..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

El cementiri de dominis.

with 3 comments


A algun lloc virtual hi ha un cementiri de dominis d’internet, allà és on van a parar tots aquells dominis que fracassen en la seva missió, els negocis truncats, les bones intencions fallides i les mentides que perden la seva eficàcia al descobrir-se la seva veritable cara.

A aquest cementiri virtual, hi ha un parell de dominis difunts que descansen en pau en làpides que pràcticament es toquen. Es tracta d’un parell de dominis que han compartit molt, tots dos han nascut en plena crisi i tots dos tenien la intenció d’enganyar als ciutadans, però dintre de poc ningú s’en recordarà d’ells.

Jo trobo que és molt injust que les coses siguin així, i per tant aquest és el meu sentit homenatge a aquest parell de dominis que representen tant bé la hipocresia i el més absolut menyspreu cap a la nostra intel·ligència. Es tracta de: www.nomasiva.com i www.estosololoarreglamosentretodos.org, el primer segur que el teniu ben present, i segon avui té la seva gràcia.

Que fàcil els hi resulta a alguns disfressar la pura manipulació de bones intencions, i quina llàstima que la nostra memòria sigui tan volàtil. Així deuen ser les coses quan avui a les enquestes encara podem veure com la majoria dels que voten seguirien confiant en el PP a Espanya i amb CiU a Catalunya, si que hi ha una petita pèrdua d’intenció de vot, però per norma general la majoria de ciutadans seguiria votant a qui va votar.

Doncs res, a seguir veient com la història es repeteix mil i una vegades i a seguir donant cobertura i justificant als “trileros” de sempre.

Anuncis

Written by MadeByMiki

12 Juliol 2012 a 9:11 am

3 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Això sí que és un misteri. Com pot ser que, si haguessin avui eleccions, tornessin a guanyar PP i CIU?? Es que som masoquistes o què??

  Crític de cine

  12 Juliol 2012 at 9:17 pm

 2. No, si ells no volien apujar res, però és que els han suggerit… recomanat… ordenat que ho facin. En el fons s’ho estan passant molt malament per haver de fer aquestes coses. Ai, quina pena em fan, com pateixen, pobres bèsties!

  Pel que fa al segon enllaç, va fracassar perquè som uns sosos, va faltar entusiasme per creure en el nostre potencial… o potser per creure-hi fa faltar marihuana, ara no sabria dir.

  Montse

  13 Juliol 2012 at 2:48 pm

 3. Realment crida l’atenció que tot el que està passant, tot el que han mentit i ocultat no els passi factura en les diferents enquestes que he llegit a la premsa. Així i tot, estem acostumats a que Esperanza Aguirre tregui majoria absoluta, que Camps guanyes malgrat tot el que estava passant. Sembla que el PP té un bloc milionari de votants que són súper fidels.

  Tomàs

  15 Juliol 2012 at 10:09 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: