..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Coses de les dretes…

with 11 comments


Sovint el cap de setmana mentre vaig cap a la feina amb cotxe, escolto Intereconomia a la ràdio. A aquella hora, de dos quarts de nou del matí fins a les nou fan un programa on “informen” de la situació econòmica d’Espanya, i això sovint té molta conya, sobretot si t’ho escoltes des de una certa distància ideològica.

Aquest dissabte mateix el que explicaven era lo de sempre, que si la prima de risc, que si les eleccions gregues… de fet durant més de mitja hora van tenir el mèrit de parlar de l’economia espanyola sense esmentar per res a Rajoy, el PP, Montoro, Cospedal o de Guindos. Sembla fàcil, però no ho és, el fet de passar-te més de mitja hora parlant de Grècia, Egipte, Alemanya, França, Portugal, els Estats Units i els seus polítics i tan sols parlar d’Espanya per a destacar lo malament que ho han fet els socialistes, l’herència que han deixat i despotricar sobre Rubalcaba és clarament un acte de desinformació difícil de superar.

A la tornada cap a casa, més o menys el mateix, rebo una altra andanada propagandística barrejada amb grans dosis de promoció de les bondats de l’església catòlica i la seva contribució impagable al benestar de les persones.

Total que arribo a casa i em trobo amb un altre exemple de la pluralitat d’aquesta dreta, a casa ha arribat el programa de la Festa Major d’Olesa (força trist per cert…) i amb el programa també hem rebut una revisteta municipal d’aquelles que t’expliquen el que ha fet l’ajuntament durant el darrer any i deixen un espai per a l’opinió de tots els partits amb representació a l’ajuntament. Aquí destaca amb força el PP, mentre tots els partits es dediquen a dir alguna cosa del poble i a criticar-se mutuament, el PP és el més trencador, per començar el seu escrit és en castellà, ben fet, així tothom t’entén i no parla del poble, ni dels seus partits, ni de la Festa Major, el PP va cap a les coses que realment importen, ho he fotografiat perquè crec que realment és tot un exemple de sensibilitat respecte al seu municipi i els seus votants.

Written by MadeByMiki

18 Juny 2012 a 10:38 pm

11 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bah aixó no és res comparat a la columna que té l’skin head de PxC a Hospitalet, on es recrea cada més en narrar paisatges apocalíptics per quan els musulmans ens hagin envaït!!

  Arqueòleg Glamurós

  19 Juny 2012 at 10:54 am

 2. Dóna la sensació que el que ha escrit aquestes línies es va quedar a gust. Però estic d’acord amb l’Arqueòleg, a Hospitalet hem de veure al nostre diari com un regidor feixista escampa els seus arguments demagògics sobre seguretat ciutadana.
  A més, no entens a aquests del PP. Es regeixen per la fòrmula del ‘Pensa globalment, actua localment’. Coincideixo amb tu sobre el mèrit d’intereconomia. Donar la volta a tots els temes per culpar sempre als mateixos requereix un exercici d’imaginació i de ‘verborrea’ espectacular.

  Crític de cine

  19 Juny 2012 at 11:33 am

 3. Però, coi, perquè patiu tant? Us creieu que aquest “mazo de letras” se les llegirà algú apart dels qui l’han escrit i publicat? Intereconomia és un medi per a convençuts, és com el full dominical de les esglésies, que diu les coses a qui ja hi està del tot d’acord. Incidència 0 i baixant.

  Minosabe

  19 Juny 2012 at 4:17 pm

 4. Veig que escoltes “l’enemic”. Has de ser d’aquells que els agrada saber de què parlen i que pensen “els altres”.

  Intereconomia fa malabars amb les paraules. Són els mags de les ones. Són divertits perquè quan tenen a algú en el punt de mira són capaços de fer campanyes “de acoso y derribo” d’aquelles de “váyase señor Gonzélez”.

  Pel que fa l’escrit de la foto…, i malgrat coneixem als Populares, (almenys jo) el he de donar part de raó en el que exposen. El PSOE no va fer el que havia de fer en el seu moment.

  Tomàs

  19 Juny 2012 at 6:33 pm

  • El PSOE sí que va fer el que havia de fer -i ho dic jo que sóc poc sospitós de socialista-, senzillament va mirar de fer allò que era més pròxim al programa que el va fer guanyar les eleccions. En tot cas, qui no va fer el que havia de fer van ser els votants, en conjunt, perquè no hi havia cap força política que avisés del problema que se’ns atansava i ningú no tenia orelles per a enraonar de tot el que no fós seguir amb la hipotecracia i amb els subsidis…

   Minosabe

   20 Juny 2012 at 5:12 pm

   • Entenc el que dius, i en part n’estic d’acord.

    Malgrat el PSOE procurés fer el més proper al seu programa electoral (que els va portar a guanyar les eleccions), això no vol dir que això fos el que calia fer en aquells moments. Un altre exemple el tenim amb CiU, que per seguir el seu programa ha suprimit l’impost sobre el patrimoni i sobre successions, malgrat no era el millor moment per fer-ho ja que comportava deixar d’ingressar una bona quantitat de milions d’Euros.

    Fer el que diu el teu programa no sempre és el millor. Sembla una mena “integrisme documental” (no pel teu comentari), sinó per aquells que fan les coses senzillament perquè estan escrites.

    Tomàs

    20 Juny 2012 at 6:13 pm

 5. S’han deixat de dir que totes les retallades en sanitat i educació són necessàries per culpa de Rubalcaba, que la roja no esta jugant bé per culpa dels catalans i els bascos i que no hi haurà cap rescat perquè a Grècia han guanyat els “bons”.

  conjuntbuit

  20 Juny 2012 at 11:26 am

 6. El que més em va sobtar, és que mentre tots els nostres representants municipals ens parlàven de voreres, el preu de la piscina, impostos, etc. el PP no parla d’Olesa i prefereix esmentar a Bankia. No ho entenc, la veritat.

  MadeByMiki

  20 Juny 2012 at 10:13 pm

 7. I ara, quines coses sintonitzes debon matí! Tu sí que saps com activar-te: això deu ser més efectiu que un cafè carregadet.

  Pel que fa a l’escrit dels peperus del teu poble, m’has fet llegir el que hi diuen els del meu i et puc confirmar que aquí no passa: amb despotricar de com ho fa de malament l’equip de govern local ja en tenen ben bé prou. Curiosament, sí que n’he llegit un de l’equip de govern despotricant contra el govern central i de com ho fa de malament. Ja veus que a tot arreu hi ha regidors a qui els límits del terme municipal se’ls queda petit 😀

  Montse

  23 Juny 2012 at 7:52 am

 8. Una recomanació: no tornis a escoltar intereconomia… ÉS UNA MESURA D’HIGIENE ELEMENTAL!

  Ferran

  24 Juny 2012 at 6:10 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: