..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Empatia amb els corruptes, miopia respecte els ciutadans.

with 7 comments


“Si els polítics cobressin més, mangarien menys”. Diu en altres paraules el senyor Trias, l’Alcalde de Barcelona. On ets Trias quan a les cinc del matí a la sucursal del BBVA de la cantonada Aragó Rocafort s’apilen vuit indigents per a sobreviure al fred?.

“Si els polítics cobressin més, mangarien menys”. Diu en altres paraules el senyor Trias, l’Alcalde de Barcelona. Trias, que menges mentre famílies senceres sense recursos fan cua a diari per menjar alguna cosa als menjadors socials de la teva ciutat?.

“Si els polítics cobressin més, mangarien menys”. Diu en Trias, l’Alcalde de Barcelona. On mires quan al obrir el metro de la Plaça d’Espanya entren els indigents per a no patir més fred i mal dormir una mica als bancs de les seves andanes?.

“Si els polítics cobressin més, mangarien menys”. Diu en altres paraules el senyor Trías, l’Alcalde de Barcelona. No veus la constant desfilada de tota mena de gent de totes edats i de tots els colors obrint els contenidors i buscant el que sigui, per a poder malviure un dia més?.

“Si els polítics cobressin més, mangarien menys”. Diu en altres paraules el senyor Trias, l’Alcalde de Barcelona. Que creus que els hi passa pel cap a les innumerables famílies que perden el seu pis i queden excloses de la societat i endeutades de per vida?.

“Si els polítics cobressin més, mangarien menys”. Diu en altres paraules el senyor Trias, l’Alcalde de Barcelona. Et creus millor que tota aquesta gent que pateix a la teva ciutat?.

Des de la teva vida còmoda i sense patiments tot això queda molt i molt lluny, però es suposa que tu ets l’alcalde de tots. Queda ben clar que no tens ni la més mínima idea de quina ciutat es aquesta de la que et parlo.

Possiblement ets un d’aquells que creu que la gent és on és per mèrits propis, i tu encara consideres que et mereixes molt més, que amb el que agafes del sac comú cada mes. Potser ens fas un favor i hauríem de fer-te un monument.

Per cert, la frase en concret va ser aquesta:  “Bajar según que sueldos comporta según que otras cosas”, i com molt be sabeu aquest senyor treu de la caixa comuna  144.708 euros a l’any.

Written by MadeByMiki

8 febrer 2013 a 10:01 am

7 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. De la mateixa manera que no hi ha enteniment, a vegades, entre un professor i un alumne, … em costa molt de creure com pot ser que siguin tan cecs i es mostrin tan allunyats, els polítics, a la població i els seus problemes reals, quan en principi hauria de ser la causa de la seva feina.

  aficionatsalssenders

  8 febrer 2013 at 10:22 am

 2. Si encara els haurem de donar les gràcies per no haver robat més!!!

  Crític de cine

  8 febrer 2013 at 12:42 pm

 3. I per quan s’espera un ERO de polítics? Ah no, que resulta que les properes eleccions seguirem tots anant en ramat (beeeeehh, beeeeehhh) a votar amb qualsevol pastanaga davant els morros…

  Minosabe

  8 febrer 2013 at 6:05 pm

 4. Com he llegit per aquestes xarxes del Senyor: Estic absolutament d’acord amb ell. Los polítics cobren poc. Perque com n’enganxi jo a un, cobrarà, hòstia si cobrarà!

  Montse

  8 febrer 2013 at 9:23 pm

 5. Crec que en Trias s’ha equivocat fent aquestes declaracions, O pitjor, ho pensa i ho ha dit. En aquest cas encara és pitjor.

  En un moment com aquest no es poden fer aquestes declaracions. Crec que els polítics han de cobrar un sou que els permeti viure de la seva feina a la política i que no els obligui a buscar diners en altres llocs.

  Ara bé, això te a veure amb les persones i no només amb els sous.

  S’ha de fer net, de polítics i d’idees, potser més d’això darrer que del primer. Si canvien els paradigmes, canviaran les persones.

  Una altra idea és la de permetre que els polítics treballin en el seu ofici o professió i que es dediquin a la política de manera parcial (amb uns sous que haurien d’estar en consonància amb la dedicació, o que només cobressin unes dietes que els compensessin del que deixen de guanyar en la seva feina principal al dedicar-hi una part de la jornada a la cosa pública).

  Tomàs

  10 febrer 2013 at 11:52 am

 6. Pssssst! Vaig sentir-ho per la ràdio i no sabia que venia d’en Trias. En fin, què n’hem d’esperar dels polítics si diuen coses així? Suposo que això vol dir que tothom que no tingui un bon sou té dret de robar, oi? I suposo que els que no tenen sou també, oi? Al final tots ens pensarem que tenim dret a robar, potser cal que algú ens aclareixi les idees!

  Reflexionem-hi

  11 febrer 2013 at 4:39 pm

 7. Els polítics mereixen un sou digne, com tots els treballadors i per tal que la política no estigui en mans de cacics i rics; no per que no robin!! Quina barra!

  Arqueòleg Glamurós

  20 febrer 2013 at 1:01 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: