..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Aquesta ronda també la paguem nosaltres!!

with 10 comments


Aquesta època del any és una de les més repugnants pels ciutadans, com bé sabeu ara és quan s’accentua al màxim el robatori que patim a diari. El totalment manipulat IPC ja no regula ni serveix per res, a l’hora de marcar les tarifes se’l passen pels collons i ens escanyen amb tots aquells serveis per a nosaltres ineludibles.

Jo que soc un d’aquells que agafa el tren a diari, he pogut veure com el meu bitllet 50/30 de tres zones ha pujat més d’un 20% en tres anys. El servei no ha millorat gens, els trens son els mateixos, aquests fills de puta l’únic que han fet és millorar el control dels tickets i robar als usuaris. Uns usuaris que veiem com passem de pagar 75,60€ als actuals 91,90€, això no és escanyar a la classe mitja, nosaltres no som classe mitja, no ens enganyem, nosaltres som com a màxim classe treballadora i estudiants, tan sols cal fer una ullada a aquest tren cada dia.

El transport públic no és un luxe, no és esperable tal i com passa amb l’educació i la sanitat que doni beneficis directes.

El benefici que aquests serveis poden donar és el de gaudir d’uns serveis mínims i bàsics pel seu dia a dia. Mentre hi hagi diners per pagar un peatge a l’ombra durant 40 anys per cada vehicle que passi per l’eix transversal, per subvencionar amb milions al Grup Godó o per trens d’altes velocitats, ho hem de dir ben alt i ben clar, vosaltres el que sou tan sols te un nom: sou uns fills de puta.

Written by MadeByMiki

4 gener 2013 a 9:57 am

10 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ara, la multa a Ferrocarrilses de 100 Euros si no valides el bitllet corresponent. Visca el tren del civisme. Aquest civisme… em permet estafar com a en Millet?

  • Tu també has vist aquells patètics vagons del “tren del civisme”?. No sé que ho fa, però sempre hi llegeixo “el tren del CINISME”…

   MadeByMiki

   6 gener 2013 at 9:53 pm

 2. Sóc una gran defensora del transport públic, com a necessitat ecològica i també de salut de les persones, per a la millor organització de les infraestructures de la ciutat… però el que passa amb la gestió econòmica d’aquests tipus de serveis és una autèntica vergonya.

  aficionatsalssenders

  4 gener 2013 at 2:01 pm

 3. este es un ejemplo mas de como nos siguen tomando el pelo…….robando y viviendo de los que trabajamos……porque lo que hacen los politicos…..es cualquier cosa, menos trabajar…….esa conciencia por el bien estar comun….esconde un sed de acaparar cargos, sueldos, y prebendas……..mientras tanto…nos sioguen engañando, mintiendo y robando….como bien dices MIKI….sou uns fills de puta

  juan reyes

  4 gener 2013 at 9:08 pm

  • Gràcies per comentar Juan!, no puc afegir-hi res més també t’has quedat descansat…

   MadeByMiki

   6 gener 2013 at 10:05 pm

 4. Crec que mai havia llegit un post tant reivindicatiu i indignat per part teva. Senyal que alguna cosa (o moltes coses) no van bé.
  L’augment de preus del transport públic és vergonyós!!!

  Crític de cine

  5 gener 2013 at 5:16 pm

  • Es que passar-te la vida sentint a parlar de la importància de promoció del transport públic i altres mentides, i viure la realitat de prop costa d’aguantar…

   MadeByMiki

   6 gener 2013 at 10:08 pm

 5. S’hauria d’haver començat, com deia ICV, per millorar en tots els sentits els Ferrocarrils de proximitat i els Metros i Busos. Així com els Ferrocarrils de mitja i de llarga distància (i si cal amb AVE) destinats a Mercaderies.

  Doncs s’ha fet a l’inrevés des del 1982 amb el primer AVE Madrid-Sevilla, que va ser la primera “boutade”. Tenim més quilòmetres d’AVE que qualsevol país del món tret de la Xina, i són AVEs per a passatgers!

  Pel que fa a pagar, ja hi estem molt acostumats. Ara, a més, a molta gent li abaixen el sou o directament no en té, per la qual cosa que els preus dels bitllets pugin sense parar, encara és més cruel.

  Tomàs

  7 gener 2013 at 7:25 pm

 6. tota la raó, ens baixen els sous i ens pugen el transport (en tots els casos, gasolina, trens… jo crec que fins i tot s’ha fet una campanya bestial perquè la gent ara faci més esport amb la conseqüent pujada de preus de les bicis jaja) I si com a mínim es veiéssim millores, però que s’anunciin trens que no existeixen, que vagin amb retard, que hagis de veure perillar la vida si li dius a algú que no posi la bici davant la porta d’entrada perquè és incivic, o que baixi el volum del mòbil perquè no té perquè agradar-me la música que escolta… i després ho gastin en aves i coses que no utilitza ningú….

  Lu

  25 gener 2013 at 11:44 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: