..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Al país del “trapicheo” un lladre és el rei.

with 9 comments


Hi ha notícies que clarifiquen les coses, si és que això cal a aquestes alçades de la pel·lícula. Els de sempre, ho sigui PSOE, PP, CiU i PNV s’han tornat a posar d’acord amb una cosa, i quan això passa és perquè es tracta d’un assumpte important, com a mínim per a ells.

Resulta que el Plè del Congrés dels Diputats (així, amb majúscules per a destacar la seva importància) ha demostrat a qui serveix, tan sols ha calgut una proposta d’ICV que plantejaba unes iniciatives per a “posar l’economia al servei de les persones” per crear la unió del front abans esmentat, si el de PSOE, PP, CiU i PNV s’han oposat a actuar contra les 659 grans fortunes espanyoles sense declarar que van ser localitzades a Suïssa i fer públic el llistat dels denunciats.

L’autora de la proposta ha esta la diputada de ICV Núria Buenaventura, aquesta bona senyora pretenia que la lluita contra el frau tributari afectés a tothom per igual, i lluitar contra la impunitat de molts. La idea és bona, però pel que sembla és irrealitzable perquè “els nostres representants” tan sols volen que paguin impostos alguns, concretament els de sempre, que com que ja hi estem acostumats no ens vindrà d’aquí.

Si a aquesta notícia li sumem l’escandalosa “nova oferta” de blanqueig de diners que ha fet el govern, n’hi ha per enviar-ho tot a la merda. Que ara els que tenen diner negre puguin blanquejar aquests diners pagant per la part que vulguin, obtinguin la promesa de no ser inspeccionats de cap manera, i tot el diner negre anterior al 2008 sigui blanquejat gratis és el no va més de les ofertes.

Si els que prediquen allò tant conegut i nostre de: “tu el seu lloc faries lo mateix”, necessitaven alguna cosa per a justificar-se ja ho tenen, de part del govern i per escrit. Mentrestant per a tots els altres això és certificat del que ja sabíem des de fa un munt de temps, som uns imbècils, a aquesta merda de país tan sols van bé els que estafen, especulen, menteixen i exploten als altres… ho sigui allò que aquí es coneix tristament com a “espavilats” i per altres senzillament son lladres.

Written by MadeByMiki

5 Juliol 2012 a 9:42 am

9 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. És el mateix de sempre. Ens estan estafant a la cara i no es prenen la molèstia de dissimular-ho!!

  Crític de cine

  5 Juliol 2012 at 12:02 pm

 2. Aquesta setmana mateix, al parlament de Catalunya, el senyor Mas es mostrava d’acord amb les decissions d’Hollande a França, com si li agradés el seu tarannà. Doncs el senyor Hollande puja al 75% la tributació dels francesos que guanyen més d’1 milió d’euros l’any… Copiï, senyor Mas i no digui més allò de que l’impost de successions no torna perquè és l’impost de la mort i és la xocolata del lloro, perquè 300 o 400 milions l’any seran xocolate del lloro per a vostè, però per a moltes persones suposa el tenir 10 quiròfans més oberts tot l’any.

  Minosabe

  5 Juliol 2012 at 2:15 pm

 3. Ah! Per cert, el senyor pare dell president Mas tenia algun compte a Suïssa, sembla ser. Sí, sí, segur que era per allò de la política, salvar-se del franquisme, quatre duros, ja es sap, etc. que és lo que diu tothom quan l’hi troben una guardioleta a Suïssa.

  Minosabe

  5 Juliol 2012 at 2:18 pm

  • Doncs si, això que dius és ben cert i aquí el que més por fa és que surtin els noms a la llum d’aquesta colla de lladres. La de sorpreses que tindríem…

   MadeByMiki

   5 Juliol 2012 at 2:31 pm

 4. Això és de Biodramina 😦

  Montse

  5 Juliol 2012 at 6:13 pm

 5. Genial que et facis ressò de una proposta d’ICV!! 🙂 Núria Bonaventura, però fa temps que ja no es diputada, els diputats ecosocialistes al Congrés son Coscubela i Laia Ortiz

  Arqueòleg Glamurós

  6 Juliol 2012 at 9:40 am

 6. No et passis amb els pobres senyors i senyores que van guardar els seus diners fora de l’estat!! Pobres, haver de preocupar-se per si els trobaven no els deixava dormir. Ara per fi ja poden dormir tranquils. A més necessitem aquest diners aquí, o això sembla ser la seva excusa preferida per fer creure al vulgo que és un bé per a la resta… som una merda per a ells i cada dia ho demostren millor.

  conjuntbuit

  7 Juliol 2012 at 10:06 am

 7. Pensa que a banda de que no en faran un “casus belli” d’aquest tema perquè no s’hi volen enfrontar, tenen molta, però molta por de que les grans fortunes acabin de treure tots els diners d’Espanya i se’ls emportin fora.

  Solament hi ha una cosa que crec els pot fer més por, i és que la resta de persones de l’Estat vagin als seus Bancs i Caixes i retirin tots els seus diners, si bé, en aquest cas estan molt tranquils perquè malgrat tot, el gruix de la societat està més calmada del que es podria esperar i no hi ha en l’horitzó senyals de que sonin aquests tambors.

  Tomàs

  7 Juliol 2012 at 6:46 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: