..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Euro-Bullying

with 4 comments


Europa te un enemic, l’actual govern grec, i això és lo que demostren a diari els nostres dirigent, ells actuen sense miraments, sempre a les ordres d’Alemanya i sempre amb un objectiu ben clar.  Diuen que el perill és el populisme, l’impagament del deute, la manca d’austeritat, tot el que vulguin… També ens volen fer-nos creure que amb les seves receptes es surt de la crisi i es paga el deute, tot i que els fets han demostrat exactament lo contrari.

  Però la realitat és ben lluny, el veritable poder d’aquesta Europa insensible i venjativa, és, ha estat i serà el fet de poder utilitzar el deute com a arma contra els pobles i els seus governs legitims. Tothom sap que el deute grec és absolutament impagable, per tant la jugada no és veure qui el paga, com que això és impossible de fer, lo realment important és a quí li deixem fer l’impagament, a quí li fem una quita.

Cal perjudicar, enfonsar i humiliar al poble que gosi optar per polítiques diferents, cal eliminar els mals exemples i als que no segueixen al milímetre la veu del amo. Això és exactament el que veiem avui a l’Europa de Merkel, un clar exemple de bullying, els valents i els covards units contra la indefensa i arraconada Grècia, a la que a més de ser la víctima se la fa passar com a responsable del que li estem fent.

Written by MadeByMiki

4 Juliol 2015 a 9:41 pm

Arxivat a Política

Tagged with , , , ,

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ben trobada l’etiqueta de “bullyng” aplicada pels paisos “benpensants” aborregats i acoquinats davant les amenaces de la Troica!
    Un plaer comptar amb les teves reflexions.
    ®~}~MR

    ingeborg

    5 Juliol 2015 at 1:48 pm

    • Merci pel comentari, a veure si tinc temps de posar alguna foto i tot als posts 🙂

      MadeByMiki

      5 Juliol 2015 at 1:55 pm

  2. Sempre va bé poder donar-li la culpa a algú altre. I aquest cop no es culpa nostra 😀
    PD: Post sense foto? Què soso, no?

    Pons

    6 Juliol 2015 at 12:09 pm

    • Post sense foto i sense revisar ortogràfica ment, és imperdonable, però el referèndum se’m tirava al damunt…

      MadeByMiki

      6 Juliol 2015 at 12:18 pm


Deixa un comentari