..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

L’ajuntament de Barcelona no rectifica.

with 2 comments


L’ajuntament de Barcelona ha refusat rectificar l’atracament que ens fa als mes dèbils. Això si, han acordat una proposició que insta a la Generalitat a aprovar una llei de finançament del transport públic i que si tarari, tararà a nosaltres ens tocarà pagar. Des de que es va crear L’Autoritat del Transport Metropolità,  ara fa set anys la despesa de les administracions (ho sigui nosaltres paguem)  ha pujat un 175%, i a la vegada l’increment de cost per a l’usuari (tornem ha pagar)  ha pujat un 70%.

Proposo dues solucions a aquest problema:

1. Dissolució amb caràcter retroactiu de l’Autoritat del Transport Metropolità, amb una correcció dels preus ajustant-los estrictament al IPC.

2. Que el President Montilla utilitzi les mateixes brillants estratègies que ha fet servir amb Sony amb l’Autoritat del Transport Metropolità. Així ens congelaran les tarifes i tots contents.

Per cert, tot i que no utilitzo gairebé mai el servei del taxi, cal agrair la molt moderada puja de tarifes de un 6,02%. Molt bonica també la baixada de bandera (de senyera) a l’aeroport de 20€. Visca la ponderació i les autoritats que es desviuen pel nostre benestar.

Segons Assumpta Escarp (Regidora i presidenta de TMB):

ENGUANY, les administracions incrementem un 10% les aportacions de diner públic al finançament de la xarxa integrada de transport, i com a contrapunt s’augmenta un 4,7% els preus dels bitllets. Estem parlant de l’equilibri per pagar el cost global del sistema de transport públic, que s’estima per a l’any 2009 en 1.257 milions d’euros, i que ve finançat per les aportacions dels usuaris (en el 40,6%), via tarifes, i les aportacions de les administracions (59,4%), via subvencions.

Ho se, em repeteixo molt. Però a qui volen pendre el pel amb afirmacions com aquestes?.   Quan diu “les administracions incrementem un 10%” això ho paguem nosaltres, i “les aportacions de les administracions” qui les paga? nosaltres també. Sempre sembla que s’ho treguin ells de la seva butxaca, es vergonyos, estem parlant de serveis publics no de un negoci, si no entenem això ja podem plegar.

Written by MadeByMiki

14 Desembre 2008 a 10:42 pm

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. A més impostos menys prestacions socials!
    Hem agafat el pitjor del socialisme i del capitalisme!
    Que bé!

    Arqueòleg Glamurós

    15 Desembre 2008 at 4:30 pm

  2. Millor que en Montilla no intervingui: ja veus que els de SONY li han aixecat la camisa (i d’altres coses diria jo!).

    Ferran

    15 Desembre 2008 at 4:53 pm


Deixa un comentari