..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

La pregunta

with 2 comments


Pujol, Catalunya

Pujol, Catalunya

Es ben curiós avui, el recordar aquells enormes problemes que els partits favorables a la consulta del 9 de novembre. Tot i els esforços per trobar la pregunta més adient, crec que el resultat final no ha estat a l’alçada que la nostra pàtria gloriosa mereix.

Uns quants mesos després amb el cas de la família Pujol en plena ebullició, molts mals patri. És edificant veure els pujolistes amb el mateix discurs que els defensors de Fabra a Castelló.

Aquest discurs d’autòmates sense cervell que escolto a diari, m’ha donat un munt de moments memorables. Molts ara gaudim enormement amb els intents de justificació per part de molts fidels de pedra picada, que segur que molts ja la coneixeu en les seves diverses variants. Per a mi la millor frase es aquesta: «Però tu qui prefereixis que et robi?, els de casa o els de fora?». No em direu que no és sensacional l’argument?, es una delícia, sobretot si t’ho mires des de el punt de vista del que roba.

Doncs no sé si encara hi som a temps, però crec que aquesta era la pregunta que la consulta mereixia, perquè tenim el dret a decidir qui volem que ens robi. I també tenim el dret a ser una nació com qualsevol altra, una nació que defensa els seus lladres, perquè son seus. La seva bandera perquè millor que la seva. Com diu una altra formació política força nacionalista, «primer els de casa».

En definitiva, hem de seguir aquella altra frase gloriosa, «Tot ha de canviar perquè tot segueixi igual».

Written by MadeByMiki

10 Setembre 2014 a 10:18 am

Arxivat a Economia, Política, Premsa

Tagged with , , ,

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Això es com abans d’haver-hi els mossos. No comparis que et multi la guardia civil amb castellà que el plaer de rebre una multa dels mossos amb català, quin gustàs!

    Pons

    12 Setembre 2014 at 9:07 am

  2. Jo prefereixo que em robin els de casa perquè els puc controlar i jutjar i intimidar i guillotinar millor.

    De totes maneres la pregunta seria: “Prefereix vostè que el robin els de casa i els de fora, o només els de casa?”

    lakk

    15 Setembre 2014 at 9:22 am


Deixa un comentari