..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Llàgrimes de cocodril.

with 4 comments


Avui ja fa una setmana de la vaga general, tot i així no hi ha hagut ni un sol dia en el que els diaris deixin de parlar de la crema de contenidors i del vandalisme. Per sort, sembla que La Vanguardia ha tret de la portada el foc que tamt sembla que els hi agrada, això si, ens deixa un fantàstic “El BCE demana a Espanya més reformes per a calmar els mercats”…

És ben curiós com quan el mateix foc i les mateixes manifestacions han passat a altres bandes, es tractava d’una revolució pel descontent del poble amb els seus governants despotes, però resulta que això aquí és vandalisme i per a més conya protagonitzat bàsicament per estrangers desestabilitzadors. Aquest és exactament el mateix argument que quan el fan servir a l’Iran ens sembla patètic i digne d’una dictadura desconnectada de la realitat.

No és estrany ni molt menys, del que es tracta és de disfreçar una miqueta les coses, tal i com passa ara amb els fantàstics bons de la Generalitat. El que a qui ens venen com a “bons patriòtics”, una gran inversió i una mesura intel.ligent per a fer calaix, no dubteu que si passes a qualsevol altre banda sería qualificat (amb molt més de seny) com una estafa piramidal de primer ordre, una demostració de l’absoluta bancarrota de la Generalitat i un menyspreu al sentit comú dels ciutadans. Com podem explicar de manera diferent uns bons que es fan per pagar la passada emissió de bons?, i que a més cal anunciar-los per totes bandes per veure si cola, recordeu els anuncis de “Nueva Rumasa”…

Fa un parell de dies un farmaceutic jubilat grec es va suïcidar a la plaça Sintagma, davant mateix del Parlament, allà des de on els seus “representants” el podrien veure. Per deixar ben clar els seus motius va deixar un parell de cartes (una a casa per si un cas…) on explicava els seus motius i el que els hi dessitjava als seus governants.

Com a mínim allà els diaris han tingut la decència de publicar titulars com “Les llàgrimes de cocodril dels polítics grecs”.

Written by MadeByMiki

7 Abril 2012 a 3:52 pm

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bé, no es res de nou: suicidis polítics ja n’hi han hagut a tota la primavera Arab i als monjos budistes de Tibet davant les tropes xineses es cremen a lo bonzo constantment. AIxó epr no parlar d’inmolacions terroristes.

  La novetat està que succeeixi a occident! Sens dubte una forma de protesta totalment allunyada de la nsotre cultura on la vida pròpia és el bé més preuat! Un signe de l’absulota desesperació que s’està vivint al que queda del país hel·lé!

  Arqueòleg Glamurós

  9 Abril 2012 at 9:25 pm

 2. El problema de tot això és que aquestes morts s’obliden ràpidament. Els governs dominen els mitjans de comunicaió i quasi tot la informació que rebem així que ja tene pràctica en tapar allò que no els interessa.

  Crític de cine

  9 Abril 2012 at 10:34 pm

 3. El Crític té raó: ja veuràs com hi haurà més rebombori amb el forat que s’ha fotut el Marichalar júnior al peu que amb aquest suïcidi. Tanmateix, no em sembla un incident ni llunyà ni estrany; tinc la mania que sento massa sovint que les línies de rodalies estan aturades per “un incident a les vies”. Tot i que entenc que d’aquestes coses no se’n pot donar excessiva publicitat per tal d’evitar efectes contagi, el que no puc entendre és que sembla que ningú no en pren nota.

  Montse

  10 Abril 2012 at 4:55 pm

 4. S’estan vivint nivells de desesperació com feia dècades que no es vivien a Europa. Tot ens és nou, per la virulència de la Crisi i de les mesures, i sembla que amb el pas dels dies tot va a pitjor. És un mal són.

  Pel que fa als bons, això de Catalunya no és diferent al que fan la resta de països.

  Tomàs

  13 Abril 2012 at 8:08 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: