..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Desvalguts davant l’estat, el cas Hacking Team.

with 2 comments


hacking-system-01

El que els pobres ciutadans sabem del tracte que ens dispensen les nostres autoritats és ben poc. Però quan per accident veiem un 1% del que ens están fent, per poc crítics i malpensats que siguem, no podem fer altra cosa que atemorir-nos.

CJQREWiUEAAkvvdEl cas Hacking Team és molt més greu si tenim en compte el momento que vivim. Ara és obvi que als ciutadans se’ns desprotegeix i criminalitza amb una brutal Llei Mordaça, mentre per un altra banda l’estat es gasta més de 3,4 milions d’euros per tenir la capacitat de violar els nostres dispositius inteligents.

La funcionalitat més perversa i inquietant del software creat pels hackers contractats, és la que permet dipositar a l’ordinador atacat qualsevol mena d’arxiu sense deixar cap mena de rastre  de la intrusió. Absolutament sensacional, un creador de falses probes incriminatòries que pot portar a la presó a qui calgui amb uns senzills fitxers pedòfils o de terrorisme per posar un exemple.

Evidentment fer això no sería ni legal ni étic, però pot ser tant irresistible el fet de tenir armes tan poderoses al abast de la ma, que tan sols et caldria una excusa per a fer-les servir…

Written by MadeByMiki

12 Juliol 2015 a 8:48 pm

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Fantàstic! Així quan la dona m’enganxi els whastapp amb l’amant li podré dir que ha sigut cosa del hacking team!

    Pons

    13 Juliol 2015 at 8:58 am

  2. No necessitem aquest hacking team de l’estat, la premsa impressa i digital obeint fidelment “la veu dels seus amos” decideix qué es publica i qué no i maltracta el dret a l’honor de les persones amb total impunitat, sense ni demanar disculpes ni intentar reparar el mal fet. Sóc la mare del noi que va morir a Sabadell i la periodista que recollia els seus fills Paloma Arenós va fer-li una foto mentre agonitzava, voleu saber com continua la história?..article de la Rosa Montero aquest diumenge o posar-vos en contacte amb mi ®~}~

    m@ rosa

    13 Juliol 2015 at 9:55 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: