..: MadeByMiki :..

::::…..No sé que no sé res….::::

Indignat amb els que s’indignen amb els indignats.

with 13 comments


Bernardovergara.com

Bernardovergara.com

Al final del post us deixo la declaració conjunta de tots els partits, sí, aquesta vegada s’han posat tots d’acord. Jo creia que això tan sols passava al votar els augments dels seus salaris!, és sorprenent el trobar-nos amb tanta unanimitat.

Quina sorpresa tan agradable la que vàrem poder viure ahir, costa molt trobar gent amb tantes ganes de treballar. Cal reconèixer que els nostres parlamentaris van fer un gran esforç per anar a treballar, uns per terra i els altres per aire, però tots a la feina, a salvar la nació catalana.

No en van tenir prou amb la seva tasca habitual, els nostres incansables diputats fins hi tot van trobar temps per fer una declaració conjunta. No és estrany que es passessin tot el dia al Parlament i sortissin tan tard, trobo que encara cobren massa poc…

Manel Fontdevila a Público.

Manel Fontdevila a Público.

També és fantàstica la feina dels Mossos d’Esquadra, especialment de la Brimo, la “Brigada Mòbil” per a tots coneguts com a anti-disturbis. Aquesta gent també mereix un monument, ahir tampoc tenien hora per plegar, fins que hi ha feina allà son a plena dedicació i al servei dels seus amos. Fins hi tot, si convè, no tenen problema en disfressar-se de violents i infiltrar-se entre aquella massa de indesitjables bruts que protesten. Que fariem sense ells, és bonic veure’ls tots juntets provocant als seus companys de la Brimo per que la festa no defalleixi, quina interpretació!, digna del Institut del Teatre, aquesta no és la seva feina però la fan amb tantes ganes que… si, aquests també cobren massa poc per la feina que fan.

És ben clar que alguns dels que es manifesten tan sols i son per la gresca, però de quin percentatge parlem?, son una clara minoria. També hi ha molts dels Indignats que no tenen gaire clar quines son les seves motivacions, però no ens passa això a molts al nostre dia a dia?.

 • Tots els manifestants que sortien a protestar contra la intervenció espanyola a la guerra d’Irak eren tots experts en política internacional?.

 • Tots els que sortien a manifestar-se a favor de l’Estatut d’Autonomia i del dret a decidir sabien exactament el que volien?

Com sempre n’hi ha que cal que demostrin moltes més coses que uns altres, i potser pecarè de demagog, però ahir em preocupaven més i sentia com a més propers als molts (potser més de 100 cada dia…) que passen cada dia pel contenidor d’escombreries del davant de la meva feina a remenar i buscar “alguna cosa” que dels nostres “representants”. Crec que som molts els que no ens sentim representats per ningú i encara menys per aquests senyors, als que no cal ni marcar amb creus ni agredir, però que és bo que d’una manera o altra connectin amb la realitat del “seu” poble.

 Llegiu aquest fantàstic article de Antón Losada Professor de Ciències Polítiques de la Universidad de Santiago de Compostela:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/mas-lecciones-democracia-1044155

Si us ve de gust i encara no l’heu vist mireu-vos aquest vídeo: 

 

Declaració conjunta del president de la Generalitat, de la presidenta i la mesa del Parlament, dels presidents i portaveus dels grups parlamentaris que configuren el Parlament de Catalunya.

El Parlament de Catalunya, la institució que representa el poble català, és l’expressió de la voluntat popular manifestada a les urnes i està al servei de les llibertats i dels valors democràtics i de convivència en un estat de dret.

Per això, rebutgem rotundament les agressions i les coaccions que han sofert els representants del poble català, els treballadors de la institució i els representants dels mitjans de comunicació, i també rebutgem l’intent d’aturar el Parlament, amb el benentès que, fidels a la democràcia, entenem que no pot acceptar-se de cap de les maneres que res ni ningú pugui aturar el treball d’un parlament democràtic com el nostre i les sessions que hi estiguin convocades.

Volem agrair la feina de totes aquelles persones que amb el seu esforç i professionalitat han fet possible el desenvolupament del ple, treballadors, mitjans de comunicació social i especialment l’esforç de les forces i cossos de seguretat per tal de garantir la integritat de les persones que havien d’accedir al palau del Parlament.

I, finalment, la democràcia garanteix que es puguin defensar plantejaments ciutadans d’acord i de discrepància política dins i fora del Parlament, però mai des de la coerció i la violència.

13 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Però Miki, has vist bé aquest vídeo?? No té punta per on agafar-lo! Primer, que un grup de manifestants provoca aldarulls. No hi ha dubte que això és cert però al vídeo no se’ls veu! Ens diuen que són aquells que estan allà al marge… Però si són mossos de paisà! En cap moment que es vegi fan cap mena de gest o fins i tot expressió facial provocadora! I després, que la policia reacciona amb càrregues i dispara directament a la massa de manifestants… perquè 3 o 4 han fet no-sé-què?? Però qui s’ho creu això?? És mentida! Tot aquest vídeo és una gran mentida!
  Per favor, que s’acabi ja tota aquesta tonteria, que ja no ho aguanta ningú…

  David

  16 Juny 2011 at 9:29 am

  • Uf!, mira que m’ha costat que tornis a comentar!. Si, he vist el vídeo, he llegit com en Sergi Pàmies a “La Vanguardia” deia que hi havia 1 violent per cada 50 indignats, he llegit un munt de diaris i escoltat un munt d’opinions i jo senzillament he donat la meva. Ara el que espero és que vosaltres feu lo mateix, tu ja ho has fet parlant del vídeo i el que tu creus veure o no veure, jo encara espero els vídeos del conseller Felip Puig, sí, aquells on es veien les terribles agressions dels indignats als mossos al desallotjament de la Plaça Catalunya…

   Alguna opinió sobre el que es diu a aquest article??

   http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/mas-lecciones-democracia-1044155

   Gràcies per tornar a comentar i incitar al debat, salut!

   MadeByMiki

   16 Juny 2011 at 9:37 am

   • Sé que en aquest tema no coincidim gaire… Però és que des del que va passar a la Plaça Catalunya, amb tots els comentaris que se n’han fet, els posts que se n’han penjat, els vídeos, tot el que s’ha dit a les xarxes socials, d’ençà que m’estic plantejant seriosament quina mena d’aportació fem nosaltres, els blogaires, a la difusió real de la informació, el coneixement i la cultura. Els blogs i les xarxes haurien de ser un espai de llibertat i democràcia i em temo que han acabat sent un focus d’infecció ciutadana en molts sentits. Té molt de positiu, ja ho sé, però té aquesta cosa negativa: que a la mínima que algú penja una imatge o un vídeo o una informació manipulada, al cap de pocs minuts ja hi ha milers de persones que han rebut aquesta informació, se l’han creguda i l’han difosa, i crec que no som conscients del perill de tot plegat perquè encara ens falta perspectiva i temps per veure fins a quin punt incidim sobre l’opinió pública i, el que no és menys important, com l’opinió pública afecta la societat. Em sembla que ens vam precipitar l’altra vegada i tornem a fer-ho ara, amb aquest vídeo. La meva crítica, en tot cas, era que el donessis per bo a priori quan és tan evident –en la meva opinió– que és una farsa molt malintencionada justament de part d’uns que van de benintencionats. No sé cap a on anem però estic preocupat.
    Perdona si abans he estat brusc; reconec que estava un pèl histèric… d’indignació.

    David

    16 Juny 2011 at 10:13 am

 2. Digue’m malpensada, però després de veure el vídeos he de confessar que trobo força estrany que els “quissoflautes” tinguin prou pasta per comprar gorres de marca… i aquestes samarretes dels federals de NY… i aquests braços de matxacar-se en el gimnàs hores i hores… no res, no em facis cas que encara semblaria que insinuo que tot plegat és un muntatge… I FORÇA BARROER!

  Montse

  16 Juny 2011 at 9:59 am

 3. Ostres tu!!! Jo estic amb en David, fent un vídeo així jo també puc demostrar que la meva àvia és una radical! He estat tot el vídeo esperant alguna imatge d’aquests “senyors” picant algú o llençant coses… res de res. Seria d’un naïf increible pensar que la polícia no infiltraria ningú, és de calaix, jo també ho faria! L’únic que veig en aquest video són agents de paisà mal disfrassats que són escridassats per la gent que els ha descobert. Res més!

  que se’ls ha d’escridassar? si. Que poder vàren ser pocs els violents? també. Però malhauradament hi eren i això no és pot negar. Una pena perque embruta el moviment? Si. Manipular amb videos per contra-restar una altra suposada manipulació? Que vols que et digui… però no.

  A mi també em va sorprendre que tots els polítics es fiquessin d’acord tan ràpid en un sol manifest. Com corren quan els hi va la feina! Per un dia que treballin més del compte no els passarà res, això li ha donat la xispeta d’emoció a la seva vida que necessitaven.

  perplexa1

  16 Juny 2011 at 10:07 am

 4. Si no tens un fetge saludable o si té bona salut i pretens que segueixi tenint-ne, no escoltis les declaracions d’avui d’en Puig 😦

  Montse

  16 Juny 2011 at 12:17 pm

 5. No se si estic Indignat, però el que si estic és Contaminat.
  Contaminat de tanta premsa que he llegit, de les imatges d’ahir per la nit a la tele, de les d’aquest matí, d’alguns posts que he llegit, de vídeos que he vist…
  Què en penso jo, que és el que ens demana en Miki:
  N’estic segur que la policia tenia ahir infiltrats entre els Indignats. Ara bé, també els tenia mentre estaven a la Plaça Catalunya i els tindrà allà on vagin. Això és un procediment normal quan es pot aconseguir i quan un problema es considera que ja té unes dimensions que cal saber de primera ma que és el que passa.
  O bé, informadors. És una altra via.
  Ara bé, pel que se i he vist, a la policia no la detectes així com així. Això segur. No hi ha un policia secret que el “calis” a la primera. I si és així, és tonto o tonta i els seus caps també. En tenen el cul pelat de fer aquestes coses.
  Em costa molt de creure.
  Penso que ahir alguns es van passar de llestos i de violents i que la gran majoria n’ha sortit perjudicada, ja que la premsa en ple ha carregat contra ells. El mal ja esta fet. Han tirat pel terra el crèdit guanyat fins ara. Fins i tot Democràcia Real Ja i els de sol s’hi ha desmarcat.
  Ara toca tornar a començar.

  Tomàs

  16 Juny 2011 at 6:40 pm

 6. Una cosa està clara, El felip puig ha aconseguit part del seu objectiu, desacreditar als indignats, ja sigui amb infiltrats o sense, de fet no he vist cap imatge de les agressions, ni de espontanis ni oficials, no he vist qui feia les pintades (curiosament a 2 antics cpas del mossos).
  Però de tot això el que fa mes por es que el dirigent de la policia estigui carregat de rancunia i odi, una persona amb aquest carrec a de ser serena i refelexiva (per això jo mai serè cap dels mossos).
  Els politics no entenen el moviment i com que no l’entenen li tenen por.

  joeyllagrima

  16 Juny 2011 at 9:46 pm

 7. Poder si que el video està manipulat però quan als governs parlen de que la gent manipula imatges i sofistiquen els metodes de propagació de informació tendenciosa i parcial saben molt bé el que diuen.
  Fins fa poc era una técnica exclusiva d’ells i remeto al teu post sobre la propaganda Nazi. Avui la democracia posa a l’avast de tothom eines de difusió d’informació i fins ara, els mitjans de comunicació, només els podien manipular els governs.

  samox

  17 Juny 2011 at 8:24 pm

  • Si és cert el que dius –i molt em temo que sí–, aleshores anem de mal a pitjor…

   David

   17 Juny 2011 at 8:28 pm

 8. Jo crec que sí cal saber què vols, sino qualsevol polític de merda t’enganyarà. Potser aquí hi ha el problema real, que molta gent ja no sap què voler i per això accepta coses que no són gens acceptables.

  ahse

  18 Juny 2011 at 9:19 am

 9. anomenatinutil

  21 Juny 2011 at 3:39 pm

  • Si senyor, és ben cert. Si ja ho diu en Pujol: “con Catalunya no se juega”, quina frase més de Latin King que li va sortir…

   Gràcies pel link, espero que molta gent el visiti.

   MadeByMiki

   21 Juny 2011 at 3:44 pm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: