..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Santi Vila

with 3 comments


El senyor Santi Vila,  és un Conseller de la Generalitat jove, molt jove,  sense cap mena de dubte la seva carrera política ha estat meteòrica. Aquest senyor,  trenca certs tabús a Convergència Democràtica de Catalunya,  és gai,  li agraden els toros,  i acostuma a parlar molt clar i directe.
Tot això li ho valoro,  no coincidim amb pràcticament  res,  però m’agrada la gent  amb personalitat i contradictòria en certa manera.  Massa sovint  ens veiem fabricant una coherència artificial per tal de quadrar amb el que s’espera de nosaltres.
En Santi Vila és ara mateix el Conseller de Territori i Sostenibilitat,  un Conseller de la branca més liberal de CDC.

A ell li toca tocar temes d’especial impacte social,  com el transport públic. En Santi Vila,  amb la seva manera directa i clara de dir les coses,  no ha tingut cap problema en dir-nos que el preu del transport públic encara ha pujat poc.  Que l’usuari ha d’assumir més part del cost del servei,  que els números no li surten.  Suposo que tampoc li deuen sortir els de la sanitat o altres serveis i inversions bàsiques per a la ciutadania.
A mi tampoc em surten els seus números,  crec que cobra massa,  que els 110.000€ anuals són massa diners,  i ens suposen una despesa excessiva.  A més,  veig molt difícil que un senyor de 40 anys amb un BMW,  dos pisos en propietat,  i un salari com aquest,  pugui o tingui ganes d’entendre,  que signifiquen 100€ al mes de transport públic per un estudiant o un “working poor” com els que circulem pels “seu” tren,  (que no pel seu tren de vida).
I el que més em fot,  encara que sembli mentida,  és el fet de llegir la seva declaració de béns al seu interessant blog,  i que després de sincerar-se per obligació ens digui alló tan bonic de “ja veus com ens hem de veure”.  Queda clar que en Santi Vila es creu superior a tots nosaltres,  o potser ho és?.

Written by MadeByMiki

3 febrer 2014 a 8:41 am

3 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Que un alt directiu (ni que sigui un alt directiu de la cosa pública) cobri 110.000€ no em sembla pas malament, la veritat. Si ho val, ho val. Si als alts funcionaris públics només els volem apgar sous mediocres… tindrem gent mediocre, pq qui tingui el talent i l’eenrgia per dedicar-s’hi preferirà seguir al sector privat.

  Evidentment, en un món ideal, el qeu acabo de dir hauria d’aanr acompanyat d’un millor procés de selecció de les elits governants de la cosa pública… Per tal que als partits no medri només qui aixafi millor els altres i qui sigui més mediocre (cas Rajoy).

  Però el sou, en si mateix, no em sembla malament. En tot cas, se’ls podria fer que una part fos variable, per objectius. I que si no els assoleixen, doncs no ho cobren…

  Sí que em sembla malament, que hi hagi sous de misèria i ‘working poor’ (I limitar els sous alts no vol dir automàticament apujar els més baixos, eh!).

  Veus, el ministre d’economia o de finances no hauria de rebre la seva part de variable, pq l’economia segueix feta una merda.

  Finalment, sobre l’augment del preu del transport públic… Et diria que ho trobo correcte, a BCN segueix sent barat, sempre i quant vagi acompanyat de millores en la qualitat: puntualitat, netedat, més freqüències, etc… i de polítiques per desincentivar l’ús del vehicle privat.

  Òscar Visús

  3 febrer 2014 at 2:50 pm

 2. Gracies pel comentari, no saps com agraeixo les opinioms divergents. Li trobo la mateixa originalitat al teu comentari que al meu post, o sigui ben poca.

  Tots dos arguments són ben coneguts, i jo seguiré defensant el meu. Dius que el salari és just, que si ho val ho val, però que passa si no ho val?. Doncs res, a parar la ma igualment. Els hi apliquem a aquests càrregs els conceptes que tant els hi agraden? La productivitat, competitivitat… m’agradaria molt, la veritat.

  També dius que el preu és correcte, que el transport públic segueix sent barat… a mi no m’ho sembla, ni em semblan recordar grans millores (ni petites de fet) en el meu tren de cada dia i en els seus horaris.
  Salut company, t’agraeixo els teus arguments i el comentari.

  MadeByMiki

  3 febrer 2014 at 10:46 pm

 3. Mira que tenia esperances en el primer conseller obertament gai de la Gene eh… però igual q amb Cruanyes, molt glamour per dissimular una ideologia casposa i convergent!

  Arqueòleg Glamurós

  13 febrer 2014 at 12:02 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: