..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Liebster Award 2.0

with 5 comments


Ahir vaig tenir motius per posar-me de molt bon humor, aquest blog ha rebut un premi, el premi s’anomena “Liebster” i me’l ha donat un gran blog. Un d’aquells que sempre es fa pensar, alguna vegada al llegir els seus més que interessant posts i d’altres vegades al veure lo que triga a publicar-ne de nous.

Si esteu tenint una sensació de “dejà-vu” no us amoïneu, no passa res, no és greu, de fet si, aquest blog ja fa unes setmanes ja va rebre el premi “Liebster”, però (com casi sempre) desafiant tot lo establert acabo de rebre per segona vegada el mateix premi i m’ha fet tanta il·lusió com la primera vegada, li dono mil gràcies “Zillahh” especialment per les seves paraules enormement encoratjadores.

Aquest premi, m’obliga en certa manera a passar balanç d’aquests quatre (o potser ja en son cinc?) darrers anys de posts i comentaris. Si aquesta tendència segueix, al pas que vaig, aviat tindré més premis que visitants diaris, i això podria ser veritablement històric, que més bonic que un “geni” incomprès que ha d’esperar a la seva mort per a passar a la posteritat i que no ha estat acceptat pels seus coetanis.

Conyes a part, és fantàstic aprendre amb tots vosaltres cada dia, son moltes les hores de lectura de posts amb els que aprens infinitat de coses i veus altres punts de vista sobre tota mena de qüestions. El fet d’escriure, llegir i comentar als blogs és tota una escola de respecte i comunicació amb els altres.

El primer premi “Liebster” el vaig rebre amb una gran il·lusió, però aquest segon venint de qui ve, potser encara me’n fa una miqueta més. Tot i així el que no faré és tornar a donar cinc premis més a altres bloggers, crec que això li restaria una mica de valor a la primera elecció i això no s’ho mereixen.

Gràcies “Zillahh” pel premi i gràcies a tots aquells que trobeu el moment per escriure el que sigui a un blog i en certa manera us exposeu públicament al publicar-ho.

Written by MadeByMiki

7 Juny 2012 a 9:35 am

5 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. No pares Miki!!! Enhorabona!

  Crític de cine

  7 Juny 2012 at 11:40 am

 2. Si tu tens més premis que visites, jo ja no sé que tinc…
  Bona reflexió sobre el que ve a ser el món blogger, espai de lliure expressió dins del respecte la majoria de vegades.

  conjuntbuit

  7 Juny 2012 at 12:35 pm

 3. 100% d’acord amb tu: visca la sinergia i la interacció que genera el món blocaire!

  Montse

  7 Juny 2012 at 5:32 pm

 4. Re-Felicitats Miki. Et mereixes aquests reconeixements!

  Jo també crec que el bloc de la Zillahh és força interessant.

  Tomàs

  9 Juny 2012 at 12:03 pm

 5. FELICITATS! 😀

  És una meravella tenir una alternativa a la tele que és mil vegades més interessant, ho dic per tu i per tota la blocosfera! Visca, visca, visca!

  Reflexionem-hi

  11 Juny 2012 at 11:49 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: