de que ara per ara la majoria de persones se n’estan de gastar. Els uns per que no poden, els altres per prudència, els altres per que han raonat que cal fer una parada i ser més sensats, altres perquè el poc que els hi sobra prefereixen guardar-ho per si això empitjora…Total, que entre tots, es gasta molt menys que abans i això ho noten les petites empreses, les botigues del barri…

  Tomàs

  8 febrer 2012 at 8:52 pm

 7. Miki, necessitem criptodivises que no estiguin controlades per cap banc central, d’aquesta manera l’economia es gestionarà seguint la filosofia del P2P.

  Lluís

  8 febrer 2012 at 11:30 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: