..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

De rescats, prestigi i altres…

with 4 comments


A aquest blog sempre s’ha parlat d’economia i política, uns temes que han passat de la marginalitat a ser la base de gairebé totes les converses al carrer. Evidentment aquest no és l’únic cas, n’hi ha molts altres que des de fa molt de temps comenten l’actualitat econòmica i política des de un punt de vista personal.

Suposo que a tots amb el “rescat/no-rescat” ens ha passat el mateix, ens hem quedat de pedra davant aquest nivell d’hipocresia i d’intent de manipulació, de fet no ho intenten, sempre se’n surten com a mínim en part. Com a societat no hem après gran cosa des de l’enfonsament del Prestige o des d’aquell trist atemptat del 11-M a Madrid. El govern ha fet servir les mateixes eines per a manipular l’opinió pública i de nou se’n ha sortit prou bé. A l’enfonsament del Prestige van aconseguir que “la marea blanca” predominés sobre “la marea negra” i que la gestió penosa dels esdeveniments no fos l’eix central de totes les discussions. És evident que totes aquestes pífies no han impedit que avui en Mariano Rajoy sigui el President del Govern, ho sigui que al final la seva incompetència no els hi ha passat factura.

Sobre el 11-M, tot i la gravetat del comportament de tot el Govern del PP, la seva estratègia d’emmerdar-ho tot, a la llarga no els hi va anar gens malament. És ben clar que no van enganyar als seus contraris, però el que si van fer és mantenir als seus units, auto-enganyats però units, que al final és el que els interessava.

Tal i com ha passat ara amb el rescat, el PP i els seus mitjans afins han centrat tots els seus esforços en confondre al màxim de gent amb els seus jocs de mans. Això tot i ser una estratègia molt bàsica, els hi funciona de meravella. Des de fa temps ha quedat ben clar que el fet de que tots els mitjans estrangers diguin les coses pel seu nom, ni arriba ni arribarà a les orelles dels que no volen sentir certes coses. Ho sigui que com sempre la qüestió és confondre al poble de mil maneres diferents, i de que la realitat no t’espatlli mai el món de fantasia que t’han creat.

A la resta de la població, ens pot anar semblant que això se’n està anant a la merda per moments, però a qui li importa això?. Aquesta no és una crisi en forma de “V” ni de “W” [salutacions a l’arqueòleg i al seu darrer post], que es tracta d’una crisi en forma de “L” o més aviat de “\”. N’hi ha molts que fa temps que ho saben, però prefereixen seguir manipulant i mentint en benefici propi.

Aquesta manera de fer no és exclusiva del PP, senzillament son els millors fent-ho, tots podrem reconèixer aquest mateix tarannà en el PSOE, CiU i qualsevol altre partit que toqui poder.

Però que importa això, lo veritablement important és que en el fons mentir, manipular i “vendre motos” a aquest país surt gratis.

Anuncis

Written by MadeByMiki

13 Juny 2012 a 11:31 am

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. El principal problema és que aquesta manipulació és descarada!! A la pregunta d’un perdiodista a la primera comparaxença de Rajoy sobre si aquest diners suposaven, o no, un ‘rescat’ tenint en compte que l’actual govern havien promés transparència i sinceritat, Rajoy va respondre que no entraria en el conflicte de les nomenclatures. Quina barra!!
  Tot i així, crec que no els està sortint tant bé, perquè tots els mitjans de comunicació, tant televisius com premsa, no deixen de repetir la paraula ‘Rescat’ per tot arreu. Fins i tot a l’estranger.

  Crític de cine

  13 Juny 2012 at 12:25 pm

 2. Tenim una col·lecció de polítics que passaran a la història com els inventors de l’eufemisme i no dic amb quin nom passarà la població que els ha votat perquè faria lleig.

  Quan l’altre dia anaven dient que “A canvi del rescat europeu s’imposarien condicions estrictes només als bancs” i després que “El préstec suposarà deute per a l’estat espanyol” i es quedaven tan amples em van posar de franca mala llet.

  Montse

  13 Juny 2012 at 5:41 pm

 3. Sort en tenim que hi ha la eurocopa i d’aqui poc les olimpiades per centrar-nos en altres coses… o això és el que espera el PP.

  conjuntbuit

  14 Juny 2012 at 4:26 pm

 4. Com bé dius, això no és patent només del PP. Per desgràcia nostre també l’altre gran partit, el PSOE ens va regalar amb allò d’Alfonso Guerra dels 800 mil puestos de trabajo, que després es va convertir en 800 o 1.000. O allò de l’entrada a l’OTAN, o allò de que el nostre sistema financer era dels més fiables del món.

  Estem en mans de qui estem i això té difícil solució. Proposo no tornar a votar a cap dels dos partits grans.

  Tomàs

  15 Juny 2012 at 5:37 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: