..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

“La seva”

with 42 comments


Si a València surten centenars de persones al carrer per demanar la TV3 a la seva comunitat, no patiu, ho veureu per les notícies amb tot luxe de detalls.

Si a Perpinyà es manifesten centenars de persones en defensa del català, no patiu potser allà ningú en sabrà res, però nosaltres ho veurem a “la nostra”.

Si a l’Avinguda Diagonal nº621-629, al davant de la seu central de “La Caixa” (ara “CaixaBank”) s’hi manifesten centenars de persones tres cops al dia, i ja porten 8 dies fen-t’ho, ho veureu si per casualitat passeu per allà.

Si sovint passeu per allà, o com jo espereu de tant en tant el bus al davant d’aquella, més que manifestació: “performance” artística, us quedareu impressionats pel panorama. Centenars de persones fent una casserolada a les portes de “La Caixa”, amb les seves pancartes, crits i xiulets contra la banca mentre als semàfors hi ha una espècie de “chearleaders” que aixequen els seus cartrons amb el missatge “PITA A LA BANCA”. Tot això amb la col·laboració de l’immensa majoria dels conductors que fan sonar els seus clàxons i sense interrompre de cap manera el trànsit.

Per possar-hi més color hi ha unes quatre furgonetes de la BRIMO (anti-disturbis) a cada banda de la Diagonal, amb els seus policies totalment equipats i amb la cara tapada es van movent de manera amenaçadora.

Tot és molt espectacular, sorollós i pacífic, i potser aquest és el problema. Potser a alguns el que els hi agradaria més és poder “informar” de contenidors que treuen fum, de tallades de la circulació, de vidres trencats, de cotxes que cremen… no els interessa massa la protesta pacífica, això és una notícia menor.

El moviment #ocuppymordor ha demostrat una cosa que no cal que la gent intueixi, que “La Caixa” és Mordor sense cap mena de dubte, però que a la vegada Mordor és molt poderós i els mitjans de comunicació queden enormement condicionats quan toca informar sobre els que ostenten el poder econòmic a casa nostra. Des de el meu punt de vista TV3 evidentment no és “la teva” ni “la meva”, més aviat son “la seva”.

Written by MadeByMiki

23 Mai 2012 a 8:56 am

42 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. Espectacular!!! No en tenia ni idea d’això. És el que dius Miki, a la TV3 (i als que manen ara) no els interessa que es sàpiga això. Vergonyós!! Pitem a la banca.

    Crític de cine

    23 Mai 2012 at 5:11 pm

    • Ni a TV3, ni a La Vanguardia, ni a cap lloc important. Hi ha noticies que son totalment silenciades i n’hi ha d’altres que es magnifiquen tant com els convé.

      MadeByMiki

      24 Mai 2012 at 9:52 am

      • Està clar que la final de la copa del rei té moltíssima més importància pel nostre futur!!!

        Crític de cine

        24 Mai 2012 at 10:14 am

  2. És que en aquest país de pandereta, ens agradi o no, si no surts a la tele no existeixes i “aquests” ho saben molt bé.

    Montse

    23 Mai 2012 at 5:45 pm

  3. D’això… Hi trobo a faltar els milers de pensionistes estafats per les “preferents”. Per cert, no sé que ha passat amb un programa de Tv3 sobre les preferents…! ? També em sembla molt simptomàtic que els de les Torres Mordor segueixin insistint en que són La Caixa, quan en realitat ara son CaixaBank.
    http://asiganadinerolacaixa.blogspot.com.es/

    minosabe

    23 Mai 2012 at 8:32 pm

    • Una joia el link que ens regales, i respecte a “La Caixa” l’altre dia van tapar la marca i els logos per a no sortir de manera tan evident a les fotos…

      MadeByMiki

      24 Mai 2012 at 9:50 am

      • Avui mateix mhan enviat un correu explicant això que dius al post amb una fotografia on una lona negra tapava el logo de la caixa, de tal manera que si es fotografiava només es veia un edifici tot negre. Sort d’internet!

  4. Jo vaig estar l’altre dia a Mordor fent una cassolada, rodejat de Nazguls, fins que el cap quasi m’explota de soroll. va estar molt bé!

    Arqueòleg Glamurós

    24 Mai 2012 at 9:01 am

    • Vaja!, no et vaig veure per TV3… ;-). Per cert, felicitats pels darrers èxits dels teus posts!!

      MadeByMiki

      24 Mai 2012 at 9:48 am

  5. Jo passo CADA DIA per davant de La Caixa i sempre em trobo els mateixos PESATS coaccionant-te amb pancartes i gestos perque facis sonar el clàxon, cosa que no fa ni de conya “la immensa majoria”. No passen en cap cas d’un parell de centenars de persones. A la manifestació que varen fer a les ciutats valencianes per TV3 van nar-hi DESENES DE MILERS.

    A més, no confongueu ni per un moment el descontent que la gent pugui manifestar en un moment donat contra els bancs amb un suport a les vostra massa informe i a la pura inconcreció política que representeu.

    Us dolgui o no aquesta és la veritat: sou VOSALTRES qui no us representeu més que a vosaltres mateixos.

    EN fi, què fàcil és cridar que no et representen mentres amagues el cap sota l’ala a l’hora de la veritat…presenteu-vos d’una punyetera vegada a unes eleccions i veurem a qui nassos representeu vosaltres. No representeu ningú!

    prou!

    24 Mai 2012 at 10:35 pm

    • Et contestaré en forma de llista, per no deixar-me res:

      1.- Gràcies per contestar i debatre.

      2.- Jo no participo ni he participat a les pitades, ho sento, sé que això t’ha decebut profundament, no soc un “D’ELLS”.

      3.- Em sembla molt bé que s’informi de tota mena de protestes, però queda clar que s’informa de les que els hi convé i punt. A totes les manifestacions eren desenes de milers?:
      http://oci.emporda.info/tv/noticias/nws-8138-protesta-per-lapagada-tv3-davant-les-corts-valencianes.html

      4.- Això també és de la TV3 actual: http://youtu.be/4tNbXwgI22E

      Apa, bona nit company!!

      MadeByMiki

      24 Mai 2012 at 11:15 pm

      • Desbarres,,,la notícia de que hi ha 200 persones fent el dropo a la seu de la Caixa ha sortit més de dos cops aquesta setmana al telenotícies. Però és clar, les desferres ultraespanyolistes dels “indignaos” estan massa ocupats preparant l’assemblea de ganxet de l’endemà per informar-se’n mínimament.

        Feu el ridícul. Demà, quan passi per la Diagonal com cada dia per anar a TREBALLAR, dedicaré una botifarra als teus amiguets.

        En resum: ets un MENTIDER. Aquest blog té a partir d’ara credibilitat zero.

        prou!

        25 Mai 2012 at 1:16 am

      • Ho sigui que el problema de fons és el de sempre, espanyolistes “indignaos” per una banda i els grans TREBALLADORS (com tu) i “La Caixa” amb la vostra catalanitat. Ara ho entenc tot.

        Apa, ara segueix treballant que la pàtria et necessita…

        MadeByMiki

        25 Mai 2012 at 9:07 am

    • O sigui, que tot es resumeix a catalanets bons (ja se sap que un bon català és del barça, vota CiU i té un compte a la Caixa) i els malvats espanyolistes? Pfff… si és que a la Caixa hi deixen entrar a treballar a qualsevol.

      PereJP

      25 Mai 2012 at 10:14 am

  6. El martes pasado, cuando la junta de accionistas y la manifestación por la educación pública sí que estuvo TV3 por allí en medio, me pregunto para qué…

    achilimup

    25 Mai 2012 at 1:54 am

  7. […] » noticia original Esta entrada fue publicada en General por admin. Guarda el enlace permanente. […]

  8. […] La Caixa: “La seva” madebymiki.wordpress.com/2012/05/23/la-seva/  per Daerun fa 10 segons […]

  9. […] (CAT): https://madebymiki.wordpress.com/2012/05/23/la-seva/ Related […]

  10. Todo el apoyo desde Madrid, ese es el camino que tenemos que recorrer toda la ciudadanía. No nos representan y cada vez menos

    Torquemada

    25 Mai 2012 at 9:55 am

  11. Pero és TV3! ¿Què esperàveu? Ens omplim la boca amb que TV3 és no se què i no se quantos de transparència i TV3 és la mateixa porqueria manipuladora i favorable al govern de torn de sempre. A vegades tinc la impressió que és més transparent ara La1 que TV3.
    El problema de tot això? Que criticar a TV3 és una ofensa a la ‘pàtria’, es com pixar-se a sobre la moreneta i eixugar-ho amb una senyera.

    Jo de TV3 fa molt temps que no n’espero res de res.

    PereJP

    25 Mai 2012 at 10:11 am

    • Al 33 hi ha programes decents, però certament TV3 és la tele del règim de torn…

      MadeByMiki

      25 Mai 2012 at 10:42 am

  12. M’he subscrit al teu blog. M’ha encantat aquest post i saber que no estic sol en aquestes denuncies. Catalunya està de genolls davant tanta mediocritat, tanta proclama patriotera barata i tanta vulgaritat. ¡ENDAVANT!

    PereJP

    25 Mai 2012 at 10:15 am

  13. La verdadera raó de que no surti res a TV3 és que la caixa ha informat a les televisions de que si surten les manifestacions d’#ocuppymordor retira la publicitat i “la caixa” paga molt a TV3.

    Per altra banda felicitats pel blog.

    Marc

    25 Mai 2012 at 10:43 am

    • Gràcies pel comentari, i si, és ben cert el que dius. Tot això dona per molt més que un post…

      MadeByMiki

      25 Mai 2012 at 11:05 am

  14. Hasta el más pequeño puede cambiar el curso del futuro !!!! Mordor caerá y toda la tierra “media” se hará eco de la noticia !!!

    Best servicios

    25 Mai 2012 at 2:04 pm

  15. no seria millor protestar davant bankia, caixa catalunya, cam, etc…o sigui totes les que ens costen diners a tots?

    pepe

    25 Mai 2012 at 5:14 pm

    • Home, totes ens costen diners, i la seu central de “CaixaBanc” esteticament s’hi presta més…

      MadeByMiki

      26 Mai 2012 at 8:25 am

  16. Jo si que ho vist al telenotícies de TV3.

    Sergi

    25 Mai 2012 at 5:31 pm

  17. El teu feixisme anticatalà és digne d’admiració.

    Joan Torres

    26 Mai 2012 at 12:52 am

    • Per saber per on navego:

      “CaixaBank” = Català?
      “TV3” = = Català?
      Feixisme = Els que no pensen com tu?

      Necessito més dades Joan…

      MadeByMiki

      26 Mai 2012 at 8:29 am

  18. El darrers dies he passat a diverses hores del matí per davant de la seu de CaixaBanc i no he vist gaire persones manifestant-se (algún dia fins i tot a ningú). Entenc però, que potser ho fan a hores en que jo no hi he passat.

    Ara bé, veient la foto que adjuntes, es pot valorar que el fet ha tingut un cert resó.

    No dubto a criticar a La Caixa, segur que (en part) ha jugat el seu paper en tot l’embolic en que el sistema financer ens ha fotut.

    Tomàs

    26 Mai 2012 at 5:11 pm

  19. Seria desitjable una mica més de seriositat: això que heu publicat és quasi un hoax.
    M’explicaré.
    Treballo a informatius de TV3, no tenc cap càrrec però sí que hi porto anys i sé una mica la dinàmica que se segueix…
    Quan es fa una manifestació periódica, els informatius de TV3 hi solen anar el primer dia i en ocasions, el
    segon. Amb les cacerolades va passar així: hi van anar dia 15 i el dia 16. Llavors només s’hi torna
    quan fan alguna cosa especial, com el dia 21. Val a dir que aquest dia eren unes 300 persones, però que aquestes concentracions no han estat en cap moment gaire multitudinàries sense que això pensi que els treu ni un gram de significació.

    Aquí tens el link a la notícia que vam fer dia 21…la trobaràs cap al minut 10:50.
    http://www.324.cat/video/4100650/altres/TN-vespre—22052012

    Si busques als tn del dia 15 i dia 16 al http://www.324.cat trobaràs els telenotícies sobre els dos primers dies de la
    cacerolada.

    Jornada de mobilitzacions en l’aniversari del 15-M
    Actualitzat a les 17:15 h 16/05/2012comentaris
    El dia de l’aniversari del 15-M s’ha convertit en una jornada de múltiples actes reivindicatius i de denúncia contra la banca i els desnonaments, contra els mercats, contra els partits polítics. A Barcelona, uns 300 manifestants han simulat un judici popular davant “la Caixa” i també han protestat davant de la seu del PP.
    http://www.324.cat/video/4093993/catalunya/Jornada-de-mobilitzacions-en-laniversari-del-15-M

    Edició del TNmigdia del 16 de maig
    http://www.324.cat/video/4094790/altres/Telenoticies-Migdia-16052012
    Ja que hi som: en el 29:05 minut d’aquest video hi ha una notícia de la quinzena llarga que s’han fet sobre el no vull pagar (també hi ha qui diu que no informem sobre aquest tema).

    Edició del TNvespre del 16 de maig
    http://www.324.cat/video/4095150/altres/TN-vespre—16052012
    Al minut 24 s’informa que el 15M s’ha traslladat a La Caixa.

    Altres informacions que han aparegut al web sobre les cacerolades:
    http://www.324.cat/noticia/1736433/catalunya/Els-Mossos-desallotgen-els-indignats-que-acampaven-davant-la-seu-de-La-Caixa-i-nidentifiquen-51

    http://www.324.cat/noticia/1739693/catalunya/Els-jubilats-i-els-indignats-protesten-a-Barcelona-coincidint-amb-la-vaga-de-lensenyament

    http://www.324.cat/noticia/1734792/catalunya/Centenars-de-persones-assisteixen-a-les-assemblees-del-15-M-a-la-placa-de-Catalunya

    Si busques pel web és possible que en trobis alguna més…per veure la
    informació, has d’anar al tn en qüestió i buscar al http://www.324.cat …allà trobaràs algun video sobre les preferents. Per cert, si no vaig desencaminat, el 30 minuts en parlarà el dia 3 de juny.

    Ah, en aquest mateix web trobareu una vintena de videos sobre el “no vull pagar” pq a la xarxa també hi ha qui diu que no se n’informa a TV3…

    I que la caixa té poder en aquest país, ni jo ni cap persona amb dos dits de seny no ho dubta. Però al Cesar el que és del César.

    Miquel

    26 Mai 2012 at 7:09 pm

  20. Mil gràcies per l’elaborat comentari Miquel. Entenc que el tema et toca de prop, però caldria que consideressis un parell de coses. Per començar que això és un blog d’opinió, d’aquí li ve el seu patètic (ho reconec) nom: “MadeByMiki”, ho sigui que dubto que algú consideri això com res més que la meva opinió personal. D’aquí ve que a alguns els hi sembli fantàstic el que hi poso i per uns altres soc un “feixista anti-català”.

    Per altra banda el fet de que es parli d’una notícia una mica i a un lloc secundari com és el 3/24 no crec que signifiqui que el tracte informatiu sigui just o objectiu. És com passa a “la Vanguardia”, l’endemà que els bons de la Generalitat van ser considerats “bons escombraria” la notícia va sortir, això sí de cap manera a la portada, van fer un breu a la secció d’economia. O com si fas una recerca sobre el cas “Gurtel” a “Intereconomia”, evidentment n’han parlat, però poc i amb una perspectiva particular.

    Sobre el cas dels peatges s’ha informat moooolt més, i crec que s’ha fet amb la intenció de sempre, ho sigui seguir burxant amb l’enfrontament Catalunya-Espanya i si pot ser sense reconèixer la responsabilitat catalana amb aquest assumpte.

    Salut Miquel, i t’ho repeteixo, gràcies per opinar i pel comentari. Per cert, si no ha estat publicat fins ara és per la mania que té wordpress de considerar spam qualsevol comentari amb més d’un link.

    MadeByMiki

    26 Mai 2012 at 11:58 pm

  21. No, mestre, al 3/24 no. La notícia ha sortit els tres cops al TELENOTÍCIES DE TV3, a més de al 3/24 on s’ha repetit un número significatiu de vegades. Que hauria pogut sortir més? I tant! De la mateixa manera que el número de manifestants davant Mórdor en comptes de ser un centenar els primers 6 dies i 300 el seté, haguessin pogut ser 1000 cada dia i 3000 el darrer (en aquest cas t’assegur que haguessin estat la primera notícia de l’informatiu).
    Les opinions són lliures, però els fets són sagrats, siguis un bloguer o el sumsumcorda, és igual. Per tant, si després del meu “elaborat comentari” continues mantenint el teu post tal i com l’havies escrit, estàs mentint. Abans d’escriure res has de fer una mica de recerca, siguis un professional o un aficionat. Ostres, Miki, que et poso els links dels telenotícies i no has tingut el detall ni d’anar a obrir-los i et penses que t’estic parlant del 3/24. Què he de fer? venir a casa amb el portàtil i ensenyar-t’ho?
    Si algú et demostra que, conscientment o no, estàs mentint, has de rectificar (si ets una persona honesta, és clar).
    Perdona la contundència, però llegint els teus posts i comentaris sobre TV3, la manera tan alegre amb que dius segons què i com t’enroques malgrat les evidències m’he de reprimir per no ser-ho més.
    I en el no vull pagar i el teu anàlisi…si no informem, perquè no informem i si informem, perquè informem: amb tu no hi ha possibilitat d’encertar, sempre ens equivocarem (Solidaritat, que és qui empeny aquestes manifestacions, ha deixat clar que la responsabilitat d’Abertis és de La Caixa i ho ha manifestat al Parlament i als telenotícies…i que La caixa és la principal accionista d’Abertis ho hem explicat per activa i per passiva…tot està penjat: http://www.324.cat que és un web on hi ha les notícies que surten a TV3 malgrat el seu nom convidi a pensar que només hi són les que surten al 3/24)

    Miquel

    27 Mai 2012 at 9:08 am

    • Més enllà de si s’ha emès la protesta o no… què vols fer creure, que TV3 és un oasi en un món de la informació, controlat per interessos polítics i econòmics de les elits? Allò de …TV3 és diferent, megaguai i portaveu de la “catalanitat” és un acudit molt dolent. La mostra és l’espectàcle indecent d’aquesta Marató per la pobresa, al servei de legitimar les retallades de CIU. Entenc que la culpa no és dels treballadors, però d’aquí a vendre TV3 com diferent a la resta hi ha un abisme. Tampoc és la meva, és la “seva”. I coincideixo amb el Miki de fons. Una performance de 200 persones on es diu que tots els problemes són per culpa de l’espoli, tindrà sempre un lloc a TV3, LA VOSTRA. Els actes amb un fons de critica a l’ordre establert no ho tenen. És lògic. Catalunya no és el poble escollit ni TV3 una excepció en la desinformació dels mitjans controlats. Qui paga mana. Ja està bé d’intentar reprimir qualsevol esperit crític a Catalunya…. o a Jaén o Dublín, tant fa.

      Andreu

      27 Mai 2012 at 3:41 pm

    • He trigat en contestar, em sap greu Miquel. Tot el que respecta al teu comentari de queixa ho he fet en aquest ordre: per començar he publicat íntegre (evidentment com sempre faig) el teu comentari i l’he tret de la zona de spam, i desprès l’he contestat lo més ràpid possible per que no tinguis la impressió de que passo per alt el que m’expliques.

      Això si, com que m’ha enganxat en un cap de setmana on treballo tant dissabte com diumenge i no acostumo a escriure-hi res, he trigat tal com et deia a veure els vídeos que em dius i contestar-te, mea culpa.

      Al primer link que em proposes no he trobat res ni al minut 10:50 ni a cap altre, però fent la recerca que em suggeries he de reconèixer que per exemple aquí se’n parla:

      http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4093993

      No hi ha dubte de que m’he equivocat, tot i que tan sols dic que: “aquesta no és la notícia que a ells els hi convé donar”, cosa que no dubto gens ni mica, és evident que poc o molt s’ha informat sobre la qüestió.

      Tot i que segueixo pensant el mateix respecte a la influència dels poders polítics i econòmics sobre els mitjans de comunicació públics i privats, hi ha maneres més acurades de fer-ho.

      T’ho diré tantes vegades com calgui, gràcies per comentar, tot i que no veiem les coses de la mateixa manera sempre s’agraeix el debat.

      Salut Miquel!

      MadeByMiki

      27 Mai 2012 at 11:52 pm

  22. Andreu, jo no he parlat d’oasi. Em sembla collonut que la gent li exigeixi als mitjans, i especialment als públics, que siguin tan objectius com sigui possible. Però com demostra el Miki al seu blog amb notícies com aquesta, al que se suposa que són “mitjans independents” es diuen mentides amb impunitat. Doncs no em penso callar si ho veig, ho sento.
    Jo no vull fer creure res. Jo aporto fets, videos que continuen penjats a la xarxa. Amb això no dic que tv3 estigui lliure de cap pecat, però si la voleu criticar, que ja et dic que em sembla necessari, que sigui amb veritats i no mentides. T’agradarà més o menys, però de la protesta a Mordor TV3 ha informat i qui digui el contrari menteix. I dir això no és reprimir a ningú, ni aquí ni a Dublín.
    La marató seria un altre debat…

    Miquel

    27 Mai 2012 at 6:58 pm

  23. Ei, vaig tard com sempre! Ara ja no m’hi fixo, però com que entro a BCN per la ronda del mig, hi passo per sota i sí que al principi veia furgonetes de TV3… Jo no ho entenc, si ets periodista (de veritat) com pots fer cas del que et diuen que no diguis?

    Reflexionem-hi

    30 Mai 2012 at 12:55 pm

  24. Puc estar d’acord en molt del que s’ha dit en aquest fil, però com a valencià que ha patit la persecució racista del qual l’apagó de tv3 és un exemple, exigisc es retire o modifique eixe titular burleta. Gràcies.

    Jordi

    31 Mai 2012 at 1:04 pm

    • Gràcies per comentar amic, però no penso retirar el titular, queda clar que no hi estàs gens d’acord, cap problema. Ara que exigir, lo que es diu exigir pots exigir el que vulguis, que jo faré el que em sembli. Tot i això lamento que t’hagi ofès el titular.

      Salut company!!

      MadeByMiki

      1 Juny 2012 at 10:47 pm


Deixa un comentari